ben bugün içmedim migrenimi tetikledi benim. şimdi hatırladım geçen sene yaptığımda da bir kaç gün sonra migrenimi tetiklemişti ve bırakmak zorunda kalmıştımgaliba ben 3-4 gün kullanıp 2 gün ara ver şeklinde gideceğim
Sevindim canım sek içebilmene. Benim de ilk 2-3 gün midemde ağrı yaptı, geçti şükür.
bende bugün içtim 1 kaşık. arkasından dayanamadım koca bir bardak su içtim:/ ve ağzımın tadı değişsin diye birşeyler yedim... faydası olmaz mı ki?
çok teşekkür ederim canım deneyeceğim. bugün de içmedim ama başım çatlıyor şu ancanım migrenin için zencefili bırakma. aynı durum bende de oldu. suyunu sıktığın zencefil posasını atma, bir fincan suyla kaynat, içine birkaç diş sarımsak ve biberiye ekle. limon ve bal (istege göre) tatlandır ve bu çayı akşamları iç. baş ağrından eser kalmayacak. biberiye migrenin çaresi. yap ve gör.
alıştım canım artık sek olarak tüketebiliyorum, üzerine de birşey yemede:)en azından bir 10 dakkacık sabredin. bogazınızda ki yanma hissi geçmeden yiyip içmeyin. sırrı burada kızlar. ben öncesinde hep su içerim ki zencefilden sonra susamayayım diye. ama sonrasında üstüne su filan içmeyin.
teşekkür ederimöyle devam et canım bakalım nasıl olacak Allah şifa versin
Prof. Saraçoğlu iki kürü bir arada yapmayın diye uyarmıştı.Şimdi ben bu zencefili yaparken incir kuru yapamayacak miyim
Oda mı bir ay kullandı?kızlar zencefil nodülleri de yok ediyor. bir tanıdığımın nodülleri gitti. dün tahlilleri yapıldı, ilacı bıraktırdı doktor. 1 ay daha zencefil kullanıp tekrar tahlile gidecek. acı filan demeyin devam edin. haşimatoyu tarihe gömeceğiz inşallah.
hepinize şifalar diliyorum. haftaya görüşürüz.
Oda mı bir ay kullandı?
Merhaba arkadaşlar bende tsh ve anti tpo yüksekliği var tsh yeni düşmeye başladı .
İlaç kullanıyorum ilaçla birlikte zencefil kullanabiliyor muyum .
Canim ben çok olumlu şeyler hissettim saçlarım çok dökülüyor du şimdi eski haline döndü bacakları çok agrıyordu bu da beni çok yoruyor du şimdi dipcik gibiyim maşallah çok yorgun hissediyordum çok uyuyorum şimdi 6 saatten fazla uyuyamiyorum. Yüzümde çok sivilce çok leke vardı ve cok soyuluyordu şimdi pamuk gibi hiç sivilce çıkmıyor ve yüzüm eski haline döndü parlıyor aklıma gelenler bunlar canım ben çok faydasını gördüm Allah razı olsun öneren arkadaştanMerhabaswet2006 öncelikle çok teşekkürler verdiğin bilgiler için ben de yaklaşık 13 gündur kullanıyorum zencefili bende aşırı sivilce yapmaya başladı yani öyle ki sivilcenin biri sonmeden diğeri çıkıyor bi de adet kanamamda azalma oldu acaba sen de benzer belirtileri yaşadın mi diye sormak istedim kullanan diğer arkadaşlar da değişiklikleri yazarsa çoook memnun olurum herkese simdiden teşekkürler
Tamam canım çok sağol allah razı olsun senden, bu ay gene yumurta toplama yapilcak klomen kullanıyorum inşallah işleri karistirmiyorumdur, gözümü kararttim kullanicam artıkDaha adet olmadım canım benimki çok azalmıştı bu ay nasıl olacak gorecez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?