- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
En erken 20 gün civarında sonuç alan oldu. Rica ederim.Tamam canım teşekkür ederim bende hemen bugün başlayayım. Acaba tahlili tekrar kaç gün sonra yaptırsam. Hamilelik düşünüyorumda
100 lük levotiron kullanıyormuş öncesinde, 50 lik yazmışım.Kızlar bir iyi haber daha! Babam 50 lik hormon ilacı kullanıyor. 1- 1,5 Aydır zencefil kürü ile almaya devam etti. 4 Şubatta tahlil yaptırmış, sonuç ; " TSH: 0,09" R. aralığı ; 0,34 - 5,6
Tamam canım teşekkür ederim bende hemen bugün başlayayım. Acaba tahlili tekrar kaç gün sonra yaptırsam. Hamilelik düşünüyorumda
swet tahlil yaptırdın mı, sonuçlar nasıl?neyse şekerler görebildiğim kadarıyla yeni msajlara göz attım. işte çok yogunum. tahlillerimden sonra yazabilirim. hepinizi çok öptüm. yeni topik açmışsınız hayırlı olsun.
Selam,İyi akşamlar herkese
Ben bir şey soracaktım, bu zencefil kürünü yaparken hiç ara verilmiyor mu? Bir sürü kişi bana zencefilli bu kadarının zararlı olduğunu söyledi
Netten arastirdigimda da günlük 4gramdi sanırım bu miktarı geçmemek lazımmış ama biz sabah akşam konsantre suyunu içiyoruz o da nerden baksan en az 15-20 grama tekabül ediyor
Korktum bıraktım iki gündür
Ne yapmam lazım bilmiyorum
Bak bu bahsettiğim linklerden biri.... sayfanın en altında toplu uyarılar bölümünü okuSelam,
Konunun kaynağını ve tavsiye edenin sonuçta ne yaptığını bilemiyoruz maalesef çünkü yazmıyor artık buraya. Deneyip değerleri düşen bir arkadaşa dr.u devam et kesme demiş bir süre daha. Aslında bir süre ara vermek gerekir diye düşünüyorum ben de ama o ara ne zaman ve ne kadar kestiremiyorum. O bulduğun kaynakları paylaşır mısın?
Nasıl gidiyor, uyguluyor musun zencefil kürünü?
Neden uygulamıyorsun?Tam olarak uygulayamıyorum ama her gün kaynatılmış zencefil suyu içiyorum
Neden uygulamıyorsun?
Minik bir parça ye bari işe giderken.Vakitsizlikten diyelim sabah ezanında yollara koyulmuş oluyorum.
MerhabaMinik bir parça ye bari işe giderken.
MerhabaMerhaba
Verdiğim linke baktın mı
Ne düşünüyorsun devam etmeli mi yoksa ara mi vermeli
Minik bir parça ye bari işe giderken.
Rica ederim.Tamam zorlada olsa yapıcam inşallah. Teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?