Troid rahatsızlığı ve -tedavisi yoktur diye bilinen haşimato troiditi- kesin tedavi

Çok güzel haberler bunlar. Annem, arkadaştaki nodüllerin cinsini ve kaç cm olduğunu merak etmiş, kendisinde de var çünkü?

"Zencefilde bulunan çinko, insülin yapımında ve salgılamasında başlıca bir role sahiptir. Kan şekeri seviyesini kontrol eden ve diyabeti denetleyen insülindir. Böylece zencefil "Diyabetin Etkilerini Azaltıcıdır".

Yüksek kan şekeri, karbonhidrat ve şekerli yiyecek aşermelerini tetikler. Zencefil kan şekerini normalize edebildiği için bu aşermelerin engellenmesine ve dolayısı ile kilo vermeye de yardımcıdır. Ayrıca zencefil yağ emilimini arttırır ve bedende birikimini engeller.
Mide yanması ve hazımsızlığa da iyi gelir. Yemeğin kolay sindirilmesini sağlar ve iştahınızı düzenler.

Kimse yok mu kullanipta değişiklik hisseden
Daha önce yazmıştım devam ediyorum, eklem ağrılarım dindi özellikle dizlerimde ve zinde hissettiriyor. Daha töleranslı ve neşeli hissediyorum. Kanama oranımda bir değişiklik olmadı. Adetimin bitiminde bazı tortular geldi bir kaç gün idrarla beraber kırmızı-bordo-kahve rengi arası ama ben de miyomlar var. Bir operasyonda geçirmiştim daha önce uzun zamandır böyle tortu gelmiyordu. Belki miyomlarımı da küçültüp yok ediyordur, İNŞALLAH.

Benim de sivilce sorunum olmaz yalnız adetim yaklaşırken bir tane %95 yüzümde, "öncü" dediğim sivilce çıkar, adetim bitince söner gider.
26.11.2015 sabahı başladım küre, 28.11.2015' de sabah adet oldum. İlgimi çeken "öncü" sivilcem çıkmadı bu sefer. 3-4. 12.2015 de çene altımda ki bir kaç tüyü aldım cımbızla. Bir kaç gün sonra çene altımda hiç çıkmazdı orada, 1 adet sivilce çıktı epilasyondan sandım, küre devam ediyorum bu arada. Neyse bir süre sonra söndü. Adetime daha epey varken 2-3 gün önce yine çene altımda bir sivilce çıktı, şu ara sönmeye başladı. Kardeşime sorduğumda (kendisi pko'lu ve sivilce sorunu var) alt çene kadınlık hormonları ile ilgili rahimsel bir şeyin habercisidir dedi. Ben miyom aldırdım hala da içimde varlar. Sanırım zencefil oraya da etki etti ve İNŞALLAH bu pozitif yöndedir.
Rica ederim.

Şu yazıya bir bakın:

Yüzünüzde hep aynı yerde çıkan sivilce, iç organların yardım isteği midir?
Bayanların en çok çenesinde beliren ve sebebi yumurtalık problemi olan daha birçok organın haberci rolünü üstlenen sivilcelerin ,aslında bizi iç organlardaki tehlikeden haberdar etme isteğinin farkında mıyız?

Alın,yanak,iki kaş ortası,çene,şakaklar vb. gibi yerlerde sivilceleri olanlar!

Herzaman dıştan uğraşırız ama bir müddeet sonra geri gelen sivilceler,vucuttaki kist,iltihap vs. habercisi!

Güncellemeler:
SU JOK Terapi Uzmanı Dr. Ayşe Mujdabaeva; yüz bölgesine yansıyan organları şöyle anlatıyor; “İki kaş arasına karaciğer, alın çevresine kalın bağırsak, şakaklara safra kesesi, yanaklara akciğer, burnun ucuna kalp, alt çeneye kadınlarda rahim, kenarlarına yumurtalıklar, erkeklerde ise prostat ve testistler, kulaklara ise böbrekler yansıyor” diyor. Yanaklarınızda kırmızı lekeler varsa akciğerlerde iltihaplı bir durumun, kahverengi lekelerin akciğerlerde fazla kuruluk olduğunun, alt çenedeki et bezlerinin yumurtalıklarda miyom ya da kist, sivilcelerin ise rahimde iltihaplanmanın habercisi olabileceğine değiniyor. Bir organda yaşanan sorunların, ağrılar, sivilceler, benler aracılığıyla yüzünüz ile haber verildiğini, bu mesajları dikkate alan kişilerin erken teşhis ile tedaviye başlamasının yararlı olduğunu sözlerine ekliyor.

