- 17 Şubat 2019
- 377
- 1.040
- 43
- Konu Sahibi Seninpandan
-
Hayatını bana göre kurmuş sanki. Ben olmasam herşey berbat olacak gibi düşünüyor. Eli ayağı gibi birseyim. Ama annelik vasfına bencilliği yakistiramiyorumAnnen turşunu mu kuracakmış? Abininkini kurmuş orası belli de.
Allah yarıdmcınınz olsun zor ciddneHerkese hayırlı ramazanlar. Nerden nasıl anlatacağımı bilmiyorum . Öncelikle kalabalık bir aileyiz. Babam vefat etti . Evde annem ve abim ile yaşıyoruz. 28 yaşındayım. Abim 40lı yaşlarda çalışmayan evde yatan biri. Evde yattığı yetmediği gibi herşeye karışır. Attığımız adıma, aldığımız şeye karışır . Kısacası diken üstündeyiz.
Anneme gelince beni o kadar baskıları ki dizinin dibinden ayrılmadım. Hep ona göre yaşadım. Çünkü vicdanıma oynadı hep. Evlenmeme kesinlikle karşı cıktı. Birdefa gözümü karartıp evlilik kararı alacaktım önümde oturup ağlamalar, hakaretler ve daha bir sürü şey. O kadar şey varki neyi anlatsam bile bilmiyorum. Ben bu evden artık kurtulmak istiyorum tek bildiğim bu. Yoksa akıl sağlığımdan olacağım.
Hic konusu olmadı. Zannetmiyorum düşündüğünüYanlış anlamayın lütfen ama annenizin evlenmesi lazım
Teşekkür ederim. Bu sadece en özer haliydiAllah yarıdmcınınz olsun zor ciddne
Ayrı ev olayı baya zor. Başka abimle yaşayabilirim en fazla. Evlilik düşünüyorum ama bazı şeyleri görünce yağmurdan kaçarken doluya tutulmakda korkutuyor insaniAy yazik ya.. Anneniz cok bencil. Abinizin de hayatina etki etmis anladigim kadariyla. Sizin hayatinizi da istedigi gibi yonetmeye calisiyor.
Daha fazla zaman gecirmeden kendi ailenizi kurun. Ama bu evden kurtulmak icin de yanlis adimlar atmamaya dikkat edin. Evlenmeden once karsinizdaki kisiyi iyi tanimaya calisin.
Calisiyorsaniz ayri eve de cikabilirsiniz.
Annen yalnızlıktan korkuyor bi iki çıtladın tepkisini ölçünHic konusu olmadı. Zannetmiyorum düşündüğünü
Kendimi bazı şeylerde o kadar sıkmışım ki bu sene en ufak bir olayda kahkaha krizine giriyorum. Ve duramiyorum. Arkadaslarim bu durumuma şaşkınKendinizi kurtarın. Benim bir tanıdığım var aynı sizim gibi. Kızı o kadar sömürdüler ki ağır depresyon hastası şimdi. Tedavileri sürüyor hala. Ama artık ailesiyle beraber yaşamak istemiyor. Onunda hayırsız abileri var
Abimin annemle alakası yok oda ayrı bir olay zatenAyrı ev olayı baya zor. Başka abimle yaşayabilirim en fazla. Evlilik düşünüyorum ama bazı şeyleri görünce yağmurdan kaçarken doluya tutulmakda korkutuyor insani
Bu ne arsız bir bencillik? Sömürülüyorsunuz, hem de anneniz tarafından. Anne de olsa asla buna hakkı yok. 28 yaşında genç ama olgunluğa yaklaşmış bi kadının huysuz bencil annesi ve işe yaramaz abisi ile yaşaması üzücü. İnsan annesine de kendini kullandırmamalı. Arkama bile bakmadan yolumu ayırır, kendi hayatımı kurardım.ne yaparlarsa yapsınlar umrumda bile olmazdı.Hayatını bana göre kurmuş sanki. Ben olmasam herşey berbat olacak gibi düşünüyor. Eli ayağı gibi birseyim. Ama annelik vasfına bencilliği yakistiramiyorum
Kendimi bazı şeylerde o kadar sıkmışım ki bu sene en ufak bir olayda kahkaha krizine giriyorum. Ve duramiyorum. Arkadaslarim bu durumuma şaşkın
Herkese hayırlı ramazanlar. Nerden nasıl anlatacağımı bilmiyorum . Öncelikle kalabalık bir aileyiz. Babam vefat etti . Evde annem ve abim ile yaşıyoruz. 28 yaşındayım. Abim 40lı yaşlarda çalışmayan evde yatan biri. Evde yattığı yetmediği gibi herşeye karışır. Attığımız adıma, aldığımız şeye karışır . Kısacası diken üstündeyiz.
Anneme gelince beni o kadar baskıları ki dizinin dibinden ayrılmadım. Hep ona göre yaşadım. Çünkü vicdanıma oynadı hep. Evlenmeme kesinlikle karşı cıktı. Birdefa gözümü karartıp evlilik kararı alacaktım önümde oturup ağlamalar, hakaretler ve daha bir sürü şey. O kadar şey varki neyi anlatsam bile bilmiyorum. Ben bu evden artık kurtulmak istiyorum tek bildiğim bu. Yoksa akıl sağlığımdan olacağım.
Siz annenizin tapulu malı değilsiniz. Suç sizde. Niye onlara boyun eğiyorsunuz ki? Hayatınızın sonuna kadar orada mı duracaksınız?
Çalışıyorsanız para biriktirin, eve çıkın. ev arkadaşıyla falan. Yok çıkamam diyorsanız da, kafanıza göre birini bulun ama evlenmek için değil sırf, gerçekten severek biriyle tanışın edin. Evlenin, çalışırsınız da kurtulursunuz. ğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?