- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.637
- 598
Muhtemelen kuaförün kulağına birşeyler gitti, sonra kızı uyandırdı mevzuya.Kuaförün durup dururken böyle bir laf etmesi ilginç geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen kuaförün kulağına birşeyler gitti, sonra kızı uyandırdı mevzuya.Kuaförün durup dururken böyle bir laf etmesi ilginç geldi.
Yalnız kuaföre bayıldım yaMerhabaa, konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili 2 saatlik mesafe oluştu aramız da ve görüşemiyoruz diye , sonrasında yazılanlara da hak verip ondan soğudum ve konuşarak bitirdik
Benim sonraki gün saçımı kestirmem gerekti ve kuaforume gittim. Kuaför 5 -6 yıldır gittiğim tanıdığım bir yer.
Kuaförum bana dediki " xcim sizin okulun içindeki simit sarayını benim eniştem işletiyor istediğin zaman oraya git y abinin selami var de hesap ödeme " tabi ki ben çok şaşırdım çünkü dün ayrıldığım eski erkek arkadaşım ve ailesi işletiyordu orayı , bana aylarca şöyle bir sorun çıktı orda , ürünler bu şekilde geliyor , bugün ordaki personeli çıkardım diye anlattı . Hani sürekli anlattığı şikayet ettiği aramız da muhabbeti geçen bir yerdi.
Kuaförum eniştesini aradı yanimda , eniştesi 3 yıldır simit sarayını işlettiğini benim erkek arkadasimin herhangi bir alakası olmadığını söyledi.. yani aylarca neden böyle bir yalan söylemiş olabilir aklım almıyor? Orda bugün şunu yedim bunu yedim diye bile anlatıyordu? Maddi durumu da kötü değil, sonuçta ayrıldık bu yalanı arayıp Yüzüne vurmam ama öğrendiğim andan beri çok şaşkınım
AynenMuhtemelen kuaförün kulağına birşeyler gitti, sonra kızı uyandırdı mevzuya.
Muhtemelen kuaförün kulağına birşeyler gitti, sonra kızı uyandırdı mevzuya.
Tanımıyorlar mı birbirlerini? Bu mevzuyu başkalarına anlatmış mıydınız?Kuaförum ve sevgilim farklı şehir de
Aynen merak ettim bende çok ilgincTanımıyorlar mı birbirlerini? Bu mevzuyu başkalarına anlatmış mıydınız?
Tanımıyorlar mı birbirlerini? Bu mevzuyu başkalarına anlatmış mıydınız?
Kuaför benim sevgilimi nerden tanısin ki ?? Farklı şehir de yaşıyorlar . Hicbir ortak çevreleri yok.
Aynen merak ettim bende çok ilginc
Ayy ne olay ne olay. Baska yalanlarini da hatirlarsiniz zamanla. Ben bir keresinde ders calisirken durup dururken vahiy gibi bir sey oldu aniden böyle LAN BEN ALDATILDIM dedim. Eski sevgilimin beni kuzeniyle aldattığını anladim. biz kisa sureli ayriyken kuzeniyle olup barisinca kuzeninden ayrıldığını, biz barisinca hic muhabbetim olmayan kuzeninin bana hayirli olsun gibi mesajlar attigini hatirladim. Boyle olacak size de. Ani bir aydinlanma. Basta duvara çarpmış gibi yapiyor ama sonra omzunu öpesin geliyor bu pislikten kurtuldun diye.
Hayir kesinlikle aptal degilsin. Birileri karaktersizce davrandığı icin sen temiz kalbinle inanip temiz duygularla yaklastigin icin neden aptal olasin. Aptal olan -eger hasta degilse- yalan dolan bir hayat cizen o adam. Ne gecti eline koca bir hiç. Hiç ummazken yalani da ortaya çıktı. G*t gibi kaldi. Ben olsam kuaförümun dedigini yaparim tanisirim sahipleriyle. Fotograf ceker ppaylaşırım. görsün yalanının ortaya çıktığını. Kendini kotu hissetsin tutuşsun biraz.Düşününce her şey yalan gibi geliyor kendimi aptal gibi hissediyorum ayrılırken üzüldüğüm için
Hayir kesinlikle aptal degilsin. Birileri karaktersizce davrandığı icin sen temiz kalbinle inanip temiz duygularla yaklastigin icin neden aptal olasin. Aptal olan -eger hasta degilse- yalan dolan bir hayat cizen o adam. Ne gecti eline koca bir hiç. Hiç ummazken yalani da ortaya çıktı. G*t gibi kaldi. Ben olsam kuaförümun dedigini yaparim tanisirim sahipleriyle. Fotograf ceker ppaylaşırım. görsün yalanının ortaya çıktığını. Kendini kotu hissetsin tutuşsun biraz.
Üzücü bir durum senden fakir mi hissediyordu acaba kendini