Tuhaf geçen iş görüşmesi

Terbiyesizlik yapmış soytarı.. Böylelerine anında tepkinizi verin.
Hadi ilk sorular İK soruları diğerleri ne? Dudak dolgusuymuş, burun estetiğiymiş ne alaka?

Motivasyonunuz hiç düşmesin zira istisnai saçma bir durum olusmus . Siz Tecrube kazandıkca iş gorusmelerınde o kadar saygılı hale gelıyor ki karsı taraf ilk zamanlarla kıyasladıgınızda şaşırıyorsunuz. Sadece o degil siz de sorular sorcaksınız, siz onlarla calısmak isteyecek misiniz asıl ? İlk birkaç yıl biraz zor gecer gorısmeler ama bu resmen sacmalık, bu sizin kişisel alanınıza saygısızlık. Çok özel sorular bunlar , bence izin verme , kaldı ki kişisel veriye bile girer bu , şikayet edebilirsiniz .

Ofke kontrol probleminiz olup olmadigini anlamaya calismislar. Sakin ol sampiyon kimse sana yurumedi, hakaret etmedi vs vs
Altı üstü baro yahu, ne öfke kontrolü woman.
Görülmüş duyulmuş şey değil, kaldı ki birçok kurumsal ik bile böyle şerefsizce bir şey yapmıyor.
Bunun sınırı, başka yöntemleri var.

Ofke kontrol probleminiz olup olmadigini anlamaya calismislar. Sakin ol sampiyon kimse sana yurumedi, hakaret etmedi vs vs
Yani bunu anlamanın yolu bu mudur ? Her şeyi geçtim sana hakaret etsem ne yaparsın demesi bence çok ağır

İlişki süremle alakası yok sonuçta o duygusal bir konu oluyor dediğim de tmm burda da duygusallık yaratırız sana özel günlerde çiçek alırım dedi
Bu biraz rahatsız edici. Ben bunu kesinlikle yanlış anlarım. Ben burada çalışmazdım valla, çağırsalar da gitmem.

kız sadece stajer .milyon dolarlık davalara müebbet ceza alacak müvekkillere bakmayacak ki.işi pratikte öğrenecek evrak işi vs yapacak.bana çok saçma geldi o sorular

Altı üstü baro yahu, ne öfke kontrolü woman.
Görülmüş duyulmuş şey değil, kaldı ki birçok kurumsal ik bile böyle şerefsizce bir şey yapmıyor.
Bunun sınırı, başka yöntemleri var.

Yani bunu anlamanın yolu bu mudur ? Her şeyi geçtim sana hakaret etsem ne yaparsın demesi bence çok ağır
Bundan 15 sene once stajimda gunlerce bos bir sandalyede oturtulup bekletildim, kimse hicbir sey konusmuyordu. Sonradan anladim ki sabir testi gibi bir seymis, enteresan sekilde gectim

filmdelisi oyle deme ya durusmada kontrolu kaybetse ya da toplantida muvekkile karsi, ne olacak o zaman?
H hazalee98 bir gun ederseniz hep birlikte cevabini ogrenmis oluruz deseydiniz

kurumsal buyuk bir ofiste partnerin sizi taciz edecegine inandiniz mi gercekten? Adam o riski goze alir mi sizce? Salak mi bu 2 ortak

Ya ama Woman, adam sana özel günlerde çiçek alırım, duygusal ortam yaratırız falan demiş. Bu pek sabır testi gibi gelmedi bana.
Ben de mülakata çok girdim. Bir keresinde üç kişi ile bir mülakata girmiştim. Biri çok sevecendi, biri çok nötrdü, biri de çok negatifti. Negatif olan karşımda esnedi, öfleyip pöfledi, beni dinlemiyor gibi davrandı. Beni germeye uğraştı kısacası. Nötr olan poker surattı. Ne dediysem renk vermeden dinledi. Ne onayladı ne reddetti, bu da germeye yönelikti. Sevecen olan devamlı tebessüm ediyordu, sohbet eder gibiydi. Babalar gibi de mülakattı, buyrun sabır testi böyle yapılır. Lönk diye göze sokulmaz. Ben çıktıktan sonra ayıkmıştım.

Woman niyeyse benim çevrem hukukçudan geçilmiyor.
Ha bir tane doktor olsa falan, yok.
Hepsi ya avukat ya hakim bilmem ne.
Çok büyük uluslararası firmalardan tut, kamu kurumsal derken en küçük bürolara kadar bir şekilde çalışan ya da kendi bürolarını kurmuş arkadaşlarım var.
Bir güne bir gün ne bir sabır testine tutuldular, ne böyle iradeleri zorlandı hele ki bir kadını bedeni ya da özel hayatıyla nir teste tabii tutmak zaten hukuksuzluğun örneği olduğundan yapamazlar da.

Diğer meslek kollarını bilmem, mesela benimkinde olsa evet alışılagelmiş bir şey olur medyada zaten yavşamayan olmaz dersin de inan hukuk caimasında bu çok çok anormal asla kabul edilecebilecek bir şey değil.

Yani 9-10 kişilik bir ofis büyük sayılır ama çok da değil . Bilemedim test gibi bişey mi

Yaşadığınız kendimi David Lynch filmi izlemiş gibi hissettirdi. Absürdizmin dibi resmen. Ama siz o dipten niye çıkamadınız onu anlayamadım.

Ay ben onlari okumadim, ilk msjlara gore cvp veriyorum ne munasebet cicek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…