- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi mmelegim84
-
ay o bende de varbi yerde okumuştum bi kadının kulağına örümcek yuva yapmış, hala kulağımın üstünü kapatıp uyuyorum kaç sene oldu ilkokulda mı ne duymuştum bir de bunu siz kurtulabilmişsiniz, ne güzel
Dusunmemeye calis yatarken baska seyler dusun .. mesela ben yataga girip uykuya hazirlanmaya basladigim zamanlar hep beni mutlu edicek seyler dusunup hayal ederim buda benim boyle bi aliskanligim belki sana da iyi gelir tatlimmmmHayır canım hiç öyle birşey yaşamadım. Ama düşünce gücüm bana birgün yasatacak diye ödüm kopuyor
He yav tuhafıma giden korktuğum şeyin gidiklanma olmasi.yaw hic olmazsa masum masum gidiklanmaktan korkuyormussun. Ben eskiden kolumu yataktan sarkitirsam, biri gelip satirla kesecek diye korkardim :d
Bence normalherkeste vardir ufak tefek takintilar
Önerin için teşekkür ederim canım ama mutlu edecek şeyler düşünmek bunyeme ağır geliyor. Sonra sabaha kadar mutluluktan uyuyamiyorum.Dusunmemeye calis yatarken baska seyler dusun .. mesela ben yataga girip uykuya hazirlanmaya basladigim zamanlar hep beni mutlu edicek seyler dusunup hayal ederim buda benim boyle bi aliskanligim belki sana da iyi gelir tatlimmmm
Ayy cok sekersinÖnerin için teşekkür ederim canım ama mutlu edecek şeyler düşünmek bunyeme ağır geliyor. Sonra sabaha kadar mutluluktan uyuyamiyorum.
Aynı durum bende de var. Normal demek ki. Hiçte kafaya takmam. Hayal gücü ile ilgili, kendi kendimizi korkutuyoruz.Merhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir korkum var. Gece uyurken eğer ayaklarım yorganın dışında kalırsa sanki görünmeyen bir varlık gelip ayaklarımı gidiklayacak diye korkuyorum hemen ayağımı yorganın içine koyuyorum. Yaşında bu şekilde pikenin veya çarşafın dışında kalmamalı ayaklarım. Elim, popom, diğer uzuvlarim dışarıda kalabilir ama ayaklarım olmaz imkanı yok. Görünmez bir varlık tarafından ayaklarımın gidiklanmasindan çok korkuyorum sizce ben psikolojik bir vakamiyim?
Sende oylesinAyy cok sekersin
Evet zaten tuhaf tarafı o. ben en çok gidiklamasindan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?