• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tugbass'ın Diyet Günlüğü

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
kızlar benim acilen zayıflamam lazım kocamla yine kavga ettik benim zaıflamamı istiyor 86 kiloyum önümüzdede ramazan var acaba oruc tutarak nasıl zayıflanır 1 ayda 10 kg vermek istiyorum ama iştahım çok açık kendime mani olamıyorum sürekli yemek istiyorum nasıl iştahımı kesebilirim nassıl kendimi durdurabilirim zayıflamam lazım yoksa evliligim dagılacak lütfen bana bi fikir verin bacılarım:)

kızlar benim acilen zayıflamam lazım kocamla yine kavga ettik benim zaıflamamı istiyor 86 kiloyum önümüzdede ramazan var acaba oruc tutarak nasıl zayıflanır 1 ayda 10 kg vermek istiyorum ama iştahım çok açık kendime mani olamıyorum sürekli yemek istiyorum nasıl iştahımı kesebilirim nassıl kendimi durdurabilirim zayıflamam lazım yoksa evliligim dagılacak lütfen bana bi fikir verin bacılarım:)

bence sen ıiftarı bol bol salata su ve lahana corbayla yap. malum gündüzü oruç olacağın için akşamları yürü bir saat. Sonra bir ay sonra 10 kilo veririsin bence. Ama salata menün güzel olsun. Yumurta, ton balığı falan olsun içinde. bol bol ye. beğenirsen uygularsın cnm.

ramazan için şöyle bi menü hazırladım kendime.beğenirsen sen de uygula arkadaşım.
İFTAR:1 kase ezogelin çorbası
4 tane yağsız kıymadan köfte
30 dakika araveririm(akşam namazını falan kılarım)
sonra
yağsız,domatesle pişirilmiş herhangi bir sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yarım yağlı yoğurt
saat 11 gibi 2 porsiyon meyve yada dondurma
SAHUR:1 hazır yufkaya 50 gr lor peyniri,1 haşlanmış patatesle hazırlanmış harcı serpip tavada yağsız kızartırım.yarısını yerim.yanında domates salatalık falan olur.çay içerim.
bu menünün kalorisi 1050 civarı..
sana ortalama haftada 1 kilo verdirir.

ben de 4 ay önce 90 kiloydum.bugün tartıldım...76 kiloyum .sen de verirsin,yeter ki iste.

Back
X