- 6 Şubat 2014
- 94
- 80
- 88
- Konu Sahibi mmelegim84
-
Ben evliyim hırsız korkumda vardı kocam yanımda olunca o korkum hiç olmuyor. Ama şu ayağın yorgan dışında kalması korkusunun yalnizlikla alakası yok sanirim:) o çok küçükken başlamıştı bende ama evlendiğimden beri yapmadığımı fark ettim. Siz evli misiniz?? Yalnız yatanlarda oluyordur belki bu tarz korkular
Teşekkürler tatlim. Eminim sende oylesinGorunmez bir varlik gelip gidiklamaz daha kotu birsey yaparsamimi soyluyorum cok tatlisiniz
Benim tek huylandığım yer ayaklarımdır.kendim dahi kaşıyamam.nişanlıyken eşime resmen şart koştumHaha sen garantiye almışsın güzel. Benim eşim ve oglumdan dolayı bunu yapamıyorum tamamen yorganın altına girince kendimi şanslı sayıyorum. Gece bir uyanıyorum bizimki yorgana kendini sarmalamis uyuyor bende kenardan Ayaklarımı yorganin altına tepistiriyorum
Bende de var.Ama ben gıdıklanmasından korkmuyorum,bir köpekbalığının ayağımı yemesinden korkuyorumÇok anlamsız biliyorum ama ayaklarım dışarıda olunca aklıma köpekbalıkları geliyor hep
Deniz yatagindami uyuyorsun. Korkuna bayıldım.Çok hossun gerçekten.
Bende senin kadar olmasa da ayağımın altından çok huylaniyorum. Anlattığın anın çok komikBenim tek huylandığım yer ayaklarımdır.kendim dahi kaşıyamam.nişanlıyken eşime resmen şart koştum14senedir bir kere dokunmadı hakikaten sözünün eriymiş
Çocuklarda bilir dokunmazlar hiç.bana en büyük zulüm ayak masajıdır.
Hatta kötü bir anım var. bir defa refleks için ayak altıma çubuk sürecekti dr müsaade etmedim ama mecburdu. iki kişi dizlerimi tuttu ancak yaptılar. resmen rodeodaki boğa gibiydim rezil ettim kendimi
Acaba yatakta yatarken jaws filminimi izledin. Tv de ayak ucun tarafindaysa bu korkun gelişmiştir belki. Yada sen iki ayrı korkunu birleştirip fobi listende tasarruf yoluna gitmissinÖyle olsa yine bir mantığı var diyeceğim ama öyle de değil bildiğimiz normal yatak köpekbalıkları nerden aklıma geldiyse yıllardır var bu korku bende
Hırsız korkusu bende de vardı.. Ben bekarken genelde sırtım duvara dönük uyudum ki uyandığımda odanın içii rahatlıkla görebileyim, arkamda kimsenin olmadığını bileyim diye.. nasıl bir takıntıdır bu.. Ne yaşadıysam artık çocukluğumda..Ben evliyim hırsız korkumda vardı kocam yanımda olunca o korkum hiç olmuyor. Ama şu ayağın yorgan dışında kalması korkusunun yalnizlikla alakası yok sanirim
Bir de bu takintim var, ben de 24 yasindayim asla kapi acik uyuyamam, sanki kapatmazsam eve oculer dolusacak :))
Neyse anne olunca geçer inşallah, gerçi sanmıyorum amaYalnız değilizzzzzhaha
acaba çocukken ailen yada arkadaşların seni bu şekilde korkutmuş olabilirmi bana tamamen bilinçaltı gibi geldi belkide küçükken bu tarz bir rüya görmüş unutmuş olabilirsin ama psikolojini etkilemiştir. Önemli birşey olduğunu düşünmüyorum merak etme zamanla geçer ben karanlıkta uyuma korkumu bikaç yıldır yendim ki hala bazı geceler ışık açık uyurum :))Merhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir korkum var. Gece uyurken eğer ayaklarım yorganın dışında kalırsa sanki görünmeyen bir varlık gelip ayaklarımı gidiklayacak diye korkuyorum hemen ayağımı yorganın içine koyuyorum. Yaşında bu şekilde pikenin veya çarşafın dışında kalmamalı ayaklarım. Elim, popom, diğer uzuvlarim dışarıda kalabilir ama ayaklarım olmaz imkanı yok. Görünmez bir varlık tarafından ayaklarımın gidiklanmasindan çok korkuyorum sizce ben psikolojik bir vakamiyim?
evet bende de var.Elm sokağı izleyen herkeste var bu korku endişe etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?