- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Çok güzel haberler bunlar.o iki ay kullandı ve halen devam ediyor. bir ay daha kullan demiş doktor. ama kendisi 1 yıla tamamlamak niyetinde. doktoru "eger sizi takip etmeseydim troit hastası olduğunuzu bilemezdim bu sonuçlara göre" demiş. keza bende aynı şekilde düşünüyorum. tahlillerim iyi çıkınca zencefili bırakmıştım ama hazır mevsimiyken hormonlar iyice otursun dedim ve devam ediyorum. çünkü saraçoğlu bile dereotu kürünü en az altı ay öneriyor. bizimki öyle basit sıradan bi hastalık değil. metabolizmamızı çalıştıran troit hücrelerimiz ölü ve biz bunları yıllarca sentetik hormon kullanarak telafi etmeye çalıştık. (tsh normal görünse bile iyileşme sağlamıyor) ama zencefil hücreleri canlandırıyor. ilaç la kıyaslanamaz bile. bu yüzden tam gaz zencefile devam. hücreler iyice çogalsın. üstelikte zayıflıyorum. 2 kg. daha verdim. yani aradaki boşluklarıma ragmen zencefille 2 ayda 5 kilo verdim üstelikte diyetsiz. ilaçla bu mümkün mü ? bırak zayıflamayı kilo almayayım diye her şeyden mahrum kalıyordum. süresiz diyet hali resmen. zayıflamak ve böylesine enerjik olmak harika bir duygu. ayrıca yazın bulamamıştım zencefili. şimdi birkaç kilo alıp günlük tüketeceğim parçalara bölüp buzluğa atmak niyetindeyim. rabbime bu mucizeyi keşfettirdiği için binlerce şükrediyorum.
Daha önce yazmıştım devam ediyorum, eklem ağrılarım dindi özellikle dizlerimde ve zinde hissettiriyor. Daha töleranslı ve neşeli hissediyorum. Kanama oranımda bir değişiklik olmadı. Adetimin bitiminde bazı tortular geldi bir kaç gün idrarla beraber kırmızı-bordo-kahve rengi arası ama ben de miyomlar var. Bir operasyonda geçirmiştim daha önce uzun zamandır böyle tortu gelmiyordu. Belki miyomlarımı da küçültüp yok ediyordur, İNŞALLAH.Kimse yok mu kullanipta değişiklik hisseden
Benim de sivilce sorunum olmaz yalnız adetim yaklaşırken bir tane %95 yüzümde, "öncü" dediğim sivilce çıkar, adetim bitince söner gider.Merhabaswet2006 öncelikle çok teşekkürler verdiğin bilgiler için ben de yaklaşık 13 gündur kullanıyorum zencefili bende aşırı sivilce yapmaya başladı yani öyle ki sivilcenin biri sonmeden diğeri çıkıyor bi de adet kanamamda azalma oldu acaba sen de benzer belirtileri yaşadın mi diye sormak istedim kullanan diğer arkadaşlar da değişiklikleri yazarsa çoook memnun olurum herkese simdiden teşekkürler
Canim şimdi hatırladım bende klomen kullandıktan sonra kanamam azaldı ve yüzümde çok sivilce çıktı klomenden olabilir yaniÇoook teşekkürler emek harcayıp yazmışsın hakkını helal et, devam edicem karar verdim en azından bir ay deneyip ona göre kararımı veririm artık
Rica ederim. Dene tabi, hiç bir kaybın olmaz aksine fayda görürsün başka yönlerden de.Çoook teşekkürler emek harcayıp yazmışsın hakkını helal et, devam edicem karar verdim en azından bir ay deneyip ona göre kararımı veririm artık
Çok sağol canım klomeni tamamen unutmuşum iki ay üst üste kullandım ondan herhalde. Ay yaa iyi ki varsınız allah hepinizden razı olsun :)Canim şimdi hatırladım bende klomen kullandıktan sonra kanamam azaldı ve yüzümde çok sivilce çıktı klomenden olabilir yani
İnşallah bende en kısa zamanda deneyeceğim allah razı olsunözellikle anti tpo ların nasıl düştüğüne hayret edeceksin. ilaçla kullanabilirsin, tahlil sonrası doktorun zaten ilacının ya dozunu azaltacak yada kesecek. ben artık ilaç kullanmıyorum.
betül hanım merhaba,Merhabaswet2006 öncelikle çok teşekkürler verdiğin bilgiler için ben de yaklaşık 13 gündur kullanıyorum zencefili bende aşırı sivilce yapmaya başladı yani öyle ki sivilcenin biri sonmeden diğeri çıkıyor bi de adet kanamamda azalma oldu acaba sen de benzer belirtileri yaşadın mi diye sormak istedim kullanan diğer arkadaşlar da değişiklikleri yazarsa çoook memnun olurum herkese simdiden teşekkürler
Çok güzel haberler bunlar.Annem, arkadaştaki nodüllerin cinsini ve kaç cm olduğunu merak etmiş, kendisinde de var çünkü?
