Tuhaf bir korkum var

Herkeste bu tip şeyler var kimileri kapı açık uyuyamaz kimileri ışık olmadan kimileride ses olmadan seninki de öyle birşey sanırım :) ama gıdıklama olayına anlam veremedim hadi dokanacak falan desen neyse gıdıklama olunca güldüm

Ben tamamen zifiri karanlıkta uyuyamam. Hiçbir dolabin kapısı açık olamaz.ayağımı yorganıma göre uzatırım. Müzik dinlemeyi ve kitap okumayı çok severim..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..sona doğru sapıttım..neyse

Ben de kapi acik uyuyamam mesela gecmiyor oyle korkular bence :)

Bende kapı açık uyuyamam kesinlikle.Herkesin bişeyi var işte :)))) Sanki kapı açık olduğunda gece uyandığım zaman o kapı aralığında birini görücem sanırım yaşım 24 :)))) Bazı şeyler bizimle yaşıyor.Kapatıyorum kapımı misss.Sende çıkarma ayaklarını olsun bitsin :))))))))))

Bende de var canım merak etme sadece ayaklar dışarı çıkmamali yaş 24

Yerli yabanci her insanda var bu korku. Yasla da alakasi yok, 7.5 aylik hamileyim 24 yasinda evli kizim, ben de korkarim ayagimi yorgandan disari cikarmaya sanki birisi gelip yiyecek

Bir de bu takintim var, ben de 24 yasindayim asla kapi acik uyuyamam, sanki kapatmazsam eve oculer dolusacak :))

Seninkide bi garipmis.
Hani " birisi ayagimi yakaliycak" diye bi korkudan bahsetsen anlarimda.
Gidiklanmaya bu kadarmi fobin var??

Bende ayaklarımı hayatta açığa bırakmam .yalnız örtmekle kalmam ucunu ayağımın altına getiririm garanti olsun.

O ayak sallandırmadan korkmak gençken bende de vardı. chuky denen zibidi çocuğun ayaklarını kesmişti.koltukta bile yere basamazdım ayaklarım altımda otururdum.

Bende daha fena kafa el ayak :)) biliyorum bisey olmicak ama korkum alışkanlık olmuş:))

:) o çok küçükken başlamıştı bende ama evlendiğimden beri yapmadığımı fark ettim. Siz evli misiniz?? Yalnız yatanlarda oluyordur belki bu tarz korkular

Seninkide bi garipmis.
Hani " birisi ayagimi yakaliycak" diye bi korkudan bahsetsen anlarimda.
Gidiklanmaya bu kadarmi fobin var??
Normalde gidiklanmak korktuğum değilde nefret ettiğim birşey. Ama anlattığım durumda bir korkuya dönüşüyor

Gorunmez bir varlik gelip gidiklamaz daha kotu birsey yapar samimi soyluyorum cok tatlisiniz

Haha sen garantiye almışsın güzel. Benim eşim ve oglumdan dolayı bunu yapamıyorum tamamen yorganın altına girince kendimi şanslı sayıyorum. Gece bir uyanıyorum bizimki yorgana kendini sarmalamis uyuyor bende kenardan Ayaklarımı yorganin altına tepistiriyorum

Bende de var.Ama ben gıdıklanmasından korkmuyorum,bir köpekbalığının ayağımı yemesinden korkuyorum Çok anlamsız biliyorum ama ayaklarım dışarıda olunca aklıma köpekbalıkları geliyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…