cnm merhaba,
troid hormonlarının olması gerekenden az çalışması bebek sahibi olmak için büyük bir engel maalesef, inşallah senin de kan değerlerin en kısa normale girer, ayrıca çevrendeki olumsuzluklara fazla takılma, sen kendine iyi ebeveynleri örnek al, kötüler için ise onların eleştirdiğin yanlarını evladına yaşatmazsın =)
allah sizden de razı olsun ben ne yaptım ki sadece deneyimlerimi paylaştım faydalı olabildiysem ne mutlu bana =)
sizin yeme alışkanlığınız çok güzel böyle giderse çok kısa bir sürede çok fit bir görünüm kazanacağınıza inanıyorum =)
benim iç kanamam cinsel ilişki kaynaklı oldu 11.haftaya kadar ara verdik düşük riskim de yoktu ama maalesef yanlış bir hareketmiş geç anladım umarım bir an evvel kanamam biter, doktorum tam olarak sebebini bilemeyiz kendini çok yorma ağır kaldırma dedi bakalım inşallah allah hakkımda hayırlı olanı verir
cinsiyeti 2 hafta sonra meydana çıkacak inşallah, bakalım tahmininiz doğru tutucak mı =) benim de içime erkek doğuyor inşallah sağlıklı olsun da ikisi de bizim kabulumuz =)
herhangi bir sorun olursa her zaman sorabilirsin
kendine çok iyi bak, allaha emanet ol =)