"Zencefilde bulunan çinko, insülin yapımında ve salgılamasında başlıca bir role sahiptir. Kan şekeri seviyesini kontrol eden ve diyabeti denetleyen insülindir. Böylece zencefil "Diyabetin Etkilerini Azaltıcıdır".
Yüksek kan şekeri, karbonhidrat ve şekerli yiyecek aşermelerini tetikler. Zencefil kan şekerini normalize edebildiği için bu aşermelerin engellenmesine ve dolayısı ile kilo vermeye de yardımcıdır. Ayrıca zencefil yağ emilimini arttırır ve bedende birikiminiengeller.
Mide yanması ve hazımsızlığa da iyi gelir. Yemeğin kolay sindirilmesini sağlar ve iştahınızı düzenler.
Sağ ol canım, beklemedeyim. Arkadaşa da selamlar...merhaba canım,
ilk fırsatta arkadaştan bu bilgileri alıp size yazarım.
Tatlım cuma günü adet oldum ve adetimin miktari şimdiye kadar çok azalmıştı. Ama bu adetimin bayagi arttı. Eskiden adet olunca hiç rahatlayamiyordum tam adet olmamış gibi hissediyordum. Bu sefer rahatladım. Çok iyi oldu zencefil adetimi de düzeltti gerçekten mucize bir bitkiymisEvet kullanabiliyorsun ilacı kesme sakin. Benim de kullananlara bişey sormam gerek iki gün önce adet oldum ama adet kanamam normalden çok az oldu side de öyle oldu mu? Ne yapsam korktum da bi taraftan
Hadi yaa demekki benim klomenden dolayı azaldı neyse devam ediyoz bakalım neler olacakTatlım cuma günü adet oldum ve adetimin miktari şimdiye kadar çok azalmıştı. Ama bu adetimin bayagi arttı. Eskiden adet olunca hiç rahatlayamiyordum tam adet olmamış gibi hissediyordum. Bu sefer rahatladım. Çok iyi oldu zencefil adetimi de düzeltti gerçekten mucize bir bitkiymis
Bu sabah başladım zencefil suyunu içmeye inşallah olumlu sonuç alırım merak ediyorum kokusu aroması güzel ama içince acayip bir tadı var ama katlanılmayacak gibi değil .Sağ ol canım, beklemedeyim. Arkadaşa da selamlar...
Aramıza hoş geldin, hayırlısı olsun.Bu sabah başladım zencefil suyunu içmeye inşallah olumlu sonuç alırım merak ediyorum kokusu aroması güzel ama içince acayip bir tadı var ama katlanılmayacak gibi değil .
Tam olarak doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ben şöyle yapıyorum sabah uyanır uyanmaz ilacimi içiyorum yirmi dakikayı geçtiyse zencefili içiyorum zencefilden yirmi dk sonra da normal hayatıma devam ediyorum herkes nasıl yaptığını yazarsa daha olumlu bi sonuç çıkar ortayaGünaydın kızlar bir şey soracağım, yapay hormonu kürle birlikte almaya devam edenler kürden önce mi, sonra mı (kaç dk) alıyorlar hapı?
ben uyanır uyanmaz hapımı alıyorum bi 5 dk sonra da zencefili içiyorum canım çünkü çalışıyorum sabah çıkmadan bunları yapıyorumGünaydın kızlar bir şey soracağım, yapay hormonu kürle birlikte almaya devam edenler kürden önce mi, sonra mı (kaç dk) alıyorlar hapı?
Hoş bulduk canım çok merak ediyorum acaba etkisi olacak mı ben troid ilacını gece alınca uyuyamıyorum sizde de oluyor mu birde oruç tuttuğumda ilacı gece içmiştim geçen hafta test yaptırdım çok az düşmüş acaba sabah içmek daha mı etkili ocakta aşılama deneyeceğim yardımcı olabilir misiniz?Aramıza hoş geldin, hayırlısı olsun.
Tiroid ilacını sabah yemekten yarım saat önce almalısın kesinlikle akşam ya da gece alınmaz, doktorun söylemedi miHoş bulduk canım çok merak ediyorum acaba etkisi olacak mı ben troid ilacını gece alınca uyuyamıyorum sizde de oluyor mu birde oruç tuttuğumda ilacı gece içmiştim geçen hafta test yaptırdım çok az düşmüş acaba sabah içmek daha mı etkili ocakta aşılama deneyeceğim yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?