• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf duygular

sana göstericem diye tehdit etmek ne demek yahu
göster bakalım karşılığında ne bulacaksın deseydi keşke :kahve:

sana göstericem diye tehdit etmek ne demek yahu
göster bakalım karşılığında ne bulacaksın deseydi keşke :kahve:

Hayırlı geceler arkadaşlar bu konuyu sevdiğim bir ablam için açıyorum..
Kendisi evleneli iki hafta oldu. Evlendikten sonra eşinin görev yerine döndüler. Kendisi de çalışmıyor;iş arıyor. Şimdi genel olarak büyük bir problem yoktu zaten daha yeni evliler. Ancak; sanırım üç gün önce fln kayın pederi gelmiş evlerine. Ve bir kaç gün kalacakmis daha. Adam yetmiş yaşında fln. Bahsettiğim ablam pek alışık değil yemek yapmak fln malum uni den mezun olalı çok olmamıştı.. Işte sürekli yemek yapıyormuş sonuçta misafir.. Ve biraz bunalmış bu amca da çok boğazına düşkünmüş aşırı hemde. Böyle yemeğin saatini fln söylüyormuş şu saatte hazır olsun falan diye.. Ablam biraz suratı düşük fln gezmiş evde. Yani öyle bunalmış yemek fln yapınca habire.. işte bu durumu eşi baya sorun etmiş sen babama böyle davranirsin ha sana gösterecem fln bu arada enişte babasına çok çok duskun bağımlılık derecesinde.. durumlar böyle ablam şimdi vicdan yaptı baya yaşlı adama biraz kötü davrandım fln diye.. ama tüm hata ablamda mi acaba? Yani daha yeni evli çifte koşarak misafir gelinir mi bunu da bilmek istiyoruz tesekkur ederiz şimdiden:)

Eski insanlar yeni evli mantığını pek kavrayamıyo. Ama ablanda ayıp etmiş kendi babanız gittiğinde enişteniz öyle yapsaydı hoş olurmuydu. Babasın düşkünlüğüyle bu davranışının hiç bi ilgisi yok kimse anne babasına surat asılsın istemez.

yeni evli ciftin evine gelinmez tabki ama adamın baya yaşı var onu düşünmeyebilir gayet normal bu.
Ablanızda güler yüzlü olsun saygı herseyden önemlidir. 3 gün için tantanya ne gerek var?
yapsın gecsin yemekleri

Ya gelin evde yokken gidilse suc evdeyken gidilip uc ogun yemek hazirlatsa suc.Ne suc degil acaba.
Ama ilk aylar gidilmesini ben de dogru bulmuyorum.Gelindiyse de idare edilecek(yasi da cok adamin)

Back
X