Tuhaf bir kayınvalide elti olayı

Eltinizde sorun yok bence ona bir sey hissettirmeyin belki onunda hoşuna gitmemiştir bu durum.Ama kayınvalideye söyleyin kesinlikle.Açıkcası bende ev düzenine önem veririm kimse dağınıklığımı görsün istemem,hassasım o nedenle sizi cok iyi anliyorum.Böyle bir seyi kayinvalidem bana yapsa içime dert olur acaba gene yapar mı gdiye düşünmekten ve sinir olmaktan kendimi alamam.Takarım yani kafama sinirim geçmez hic bir zaman.Ben böyle oldugum icin söylerim kesinlikle ki bir daha yapamasın.

Herkes eltiyi savunmuş toyluk olabilir ama konu sahibi eltim de evine geldim senin olmadigindan haberim yoktu lutfen kusura bakma diyebilirdi bu kadar da toy olunmaz . Bir kasit aradim eltinizde de.
K.validenizin yaptigi tam bir isguzarlik ve yanina yandas arama bence.
Mesafeyi artirmakta fayda var allahtan esiniz cok ongoruluymus sukur edin .
Boyle bir anneye ragmen esinizin saglam durusu takdire şayan.
Ben sizin yerinize olsam esinizin lafinin ustune cigneyip laf etmem; k.valide ve elti ile sinirlarimi muhafaza ederim vakti zamani elbet gelecektir o vakit de yaptiklarini nazikce iade ederim ... gelmez demeyin oyle bir vakit zaman gelir ki allahin isi iste...
Kocaman insanlarin ne kadar kucuk dusebilecegini bu k.valideler bence gormuyor gorse idiler biraz edep duyarlardi. Calisan bir bayan isinde gucunde kocasinin rizkina katkida bulunuyor ailesi evi icin calisiyor ; ne guzel ogluna destek veriyor biraz edep ... eltiniz de bence saman altindan su yurutecek tiplerden dikkat edin ...

Eşinizi tebrik ediyorum cidden size gelince baştan sona haklısınız. Kayınvalidenin de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece çok düşüncesiz, eltiniz de onun gibi demek ki. Eşiniz gerekli cevabı vermiş siz de bir daha evde tek kalmasına müsade etmezsiniz olur biter (bu yeterli bir cevap olacaktır) hiç yüz göz olmayın.

uzatmayın eltinize de bişey demeyin
bilememiştir kız.. kv size sormadan çağırmasaymış olurmuş

benim kv de de kızıma bakarken evimize gelen giden olurdu gerçi sizinki daimi bakmıyormuş bizimki daimi bakıyordu
eşiniz gereken cevabı vermiş

kız yeni nişanlı ve kv gelmiş memleketten o çağırınca reddetmesi normal çünkü daha cicimlerde
problem kv denizde
elti ile daha şimdiden haksız yere gerilmeyin
kv nize gerekeni eşiniz söylemiş içinizde kalmasın diye sizde söyleyebilirsiniz ama bence olan olmuş kv de dersini almıştır

Eşim gereken cevabı vermiş ben hiç bişey olmamış gibi devam ederdim. Olayı büyütmeye gerek yok.

Eşiniz yapılması gerekeni yapmış. Uzatmaya kafaya takmaya ne yapsam diye düşünmeye hiç gerek yok. Bence konu açmanıza bile gerek yok. Ben eşim gerekli cevabı verdiğinde çok mutlu oluyorum vallahi.

bende hiç hoşlanmam bende eşimin ailesi ve görümcemi ramazanda iftara davet etmiştim ve eşimde bende çalışıyoruz , planım akşam erken gelip hazırlık yapmak ki birçok şeyi 1 akşam önceden zaten hazırlamıştım , o gün eşim erken çıkmış işten annesine uğramış birlikte eve gelmişler ( bunada kızdım ) sonra kayınvalide eve gelince görümceyi ve ona misafir gelen onun kayınvalidesini çağırmış onlarda erken gelmiş ben eve bir gittim görümcemin çocuğu mahvetmiş evi kayın valide mutfağımı tabi kan beynime çıktı ama o akşam birşey demedim daha sonra eşime söylendim oda oldu 1 defa birdaha olmaz vs... aradan zaman geçti ama unutmadım sadece doğru zamanı bekledim kayın valde anahtar istedi dedim hoşlanmıyorum ben böyle şeylerden benim özelim o ev ve dağınık olur vs... dedi biz gelmiştik gayet topluydu dedim sakın yanlış anlama fakat o durumdanda rahatsız oldum ben misafirimi kendim ağırlamak isterim ve isterdimki ben eve gelince gelin sonra oğluna şikayet etmiş oda annesine söylenmiş 7 yıl oldu birdaha böyle birşey olmadı

Bence elti adayında sorun yok. Müstakbel kayınvalide çağırınca o da reddedememistir diye düşünüyorum. Eşiniz zaten konuşmuş, siz de ikinci baskıyı yaparsanız hoş olmayabilir. Aynı durim tekrarlanirsa o zaman düşünün :)

kayınvaliden tamamen haksız ama eşin cevabını vermiş. sinir olduğunu anlıyorum ama daha fazla üsteleme, haklıyken haksız duruma düşme. bence zaten eşinden çekinir bir daha yapamaz.

Altıda kabahat yok yeni nişanlı bir kız olarak kvnizin davetine icabet etmis.
Kv kendi kendine işgüzarlık çıkarmış.
Saçmalamış.
Ama Eşiniz konuştuysa artik siz bir sey demeyin,uzarsa tatsızlık çıkar durduk yere yeni eltiyle de aranız bozulur

Ay kesin bak torun sen de yap en kısa sürede de sevelim ayağına çağırmıştır kayınvaliden.
Bir de kimse anlamaz senin evin dağınık ondan çağırmıyosunu falan algılayamamıştır.
Kadın da hevesle çağırmıştır yani,
Kız da yeni gelin, ben gitmiyeyim diyemez. Yani daha nişanlı. Senin haberin vardır diye düşünmüştür.
Eşin gelince apar topar kalkmasının sebebi de evin erkeği eve geldi durumudur. Herkes kalkar gider.
Ben olayı masum yanından görüyorum.
Üzmeyin kendinizi, siz mesafeliyseniz kız da bunu anlayacak ve zamanla mesafeli olacaktır size.. ben mesela mesafeli biri değilim , keşke gelse bana birileri, salonda ortada don sütyen atılıyken çağırırsa kızarım onları niye toplamamış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…