- 17 Şubat 2019
- 377
- 1.040
- 43
- Konu Sahibi Seninpandan
Mesela bu akşam amcamlar iftira davet etmişti . 2gun önceden haber verilmiş birşeydi. Sonuç ne biliyor musunuz gitmedik . Sevgili abimiz öyle uygun gördü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela bu akşam amcamlar iftira davet etmişti . 2gun önceden haber verilmiş birşeydi. Sonuç ne biliyor musunuz gitmedik . Sevgili abimiz öyle uygun gördü.
Nasıl geçiniyorsunuz? Kim çalışıyor. Siz çalışıyor musunuz?Abimin annemle alakası yok oda ayrı bir olay zaten
Anne desteği ile geçiniyor. Bende çalışmıyorumEh tabi adamnun gözünü açmasını istemiyor tabi. Çalışmadığına göre ya sizin ya annenizin sayesinde geçiniyor sonuçta
Emekli maaşı var. Birde diğer kardeşler yardımcı oluyor. Kira doğalgaz elektrik vs gibuNasıl geçiniyorsunuz? Kim çalışıyor. Siz çalışıyor musunuz?
Anne desteği ile geçiniyor. Bende çalışmıyorum
Bende babamı kaybettim. Kardeşim annem ben yaşıyoduk. O kayıptan dolayı annem daha bi düşkün oldu. Nişanlandığımda kayınvaldemlere gidince kıskançlık krizine giriyodu. Sürekli kavga ediyoduk. Düğün günümde bile küsmüştü bana karşı tarafla ilgili bi konu yüzünden. Balayından geldim panik atak krizleri başladı. Neyse hamile kaldım rahatsızlığımdan dolayı bi dönem annemde kaldık o zamanlar sakinleşti. Niye öyle şeyler yapmışım dedi. Şuan psikolojiside çok iyi. Tek kalacam beni bırakacaklar korkusu vardı annemde. Sizinki de büyük ihtimal öyle. Umarım düzgün bi evlilik yaparsınız.Herkese hayırlı ramazanlar. Nerden nasıl anlatacağımı bilmiyorum . Öncelikle kalabalık bir aileyiz. Babam vefat etti . Evde annem ve abim ile yaşıyoruz. 28 yaşındayım. Abim 40lı yaşlarda çalışmayan evde yatan biri. Evde yattığı yetmediği gibi herşeye karışır. Attığımız adıma, aldığımız şeye karışır . Kısacası diken üstündeyiz.
Anneme gelince beni o kadar baskıları ki dizinin dibinden ayrılmadım. Hep ona göre yaşadım. Çünkü vicdanıma oynadı hep. Evlenmeme kesinlikle karşı cıktı. Birdefa gözümü karartıp evlilik kararı alacaktım önümde oturup ağlamalar, hakaretler ve daha bir sürü şey. O kadar şey varki neyi anlatsam bile bilmiyorum. Ben bu evden artık kurtulmak istiyorum tek bildiğim bu. Yoksa akıl sağlığımdan olacağım.
Teşekkür ederim. Tek kalma korkusu var ama biz 5 kardeşiz bana kafayı takmış durumda. Hayatını bana göre düşünmesi doğru değil.Bende babamı kaybettim. Kardeşim annem ben yaşıyoduk. O kayıptan dolayı annem daha bi düşkün oldu. Nişanlandığımda kayınvaldemlere gidince kıskançlık krizine giriyodu. Sürekli kavga ediyoduk. Düğün günümde bile küsmüştü bana karşı tarafla ilgili bi konu yüzünden. Balayından geldim panik atak krizleri başladı. Neyse hamile kaldım rahatsızlığımdan dolayı bi dönem annemde kaldık o zamanlar sakinleşti. Niye öyle şeyler yapmışım dedi. Şuan psikolojiside çok iyi. Tek kalacam beni bırakacaklar korkusu vardı annemde. Sizinki de büyük ihtimal öyle. Umarım düzgün bi evlilik yaparsınız.
Başınız sağ olsun bu aradaTeşekkür ederim. Tek kalma korkusu var ama biz 5 kardeşiz bana kafayı takmış durumda. Hayatını bana göre düşünmesi doğru değil.
Görücü usulüydu. Son dakika çokda tanımadığım bir adam için risk almak istemedim.O evlenmek istediğiniz adam ne oldu ? Diretip evlenseydiniz keşke yazık olmuş. Bütçeniz uygunsa evinizi ayırın.
İlerde anneniz vefat ederse siz de evlenmezseniz emekli maaşının bir kısmı size kalıyor. Abiniz bence kafasında kurmuş işi. Anneniz vefat edince sizin üstünüzden geçinecek. Allah sabır versin ne deyim. Ama diğer kardeşlerin yerinde olsam evde oturan iki birey varken asla para yardımı yapmam size. Kusura bakmayın ama gerçek bu. İlerde ne bir sigorta ödemeniz olacak ne de elinizde işiniz gücünüz. Evlenseniz hangi para ile çeyiz yapacaksınız. Yaşadığınız hayat gözümün önüne geldi de. Ben burda bunaldımEmekli maaşı var. Birde diğer kardeşler yardımcı oluyor. Kira doğalgaz elektrik vs gibu
Bu durumdada maaşın belli bir miktarını ben alıyorum zatenİlerde anneniz vefat ederse siz de evlenmezseniz emekli maaşının bir kısmı size kalıyor. Abiniz bence kafasında kurmuş işi. Anneniz vefat edince sizin üstünüzden geçinecek. Allah sabır versin ne deyim. Ama diğer kardeşlerin yerinde olsam evde oturan iki birey varken asla para yardımı yapmam size. Kusura bakmayın ama gerçek bu. İlerde ne bir sigorta ödemeniz olacak ne de elinizde işiniz gücünüz. Evlenseniz hangi para ile çeyiz yapacaksınız. Yaşadığınız hayat gözümün önüne geldi de. Ben burda bunaldım
Maddi olarak değil ama uğraşlarım var. Evde boş oturmuyorum . Yoksa kafayı yerimAbiniz huysuzsa abinizle evde onunla tek kalmak istemediği için sizi destek gördüğü için evlenmenizi istemiyor olabilir. Ama nereye kadar. Evlilik de çözüm değil. Mutsuz bir evlilik sizi daha zor duruma düşürebilir. Neden çalışmayı düşünmüyorsunuz. Sanki en iyi yol bu.
Bazen insana en buyuk hasari ailesi veriyor.. psikolojik şiddet maalesef bu..Herkese hayırlı ramazanlar. Nerden nasıl anlatacağımı bilmiyorum . Öncelikle kalabalık bir aileyiz. Babam vefat etti . Evde annem ve abim ile yaşıyoruz. 28 yaşındayım. Abim 40lı yaşlarda çalışmayan evde yatan biri. Evde yattığı yetmediği gibi herşeye karışır. Attığımız adıma, aldığımız şeye karışır . Kısacası diken üstündeyiz.
Anneme gelince beni o kadar baskıları ki dizinin dibinden ayrılmadım. Hep ona göre yaşadım. Çünkü vicdanıma oynadı hep. Evlenmeme kesinlikle karşı cıktı. Birdefa gözümü karartıp evlilik kararı alacaktım önümde oturup ağlamalar, hakaretler ve daha bir sürü şey. O kadar şey varki neyi anlatsam bile bilmiyorum. Ben bu evden artık kurtulmak istiyorum tek bildiğim bu. Yoksa akıl sağlığımdan olacağım.