- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ha bi de bi babamı agirlayamadin falan demiş.. ki ablam diyor mutfaktan çıkmıyorum diye ablamin eşi zaten kaynana gibi..Vicdan yapması gereken birşey yok ..
Insan yeri geliyor kendi anne babasına hatta çocuğuna tahammül edemiyor...
Kayınpederi, daha yeni evli çiftin evine gelmesi biraz abes olmuş ama yapcak birşey yok ..
Bu arada enişte bey bütün gün mutfakta yemek yapsın, ev işi yapsın üzerine kayınvalidesi yemek saatini bildirsin bakalım surat asar mi asmaz mi ?
Bencil geldi bana .
Güleryüz olayında o da çok pişman.. ancak amca öyle az değil yani herşeye yorum yapan karışan biri..Ne işi varmış Yen'i evli çiftin evinde adam densizmiş ama keşke Güleryüzünü de eairgemeseymiş
Ablam da sonradan pişman oldu.. ama tamamen mi haksız sizce? 3 gün değil sanırım hala oradaydı en son.. işte evde oturup tv izleyemiyorim diyor amca hiç kapatmiyormus tv'yi ve son sesteAma ablada da var biraz.. Adam 70 yaşından sonra yemeyecekte ne zaman yiyecek.
Yani biraz daha güler yüzlü karşılayabilirdi.
3 aylığına gelmemiş 3 günlüğüne gelmiş.
İdare edilebilirdi..
Madem o kadar kıymetli babası evlenmeseydi o zaman ..Ha bi de bi babamı agirlayamadin falan demiş.. ki ablam diyor mutfaktan çıkmıyorum diye ablamin eşi zaten kaynana gibi..
Daha önce bir sorun yaşanmadıysa kayınpedere yapılan ayıp olmuş bence damatta geline ayıp etmiş.Aaah aaah ben neler gördüm ilk pisliği çıkaran kayınpederimdi benim karısının ağzıyla iş gören.Hayırlı geceler arkadaşlar bu konuyu sevdiğim bir ablam için açıyorum..
Kendisi evleneli iki hafta oldu. Evlendikten sonra eşinin görev yerine döndüler. Kendisi de çalışmıyor;iş arıyor. Şimdi genel olarak büyük bir problem yoktu zaten daha yeni evliler. Ancak; sanırım üç gün önce fln kayın pederi gelmiş evlerine. Ve bir kaç gün kalacakmis daha. Adam yetmiş yaşında fln. Bahsettiğim ablam pek alışık değil yemek yapmak fln malum uni den mezun olalı çok olmamıştı.. Işte sürekli yemek yapıyormuş sonuçta misafir.. Ve biraz bunalmış bu amca da çok boğazına düşkünmüş aşırı hemde. Böyle yemeğin saatini fln söylüyormuş şu saatte hazır olsun falan diye.. Ablam biraz suratı düşük fln gezmiş evde. Yani öyle bunalmış yemek fln yapınca habire.. işte bu durumu eşi baya sorun etmiş sen babama böyle davranirsin ha sana gösterecem fln bu arada enişte babasına çok çok duskun bağımlılık derecesinde.. durumlar böyle ablam şimdi vicdan yaptı baya yaşlı adama biraz kötü davrandım fln diye.. ama tüm hata ablamda mi acaba? Yani daha yeni evli çifte koşarak misafir gelinir mi bunu da bilmek istiyoruz tesekkur ederiz şimdiden:)
Vicdansızlık degil ki :) Herşeyin bir oluru bir Zaman'ı var.Eski Zaman'da bir arada yaşamışlar diye düşüncesizlik eden kayınpederde suç bana göre.Eskilere göre gelin demek hizmetçi demek ne kadar hizmet ettirirsek kar diyor bazıları.Gelen yorumlara göre çok mu vicdansizim acaba diye düşünmeye baslamistim ki aynı fikirde olduğum 2 .kişi :)
Haklı bana göre.Emrivaki gelen misafir ki çok çok çok uygunduz bir zaman.Görüyoruz vajinusmus olan bayanlar oluyor.Ne olursa olsun 2 3 ay geçmeden kendileri çağırsa bile gitmemeleri lazım büyüklerin.Tuhafımiza giden de bu zaten ki evin düzeni bile yokmuş daha buzdolabını falan yeni aldılar. Balayı fln da yapmadılar izin yoktu eşinin işinin. Ablam baya bunalmış yani
+1Ama ablada da var biraz.. Adam 70 yaşından sonra yemeyecekte ne zaman yiyecek.
Yani biraz daha güler yüzlü karşılayabilirdi.
3 aylığına gelmemiş 3 günlüğüne gelmiş.
İdare edilebilirdi..
Hata ablanda değil. Saatini de söylemiş adam yemeğin. Sanki evde garson, hizmetci var. Ben de olsam kızardım. Öf ya bir adamla evleniyorsun, bütün ailesi bundan faydalanmaya çalışıyor.Hayırlı geceler arkadaşlar bu konuyu sevdiğim bir ablam için açıyorum..
Kendisi evleneli iki hafta oldu. Evlendikten sonra eşinin görev yerine döndüler. Kendisi de çalışmıyor;iş arıyor. Şimdi genel olarak büyük bir problem yoktu zaten daha yeni evliler. Ancak; sanırım üç gün önce fln kayın pederi gelmiş evlerine. Ve bir kaç gün kalacakmis daha. Adam yetmiş yaşında fln. Bahsettiğim ablam pek alışık değil yemek yapmak fln malum uni den mezun olalı çok olmamıştı.. Işte sürekli yemek yapıyormuş sonuçta misafir.. Ve biraz bunalmış bu amca da çok boğazına düşkünmüş aşırı hemde. Böyle yemeğin saatini fln söylüyormuş şu saatte hazır olsun falan diye.. Ablam biraz suratı düşük fln gezmiş evde. Yani öyle bunalmış yemek fln yapınca habire.. işte bu durumu eşi baya sorun etmiş sen babama böyle davranirsin ha sana gösterecem fln bu arada enişte babasına çok çok duskun bağımlılık derecesinde.. durumlar böyle ablam şimdi vicdan yaptı baya yaşlı adama biraz kötü davrandım fln diye.. ama tüm hata ablamda mi acaba? Yani daha yeni evli çifte koşarak misafir gelinir mi bunu da bilmek istiyoruz tesekkur ederiz şimdiden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?