Tuhaf bir korkum var

:) o çok küçükken başlamıştı bende ama evlendiğimden beri yapmadığımı fark ettim. Siz evli misiniz?? Yalnız yatanlarda oluyordur belki bu tarz korkular
Ben evliyim hırsız korkumda vardı kocam yanımda olunca o korkum hiç olmuyor. Ama şu ayağın yorgan dışında kalması korkusunun yalnizlikla alakası yok sanirim

Benim tek huylandığım yer ayaklarımdır.kendim dahi kaşıyamam.nişanlıyken eşime resmen şart koştum 14senedir bir kere dokunmadı hakikaten sözünün eriymiş
Çocuklarda bilir dokunmazlar hiç.bana en büyük zulüm ayak masajıdır.

Hatta kötü bir anım var. bir defa refleks için ayak altıma çubuk sürecekti dr müsaade etmedim ama mecburdu. iki kişi dizlerimi tuttu ancak yaptılar. resmen rodeodaki boğa gibiydim rezil ettim kendimi

Bende de var.Ama ben gıdıklanmasından korkmuyorum,bir köpekbalığının ayağımı yemesinden korkuyorum Çok anlamsız biliyorum ama ayaklarım dışarıda olunca aklıma köpekbalıkları geliyor hep
Deniz yatagindami uyuyorsun. Korkuna bayıldım.Çok hossun gerçekten.

Bende senin kadar olmasa da ayağımın altından çok huylaniyorum. Anlattığın anın çok komik torunlara anlatılacak cinsten

Öyle olsa yine bir mantığı var diyeceğim ama öyle de değil bildiğimiz normal yatak köpekbalıkları nerden aklıma geldiyse yıllardır var bu korku bende
Acaba yatakta yatarken jaws filminimi izledin. Tv de ayak ucun tarafindaysa bu korkun gelişmiştir belki. Yada sen iki ayrı korkunu birleştirip fobi listende tasarruf yoluna gitmissin

Bana da bir arkadaşım anlatmıştı daha ozamanlar lise 1 deydim.Güya başından geçen saçma bir olay.Aradan geçti 10 sene o zamandan beri ayağım yorganın dışında uyuyamadım hiç biliyorum komik ama kahrolası bilinçaltı

kızlar bende de var her kafamı yastıga koydugumda ne tarafa dönük isem sanki arka tarafta biri varmış gibi geliyorSabahları kendime gülüyorum ama geceleri bu durum hiç gülünç olmuyor bayagı korkuyorum

Ben evliyim hırsız korkumda vardı kocam yanımda olunca o korkum hiç olmuyor. Ama şu ayağın yorgan dışında kalması korkusunun yalnizlikla alakası yok sanirim
Hırsız korkusu bende de vardı.. Ben bekarken genelde sırtım duvara dönük uyudum ki uyandığımda odanın içii rahatlıkla görebileyim, arkamda kimsenin olmadığını bileyim diye.. nasıl bir takıntıdır bu.. Ne yaşadıysam artık çocukluğumda..
Duştayken kapımı kilitlerdim yalnız da olsam.. Onu halen yapıyorum eşim de kızıyor ama elimde değil. Bİr de geç saatte aynaya ve camdan dışarı bakamam. Camdan bakmam gerektiğinde besmele çekmeden bakınca rahat olamıyorum. Bir şey de yaşamadım aslında. Sanırım küçükken anlatılan şeylerden etkilendim ama hatırladığım bir şey de yok. Allahtan çoğunu bıraktım bu saydıklarımın :)

acaba çocukken ailen yada arkadaşların seni bu şekilde korkutmuş olabilirmi bana tamamen bilinçaltı gibi geldi belkide küçükken bu tarz bir rüya görmüş unutmuş olabilirsin ama psikolojini etkilemiştir. Önemli birşey olduğunu düşünmüyorum merak etme zamanla geçer ben karanlıkta uyuma korkumu bikaç yıldır yendim ki hala bazı geceler ışık açık uyurum :))

ben elm sokagi izlemedim korkumdan ama arkadaslar anlatirdi pislikler.
oyuzden ayaklarimi disari saldigim tek donem adet oncesi yanginli donemimdir,yoksa asla disarda birakmam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…