canım son aldığın cicilerin çok şeker. bütün english homda başkalarınada bir şey bıraktın mı bütün mağazayı almışsınhepsi birbirinden güzel güle güle kullan
tesekkurler aysegulumcanım son aldığın cicilerin çok şeker. bütün english homda başkalarınada bir şey bıraktın mı bütün mağazayı almışsınhepsi birbirinden güzel güle güle kullan
tesekkur ederim edosumAyşegül'e katılıyorumartık english homeden alacagın birsey kalmamıstır ben masa örtüsü aradım ama bulamadım bitmiş
güle güle kullan hepsini canım
canım güle güle kullan hepsini
aslinda dugune 2 yil var 2015 te olcak insallahhelal olsun sana :) daha 1 yıl var ve her şey bitmiş. Ben almaya başlasam 1 yıl önceden annem epey söylenirdi herhalde :)
bayıldım bayıldım aldıklarına harika şeyler.
aldıkların vallahi çok güzel, ben de beşiktaşlıyım selamlıyorum seni
tesekkur ederim tatlimmsüpersin Tuğçe bayılıyorum senin aldıklarına
Canım Maşallah kaç gündür giremiyordum neler almışsın öyleee,
English Home den almadığın birşey kalmadı heraldee
Herşeyin çok güzel, içine sinerek mutlu günlerde kullanmak nasip olsun canım
tesekkur ederim tatlimmdaha guzelleri senin olur insallah
valla oyle simdi birkac hedefim daha var ebglish homdan onlarida alinca bidaha girmem magazayacok tesekkur edrim insallah daha guzelleri seninle arifinin olur bu arada yine dayanamadim nevresim aldim english home %50 indirim tapmis hosuma giden aklimda kalanlar vardi aldim gitti yukleyecegim resimlerini birazdan
evet edos perim ve aysegulum kizvaklar ama yine dayanamadim nevresim aldim 4 tane artik sayisini bilmiyorum
Canımm En başta son mesajına katılıyorum :)))
Sadece biraz fazlanında fazlası olurdu sanırsamEvlenincede beğenip alabileeğin 1-2 takım biraksaydın kuzum
Şaka bir yana Nevresimlerin birbirinden şık İnşallah hepsini mutlulukla kullanacağın günler biran önce gelir
Bir daha da çeyiz hazırlığı zamanımız gelmeyecekki, içine sinmiş almışsın ohh :))
Tekrardan tüm güzelll aşk kokulu çeyizlerine Maşallah
Ahh ahh güzel çeyizlerimizi kullanacağımız günler gelsinnn artık
evet edos perim ve aysegulum kizvaklar ama yine dayanamadim nevresim aldim 4 tane artik sayisini bilmiyorum
Eki Görüntüle 743373 Eki Görüntüle 743372 Eki Görüntüle 743371 Eki Görüntüle 743370
teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olsunçok zevklisin tatlım aldıklarına bayıldımmm
evet bebeğim %50 indirim var bütün nevresimlerde . pikelerde yok indirim biyeli olanlarda var sık sık gidiyorum ben english home bakarın indirime girince yazarım hemen sana posta girişini boş tutTam kızacaktım ki yazını gördümkıyamıyorum çokta güzeller hele 4.olanı ben hala alamadım pikesini sen nevresiminide aldın masallah canım güle güle kullanırsın inşallah artık yeter demiyorum yetmez biliyorum dayanamazsın sen kuzum ama hepsi birbirinden güzell indirim mi var canım ? 4. modelin pikesinde var mı indirim yoksaaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?