BU YAZI ERGENLERDE DEĞİL DE YETİŞKİNLERDEKİ SİVİLCELERDEN BAHSEDİYOR.UMARIM FAYDALI OLMUŞTUR.
Alıntı

Çoook teşekkürler emek harcayıp yazmışsın hakkını helal et, devam edicem karar verdim en azından bir ay deneyip ona göre kararımı veririm artık

Çoook teşekkürler emek harcayıp yazmışsın hakkını helal et, devam edicem karar verdim en azından bir ay deneyip ona göre kararımı veririm artık
Canim şimdi hatırladım bende klomen kullandıktan sonra kanamam azaldı ve yüzümde çok sivilce çıktı klomenden olabilir yani

özellikle anti tpo ların nasıl düştüğüne hayret edeceksin. ilaçla kullanabilirsin, tahlil sonrası doktorun zaten ilacının ya dozunu azaltacak yada kesecek. ben artık ilaç kullanmıyorum.
İnşallah bende en kısa zamanda deneyeceğim allah razı olsun

betül hanım merhaba,
yıl sonu sebebiyle işte aşırı yoğunum mesajını yeni gördüm. yüzünde sivilce çıkmasının nedeni iltihaplar dışa atıyor olabilir. bende böyle sorun olmadı aksine cildim parlaklaştı ve güzelleşti. herkes değişikliği farkediyor. bence zamanla düzelecektir. adet kanamalarım değişmedi ama yumurtalıklarım çok ağrırdı ağrılar kayboldu. zencefilden önce bacaklarım çok ağrıyordu hatta çalışırken sürekli bilgisayarın üzerine koyardım bacağımı. yarım saatten fazla oturamıyordum çünkü bacağım çok rahatsız ediyordu. hatta genel cerrahtan randevu almıştım. damar tıkanıklığından şüphelendim. inan bana uzun süredir devam eden bu durum zencefilden yaklaşık iki hafta sonra kayboldu ve ben randevuyu iptal ettim.
sivilcelerin zamanla geçecektir. sabırla devam et. çünkü zencefil sadece troiti değil beraberinde vucuttaki diğer hastalıklarıda tedavi ediyor. hep söylüyorum yıllardır kendimi hiç böyle iyi hissetmedim.
agrılar, uyku basmaları, mutsuzluk, sürekli kilo almak...... hepsi gitti çok şükür.
hala devam ediyorum kullanmaya. troit dolayısıyla zayıflayan ve dökülen saçlarımada uyguluyorum zencefili. mucizem benim, zencefilim.

merhaba canım,
ilk fırsatta arkadaştan bu bilgileri alıp size yazarım.

Evet kullanabiliyorsun ilacı kesme sakin. Benim de kullananlara bişey sormam gerek iki gün önce adet oldum ama adet kanamam normalden çok az oldu side de öyle oldu mu? Ne yapsam korktum da bi taraftan
Tatlım cuma günü adet oldum ve adetimin miktari şimdiye kadar çok azalmıştı. Ama bu adetimin bayagi arttı. Eskiden adet olunca hiç rahatlayamiyordum tam adet olmamış gibi hissediyordum. Bu sefer rahatladım. Çok iyi oldu zencefil adetimi de düzeltti gerçekten mucize bir bitkiymis

Hadi yaa demekki benim klomenden dolayı azaldı neyse devam ediyoz bakalım neler olacak

Günaydın kızlar bir şey soracağım, yapay hormonu kürle birlikte almaya devam edenler kürden önce mi, sonra mı (kaç dk) alıyorlar hapı?

Günaydın kızlar bir şey soracağım, yapay hormonu kürle birlikte almaya devam edenler kürden önce mi, sonra mı (kaç dk) alıyorlar hapı?
Tam olarak doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ben şöyle yapıyorum sabah uyanır uyanmaz ilacimi içiyorum yirmi dakikayı geçtiyse zencefili içiyorum zencefilden yirmi dk sonra da normal hayatıma devam ediyorum herkes nasıl yaptığını yazarsa daha olumlu bi sonuç çıkar ortaya

Aramıza hoş geldin, hayırlısı olsun.
Hoş bulduk canım çok merak ediyorum acaba etkisi olacak mı ben troid ilacını gece alınca uyuyamıyorum sizde de oluyor mu birde oruç tuttuğumda ilacı gece içmiştim geçen hafta test yaptırdım çok az düşmüş acaba sabah içmek daha mı etkili ocakta aşılama deneyeceğim yardımcı olabilir misiniz?

Tiroid ilacını sabah yemekten yarım saat önce almalısın kesinlikle akşam ya da gece alınmaz, doktorun söylemedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…