Troid rahatsızlığı ve -tedavisi yoktur diye bilinen haşimato troiditi- kesin tedavi

Henüz olmadı fakat uygulanan bi tedavide yok adet duzenim ve yumurtlama durumumun gayet iyi olduğunu söylüyor doktor sanırım vakti var bekliyoruz bakalım fakat tiroid sorunumun engel olacak boyutta olmadığını 3 tane ayrı doktor doğruladı

Canm gecmıs olsun
Normal.degerleri kac acaba yani tahlıldeki referans aralığın nedir.
İlaçla düzene giriyor merak etme
Endokrine gitmelisin
Off endokrin dosya açılmadan randevu vermiyor özelde endokrin muayenesi 250 tl gidemedim o yüzden genel cerrahiye gidiyorum.
tsh 5 kadar normal anti tpo 10 kadar haşimato hastasıymışım

Evet tsh ve anti tpo yüksekse haşimatoymuş
Gittiğiniz doktorlar ne diyor troid çocuk olmasına engel diyorlar mı abim troid düşmeden tüp bebek bile yapsan tutmaz diyor .Devletteki doktorda troidi düşürmeliyiz bu yüzden olmayabilir diyor ama özeldeki doktor neden olmasın diyor.

abin doktor mu bana bebeğini olmasina engel olacak boyutta yukseklik yok dediker ama benim doktorum 5 uzeri degerde bebek olsa bile engelli olur ya da düşük oluşur demişti bi baska arkadasa

abin doktor mu bana bebeğini olmasina engel olacak boyutta yukseklik yok dediker ama benim doktorum 5 uzeri degerde bebek olsa bile engelli olur ya da düşük oluşur demişti bi baska arkadasa
Abim ortopedi asistanı ama kadın doğum ve endokrin bölümündeki arkadaşlarına sormuş.
Tsh yüksek bu yüzden olmayabilir demiş düşürülmeli demiş kadın doğum da zaten sorun troid diyip endokrine gönderiyor.
Üniversite hastanesinde endokrin dosya açılmadan randevu vermiyor özel muayene 250 tl o yüzden genel cerrahiye gideceğim bakalım ne önerecek

dahiliye ye git randevu açtır bence wndokrinde ince ince tetjik ediyorlar ben Marmara ya gittimcok memnun kaldim asistanlar ama cok dikkatle inceliyorlar herseyi

dahiliye ye git randevu açtır bence wndokrinde ince ince tetjik ediyorlar ben Marmara ya gittimcok memnun kaldim asistanlar ama cok dikkatle inceliyorlar herseyi
Canım bende marmaraya gitmek istedim çok doluydu randevu alamadım fatih devlete gittim şimdi farabiye genel cerrahiye gideceğim eğer dosya açtırabilirsem marmaraya gideceğim seni dahiliye mi yönlendirdi endokrine randevu vermiyor

cnm endokrin bölümü için dahiliye yönlendiriyo sayfa açıyor. sen de ona göre endokrin den randevu alabiliyosun . yani dahiliye aracılığı ile oluyo..

beni kadın doğum yönlendirdi endokrine gittim onlar bizlik bi durum yok deyip genel dahiliyeye yönlendirdi

beni kadın doğum yönlendirdi endokrine gittim onlar bizlik bi durum yok deyip genel dahiliyeye yönlendirdi
Ben pendik yüzyıla gidiyordum .Tüp bebek raporu almaya gittim marmaraya hormon testinde onlar fark etti dahiliyeden randevu al dedi alamadım Senin değerler nasıldı endokrin dahiliyeye yönlendirdi.

Ben pendik yüzyıla gidiyordum .Tüp bebek raporu almaya gittim marmaraya hormon testinde onlar fark etti dahiliyeden randevu al dedi alamadım Senin değerler nasıldı endokrin dahiliyeye yönlendirdi.
canim benim degerler onlara göre cok yüksek değil en son 21. gun progesteron a bakildi oda 23 küsür çıkınca doktor bebek icin engel yok dedi ama benim ANA diye bisey pozitif çıktı baska testler yapıldı o yüzden dahiliyeye çıktım

Sizde mi marmaraya gidiyorsunuz beni endokrine yönlendirmediler.
yok cnm ben marmara ya değil de. normalde dahiliyeci oraya yönlendiriyo, ama genelde unutuyolar sayfa acmayı senin için o yüzden dahiliyeciye söylemen lazım endokrin e randevu almak istiyorum sayfa acar mısınız diye rica edebilrsiniz

Cuma günü bu söylediğinizi yapmaya çalışacağım bakalım endokrine yönlendirecekler mi teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…