Tsh Hormonu

Merhaba kızlar,
bu ay ilk defa euthyrox kullanmaya başladım ve düzenli olan günü şaşmayan adetim bu ay gecikti ( benimle aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda ???

Merhaba kızlar,
bu ay ilk defa euthyrox kullanmaya başladım ve düzenli olan günü şaşmayan adetim bu ay gecikti ( benimle aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda ???

bnde bu ilacı kullanıorum kaç dozluk olanı kullanıosun ? bna doktorum ilk 25 olanı vermişti şimdi 50 mcg olanını verdi. Adet gecikmesi ise bnm ilk ay gecikme yaptı 3 aydır tam zamanında adet oluorum

doktorum bana 50 mg lık verdi ama ilk on gün 25 mg alıcaksın dedi sonraki 10 gün 50 mg alıcaksın dedi bende aynen dediği gibi yaptım.. doktorum şimdi izne çıkmış bu gecikme işini soracaktım soramadım.. belki de ilk ay diye bende de gecikme yaptı o zaman.. sende kaç gün gecikmişti canım.. bu arada cevapladığın için çok teşekkür ederim

galina cım benim normal döngüm 30 gün.. adetim 2 gün gecikti şu an :-(

cnm merhaba ben ömür boyu kulanıcam o hapı adet düzensizliği o hapla ilgili hiç yaşamadım yaklaşık 2 senedir içiyorum gebeykende kullandım herhangi bir ilgisi yok adet düzniyle.benimde 5o mglık içiyorum günde 1 defa

bende ömür boyu kullanıcam :-( inş ilk ay bünye alışma düzeyinde olduğu için bir gecikme olmuştur.

Slm kızlar bnm bir kızım var ikincisi istiyoruz ama olmuyor hiptomi hastasıyım ondan olmuyor(

Merhaba 5 aydır bebek istiyorum 4.ay da kadın doğuma gttim muayene etti kan tahlili istedi 9 ayrı şekilde hersey normal dedi kalırsın hamile rahat ol dedi.Kan sonuçlarım çıktı 8 i normal geldi 1 i tahmin 6 çıktı dahiliye gttim ilaç verdi 45 gün sonra gel dedi benim troidim az çalışıyormuş 1 aydır ilacı kullanıyorum doktorun yanına gitmeme 10 gün kaldı.Normale dönünce gebe kalırmıyum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…