TSH DUSER MIIIIII???? YARDIM EDIN LUTFEN

tugceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.595
4.005
333
30
Tsh 5.75
Prolactin 24
Kizlar yardim edin napicam doktor ilac verdi duser miiiiiiii

Tsh nasil duserrrrrr.

Korkma. Korkulacak birşey yok ki. Bende 7 senedir var. İlaç kullanıyorum. Hamilelikte her ay ölçüm yaptırıp ona göre ilaç aldım. 2 oğlum var. Büyütülecek birşey yok.

düşük olması için değerinin 10 falan olması lazım bu değer korkulcak bir değer değil ama özellikle hamilelerde doktorlar 2,5-3 falan olmasını istiyor. ilaçla düşüyor canım merak etme. bende kullanıyorum euthyrox 25 mg. etkili oluyor

Canim sence 1 ayda duser mi bizde tup bebek dusunuyoruz

eğerki bir sıkıntı yoksa bünyen ilaca tepki verirse düşer tabi. benim düşmüştü ama bikaç ay sonra tekrardan yükseldi. bu ilacı hamileyken de kullanabilirsin. ben şu an halen kullanıyorum mesela. doktorun hangi ilacı verdi?

Cok sukur canim vala icimi rahatlattiniz
Zaten bu kadar evhamlı olmanı anlayamadım. Çoğu kişide var bu. Sen her ay tsh serbest t3 serbest t4 bunları ölçtür dr ona göre ilaç verir. Hergün ilacını iç. Yalnız kahvaltıdan 30 dak ya da 1 saat önce içmelisin. Sorun yok sıkma canını. Oki.

doktor ilaç başlarsa ve sizde düzenli içerseniz düşer. Ben yıllar tiroit hastasıyım. Sabah kahvaltıda yarım saat önce içiyorum. Doktor zaten başlaması gerekio size . benimde hep bu aralıktaydı ilacımı almıodum kafama göre bebek düşünmeye başladıgım zman içmeye başladım kısa sürede kontrol altına aldık. Şimdi ayda bir kan veriyorum gebelik nedeniyle. Sizde bian önce evladınıza kavuşun inşallah.

euthyrox 25 verdu canim esim azosperm tese olcak bi de bnde sorun cikmasin diye tedirgindim doktor dusuk olur falan deyince moralim bozulmustu sizleri gorunce biraz moral oldu vala

Insallah canim insallah duserde bi daha cikmaz ..

Ben normal hormon testi yaptrmistim t3 tr yazmiyordu sadece tsh 5.75 yaziyodu acaba onlar kac :/ ilac yazdi kullanmaya basladim bir ay sonra doktora git tekrar baktr dedi t3 t4 ne cikacak cok merak ediyorum

Ben normal hormon testi yaptrmistim t3 tr yazmiyordu sadece tsh 5.75 yaziyodu acaba onlar kac :/ ilac yazdi kullanmaya basladim bir ay sonra doktora git tekrar baktr dedi t3 t4 ne cikacak cok merak ediyorum
Diğerleri de tsh ile birlikte bakılıyor. Ben endokrin bölümüne gidiyorum. Zaten dr tsh için ilaç verdiyse o diğerlerinide karşılıyor. Yani tsh serbest t4 serbest t3 için tek ilaç kullanılıor. Ben levotron kullanıyorum. Bazılarıysa diğerini. Zaten bünyene göre dozajını ayarlayacaklar. Her ay dr dediğini yap. Kan tahlilini ve ilacını hergün almayı unutma. Yani sorun yapılacak birşey de değil. Relax ol

Aynen canim ilacimi aksatmadan alcam cok sagol :)

Canim hamilelikte ilk zamanlar yuksekse düsuk olabilir mesela ben yeni dogum yaptim hamileyken tsh 2 civarlardaydi (3/4 yıldır ilac kullaniyorum) hamileligimin 4.ayinda tekrar ölçturdugumde tsh 22 cikti cok sukur düzenli ilac kullanarak düşürdük birkac ayda hamilelikte yükselmesi dusukten cok bebekte zeka geriligi boy kısaligina neden oluyomus cok sukur simdilik bizde yok deger cok cok duserse gebelikte düsük oluyo yani 0 in altlarina cok inerse düşuk olma ihtimali yuksek die biliyorim
Tsh 5.75
Prolactin 24
Kizlar yardim edin napicam doktor ilac verdi duser miiiiiiii

Tsh nasil duserrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…