Tuhaf bir korkum var

ahahahahhaa aynisi bende de var :d imkani yok kulaklarim acik uyyamam. Sacimla veya yorganimla ortmek zorundayim bende kulagima bocek kacicak diye yapiyorum bunu

Bende kapı açık uyuyamam ve genelde uyumadan önce kapıyı kitlerim uzun zamandır var bu korku bende.

Hayır canım hiç öyle birşey yaşamadım. Ama düşünce gücüm bana birgün yasatacak diye ödüm kopuyor
Dusunmemeye calis yatarken baska seyler dusun .. mesela ben yataga girip uykuya hazirlanmaya basladigim zamanlar hep beni mutlu edicek seyler dusunup hayal ederim buda benim boyle bi aliskanligim belki sana da iyi gelir tatlimmmm

yaw hic olmazsa masum masum gidiklanmaktan korkuyormussun. Ben eskiden kolumu yataktan sarkitirsam, biri gelip satirla kesecek diye korkardim :d

Bence normal herkeste vardir ufak tefek takintilar
He yav tuhafıma giden korktuğum şeyin gidiklanma olmasi.
Kolunu yataktan sarkitmaktan korkan çok kişi varmış bunuda yeni ogrendim

Dusunmemeye calis yatarken baska seyler dusun .. mesela ben yataga girip uykuya hazirlanmaya basladigim zamanlar hep beni mutlu edicek seyler dusunup hayal ederim buda benim boyle bi aliskanligim belki sana da iyi gelir tatlimmmm
Önerin için teşekkür ederim canım ama mutlu edecek şeyler düşünmek bunyeme ağır geliyor. Sonra sabaha kadar mutluluktan uyuyamiyorum.

Aynı durum bende de var. Normal demek ki. Hiçte kafaya takmam. Hayal gücü ile ilgili, kendi kendimizi korkutuyoruz.

Bendede var o cocuguklugumdan beri, yazin sicaginda ciplak
uyurum ama tabiki ayaklar simsiki kapali.
vede yatagin altina bakarim illa, ne ariyosam artik.
korkuda degil bendeki ama ney anlamadim bu saatten sonrada
vazgecmem artik heralde

Özellikle yatarken hep bu korkular oluşuyor galiba, yani kendimizi en savunmasız hissettiğimiz anda. Ben de popom açıkta uyuyamam, sıcaktan patlasamda illa üzerimde bir örtü olacak ve özellikle popom örtülecek. Yoksa kendimi tamamen çıplak gibi hissediyorum, yalnızsam eğer sere serpe de yatamıyorum, sanki bir şey beni izliyor ve üzerime atlamak için fırsat kolluyor gibi geliyor :))

elimi ayağımı yataktan aşağı sarkıtamıyorum benimde bu korkum var maalesef biri çıkıp aşağıdan kesecek gibi geliyor banasebebi çocukken beynimize işleyen filmler mesela benim korkum çocukken izlediğim mumya evi filminden kaynaklı o filmi izleyenler bilir bir sahnede makasla oyuncuların ayakları kesilmişti aşağıdan biri tarafından

Bende kapi acik uyuyamam
Kolum cok rahat etmeme ragmen yataktan az sarkacak sekilde uyuyamam...
Korkun gayet yerinde...hemen herkeste var benzer durumlar

Bende de var öyle bir takıntı. Nadirdir ayağım dışarıda uyuduğum. Yazın bile ince bir çarşaf örterim ama uyurken açılır tabi üstüm.
Arada kendini zorla o şekilde uyumaya. Uykun çoksa dalarsın zaten mutlaka.

Benim kayinvalidem de yaz kis basortusuyle uyuyor, kafasi acikta kalinca korkuyormus :)
Olabiliyor yani boyle korkular.

Arkadasım tedbirini al tabiki ayağını yorganın içine koy..Yarın öbürgün biri gelir gıdıklar , 3 harflisi var 4harflisi var,yatağın altında bekleyen ruhlar var,dolabın içinde saklanan ufolar var..dikkatli olmak lazım.Şahsen ben kasketli yatıyorum.Tedbirimi alıyorum.sizde alın sonra beni gıdıkladılar diye konu acarsanız Mazallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…