Tuhaf durumdayım

duygusuz_girl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
1.993
3.155
248
Her gün aynı ortamdayız,yaptığı şeyler maalesef onu unutmama engel olmuyor.
Hala özlüyorum,ama birden duruyorum yaptıkları aklıma geliyor ve tekrar eski mutsuz günlerime geri dönüyorum.Aklımdan çıkardım tam derken rüyalarımda her gün görüyorum.
Seviyor muyum onu da bilmiyorum.Belki de takıntıdır ona karşı hissettiklerim.
Neden sürekli karşımda ve sürekli bakıyor?
Madem her şeyi sildim dediğimde peki her şeyi bende siliyorum diyen her şeyi yapan eski sevgilisi için beni terkeden sonra aşık oldum diyerek gelen ve ben bırakıyorum seni dediğimde ağzına geleni sayan bu kişi ne yapmaya çalışıyor?Her şey bittikten sonra eski sevgilisiyle konuşan sonra onunla konuşmayı kesen bu kişi.
Canım acımıyor ama ne yapmaya çalışıyor hala anlamıyorum.Daha doğrusu artık erkekleri anlayamıyorum.Akıl verir misiniz?Ne yapmam lazım.Geçen sene aynı ortamdaydık peki ama bu sene de tekrar aynı şeyleri yaşamak...Biraz fazla geliyor bana.Kafam allak bullak artık.
Onunla da olmuyor onsuz da.Hayatıma girebilecek herkeste neden ondan bir parça arıyorum ya da neden onun gibi hayatıma dönemiyorum?

hmm bence yaaa senin degerini kaybedince anlamıs ... ya da uzun süreli ilşklerden cbuk sıkılan biri elde ettikten sonra ucup gdiyodur svgsi .. veya da napmak istedigini kendi de bilmiyodurrr :S bnce 1kre ayrılık oldugunda dger brlesmelerde hersey daha da kötüye giderr fzla zorlamanın bi anlamı yokktrr..

bir söz var biliyormusunuz bilmiyorum ama eğer birini unutmak istiyorsanız onunla yaşadığınız güzel şeyleri hatırlamak yerine onun size ne yaşattığını hatırlayın.biz duygusal davranıyoruz hep onunla yaşadığımız güzel şeyleri hatırlıyoruz ama eminimki onlardan daha çok acı çekmişizdir.bence onu yok say görmezden gelmeye çalış aynı ortamda olsanız bile.sizinkisi bence alışkanlık vede saplantı olmuş artık

Back
X