Bence hemen bırakma arkadaşım ve moralini yüksek tut lütfen. Psikoloji hele de kadınlarda çok daha hassas ve önemli. Bak Tsh ında gözle görülür bir düşüş var, işe yaramadı denemez yani. Zencefilin sana büyük külfeti olmaz başka açılardan da çok faydası olur 1 ayda pes etme derim ben.Anti t anti tpo eski sonucumu bulamıyorumtiroid testlerimin eski sonucu bu Tsh:2.42, t3:2.45, t4:1.25 bir ay yaptım zencefili artık bıraktım
Tatlım senin Anti-tpo ve antitg değerlerin çok iyi bana göre benimki biti 1000 üstünde biri de 500 üstü çıktı .ama bırakmadım gerekirse 1 sene kullanırım. Bu hastalık beni bitirdi benim yumurtalarimi bitirdi bebek sahibi olamıyorum o yüzden. bende onu bitirecem insallahAnti t anti tpo eski sonucumu bulamıyorumtiroid testlerimin eski sonucu bu Tsh:2.42, t3:2.45, t4:1.25 bir ay yaptım zencefili artık bıraktım
Zaten Prof. Saraçoğlu hormonla ilgili bir ilaç kullanıyorsanız kür ve tedaviyle iyileşme olup bıraktıysanız ilacı, hormonların düzene oturması 6 ayı bulur dedi. O yüzden acele etmemek ve hemen umutsuzluğa kapılmamak gerekli.Tatlım senin Anti-tpo ve antitg değerlerin çok iyi bana göre benimki biti 1000 üstünde biri de 500 üstü çıktı .ama bırakmadım gerekirse 1 sene kullanırım. Bu hastalık beni bitirdi benim yumurtalarimi bitirdi bebek sahibi olamıyorum o yüzden. bende onu bitirecem insallah
gerçekten inanılır gibi değil.
merhabamerhaba canım,
ilk fırsatta arkadaştan bu bilgileri alıp size yazarım.
geçmiş olsun senin neyin var tam olarak?Günaydın
Ben iki gündür yapıyorum umarım sonuç alabilirim
Hipotiroidi var bendegeçmiş olsun senin neyin var tam olarak?
değerlerin nasıl?
Değerlerin nasıl ki?Hipotiroidi var bende
Artık değerlerine bakmıyorum ben durum kana bakıyorum ilaca aynen devam 150lik kullanıyorum hergün
Nodül yok evet.... senin değerlerin baya düşmüş ne güzel:) peki ne kadar kullandıktan sonra tekrar kan verdinDeğerlerin nasıl ki?
antikorlar yüksek değil sanırım?
Nodül falan yoksa yine şanslı guruptasın.
CAnım tam 25 gün kullandıktan sonra kan verdim. Ama kendiliğinden mi düştü yoksa zencefilden mi emin değilim. 4,10 çıktıktan sonraki gün 2,8 ve 1,9 çıkmıştı. Ben ona takılı değilim de triligiserid değerimi ciddi olarak zencefilin düşürdüğüne eminim.Nodül yok evet.... senin değerlerin baya düşmüş ne güzel:) peki ne kadar kullandıktan sonra tekrar kan verdin
Çok sevindim senin adına canım. Umarım kurtuluruz şu tiroid derdinden... o kadar kilo aldım ki bu yüzden kendimden nefret ediyorum artık....CAnım tam 25 gün kullandıktan sonra kan verdim. Ama kendiliğinden mi düştü yoksa zencefilden mi emin değilim. 4,10 çıktıktan sonraki gün 2,8 ve 1,9 çıkmıştı. Ben ona takılı değilim de triligiserid değerimi ciddi olarak zencefilin düşürdüğüne eminim.
Senin antikorlarda yükseklik var mı?Çok sevindim senin adına canım. Umarım kurtuluruz şu tiroid derdinden... o kadar kilo aldım ki bu yüzden kendimden nefret ediyorum artık....
Valla hiç sormuyorum doktora, hangi değer ne kadar diye, bir ara hashimoto tiroidi olduğumu söyledi hala öyle mi onu da sormuyorum, ilacımı iciyom gerisini düsünmüyomSenin antikorlarda yükseklik var mı?
Ben Anti TPO normal ama AntiTG biraz yüksek.
Doktor Anti TG nin tek başına yüksekliği TSH ve türevleri normal olduğu takdirde sorun olmaz dedi.
Ben de yarın kontrole gidecektim ama üşüttüm biraz korkuyorum şimdi gidersem kan sonuçlarım yanıltıcı olur da moralim bozulur mu diye? Karar veremedim.
Bu konuda biraz bilgi edinsen iyi olmaz mı?Valla hiç sormuyorum doktora, hangi değer ne kadar diye, bir ara hashimoto tiroidi olduğumu söyledi hala öyle mi onu da sormuyorum, ilacımı iciyom gerisini düsünmüyom
Canım ben almanya'da yaşıyorum, ev doktorum var... bugüne kadar hiç tahlil sonuçlarımı istemedim... aslında bi şifre alma işi var sanırım onunla İnternet'ten herşeyi öğrenebilirim de benim üşengeçliğim ama dikkate alacam bu söylediğini...Bu konuda biraz bilgi edinsen iyi olmaz mı?
sonuçta doktorlara da fazla güvenmemek laızm. Yanlış teşhis sonucu yanlış tedaviyi yıllar boyu devam ettirebiliyorlar.
En azından değerlerini öğren. Tahlil kağında falan yazar. Atmıyorsundur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?