Tuhaf duygular

Ha bi de bi babamı agirlayamadin falan demiş.. ki ablam diyor mutfaktan çıkmıyorum diye ablamin eşi zaten kaynana gibi..

Ama ablada da var biraz.. Adam 70 yaşından sonra yemeyecekte ne zaman yiyecek.
Yani biraz daha güler yüzlü karşılayabilirdi.
3 aylığına gelmemiş 3 günlüğüne gelmiş.
İdare edilebilirdi..
Ablam da sonradan pişman oldu.. ama tamamen mi haksız sizce? 3 gün değil sanırım hala oradaydı en son.. işte evde oturup tv izleyemiyorim diyor amca hiç kapatmiyormus tv'yi ve son seste

Ha bi de bi babamı agirlayamadin falan demiş.. ki ablam diyor mutfaktan çıkmıyorum diye ablamin eşi zaten kaynana gibi..
Madem o kadar kıymetli babası evlenmeseydi o zaman ..
Otursaydi babasının dizinin dibinde...
Herşeyi anlıyorum bir yere kadar ama ...
Karına güzellikle dersin ; hayatım yeni evliyiz idare etmek zor olabilir ama bugün var yarın yok dese tamam dicem.
Bu daha şimdiden kaynana olmuş..
Taviz vermesin ..
Tepesine çıkmış zaten.

Tmm yeni evli bi ciftin evine oyle yatili 3 gun falan gelinmez ama ablanda keske idare etseymis biraz... ilk gunlerden sorun yasamak hicte guzel bi sey degil bence...

Çok kötü olmuş kp yeni evli hatta evini bile yeni kurmaya çalışan eve ne diye misafirlige gelmiş anlamadım koca kişisi de ayrı garip ne çirkin bir üslup benim esimde kaç kez misafir eş dost getirdi yeni evliyken eve yatılı şaka gibi anneme babama yapmadığım hizmeti yaptım ama artık yeter verip veristiriyorum daha benim bı tane akrabam yatılı kalmadı maşallah herkes bizde yattı kalktı kahvaltı bile hazırladım o işe gitti onun misafirine gerçekten bu erkekler geçimi zor kişiler kendileri olsa asla asla yapmaz off ne dolmuşun :)))

Daha önce bir sorun yaşanmadıysa kayınpedere yapılan ayıp olmuş bence damatta geline ayıp etmiş.Aaah aaah ben neler gördüm ilk pisliği çıkaran kayınpederimdi benim karısının ağzıyla iş gören.

Gelen yorumlara göre çok mu vicdansizim acaba diye düşünmeye baslamistim ki aynı fikirde olduğum 2 .kişi :)
Vicdansızlık degil ki :) Herşeyin bir oluru bir Zaman'ı var.Eski Zaman'da bir arada yaşamışlar diye düşüncesizlik eden kayınpederde suç bana göre.Eskilere göre gelin demek hizmetçi demek ne kadar hizmet ettirirsek kar diyor bazıları.

Tuhafımiza giden de bu zaten ki evin düzeni bile yokmuş daha buzdolabını falan yeni aldılar. Balayı fln da yapmadılar izin yoktu eşinin işinin. Ablam baya bunalmış yani
Haklı bana göre.Emrivaki gelen misafir ki çok çok çok uygunduz bir zaman.Görüyoruz vajinusmus olan bayanlar oluyor.Ne olursa olsun 2 3 ay geçmeden kendileri çağırsa bile gitmemeleri lazım büyüklerin.

Ben evleneli 3 yılı geçti çocuk olsun diye uğraşıyoruz herkes biliyor ona rağmen ufacık evime 4 5 kişi 10 15 günlüğüne gelmek istiyor eşim tarafından.Ama gel gör ki benim kendi ailem diyor ki yavrum çocuk olmadan hamile kalmadan gelmeyelim biz.Siz rahat edin diyor.Öbür taraf hizmet ettirme derdinde çünkü.

Yalnız ablan için problem kp öte eşi olmalı.Ne kadar anlayışsız bir insanmış bu .Hem de cicim ayımda.

İki haftalik evli birine misafir gidilmez cok ayip.. Hatta zirt pirt telefon bile acilmaz.. Kp dusunemiyorsa bile baskasi da mi akil edip uyarmadi.. Cok yanlis olmus ama madem ki olan oldu geldi iki kap yemek yapmanin zor bir durumu yok bu sebepten surat asilmaz bu da yanliş olmuş.

Erotik hikaye çıkacak sandım
Başlık olmamış

Benim elimden gelen bu
Bugün baba oğul bana
Yemek yapmayı öğretin
Dese?

Kavga çıkar değil mi?

Enişte hatalı
Abla hatalı
Amca bey hatalı

Ne diyeyim ki

Zor

Ama mecbur değil abla buna
Destek olanı var mı?

"az yesin de uşak tutsun kendine" denir böyle durumlarda,neymiş efenimm saatinde yemeği hazır olcakmış ne münasebet ya misafirsin sus sessizce otur ye herkes yerken sonra da "neden gelin beni sevmiyor "diye ağlanır bu tipler;ablan sonuna kadar haklı ,saygıda kusur etmesin ama istediği saatte hazırlamaısn mesela yemeği o adamın istediği yemekleri yapmasın haatta en sevmediği yemekleri yapsın bişey derse de gülüp geçsin "hıhı haklısın babacım" diye

Yanlış yapmış ablanız.. az çok anlıyorum ben günde bi defa sofra kurarım eşim gececi olduğu için. Kaynanam geldi 2 aylığına. sabah öğle akşam sofra hazrladım aralardada çay meyve fln.. gerçekten sinir bozucu ve aşırı yorucu ama Bn Güler yüzümü eksik etmedim kocamın hatrına..
Allah kv ve kp ile yaşayan arkadaşlara sabır versin

Yeni evliler diye kimse gelmiyecekmi? bir kac aymi sürcek cicim aylari?
Yasli adam daha nazik gülez yüzlü davranmaliydi bence ayip etmis..

Bide sunu düsündüm 3 günlük yatili kalmis diye böyle yapiyorsa adama acaba elden ayaktan düsünce adam yanlarinda kalmak istese ne yaparmis merak ettim..

Hata ablanda değil. Saatini de söylemiş adam yemeğin. Sanki evde garson, hizmetci var. Ben de olsam kızardım. Öf ya bir adamla evleniyorsun, bütün ailesi bundan faydalanmaya çalışıyor.

Kayınpederin gönlü alınır da...sıkıntı eşinde daha şimdiden böyle davranırsa ablanızın çok çekeceği var..hemde cicim aylarında,
Ablanıza mutlaka söyleyin kesinlikle hemen çocuk düşünmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…