Bende o an üzerime bir sakinlik mi geldi şok mu yaşadım bilmiyorum çok tepki veremedim . Eve gelince kendimi çok kötü hissettimCinsel taciz mi manyak mı çözemedim
Terbiyesizlik yapmış soytarı.. Böylelerine anında tepkinizi verin.Merhaba herkese iyi geceler , okulum yeni bitti tanıdığımız bir ofiste staj yapıyorum ancak iş yoğunluğu daha fazla olan büyük bir ofise geçmek istiyorum bu yüzden baronun sayfasındaki ilanlara başvuruyorum .
Salı günü bir görüşme yaptım ve benim açımdan çok olumlu geçti . Kurucu 2 avukat var salı günü sadece biri ile görüşebildim , “ benim için okeysin ama ortağım ile de bir görüşme yap “ dedi . Bugün için tekrar çağrıldım
Bugün diğer ortak ile yaptığım görüşme çok tuhaf geçti . Odasına girdim konuşmaya başladık . 2-3 dk olmadan “ çok kırılgan bir yapınız var en ufak zorlukta kaçacak gibisiniz , hemen sinirlenir misiniz sizi nasıl kızdırırım “ dedi . Önceki staj deneyimlerimden bahsettim “ onlar önemli değil “ dedi . Stajyerden beklentiniz nedir diye sorduğumda ise “yok” dedi.
En saçması ise “ yüzünüze yaptırdığınız dudak dolgusu ve burun estetiği ifadenizi etkilemiş galiba çok soğuk duruyorsunuz zaten dudak dolgusu anatomiyi değiştiriyor “ dedi .” En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü zorluklara ne kadar dayanıklısınız “ bu tarzda sorular da sordu
ilk staj görüşmemdi çalışma hevesim kaçtı resmen büyük bir büro , her görüşmem böyle mi geçecek en iyisi tanıdık büro da devam etmek mi ? Deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim
ikisi de hasta ikisi de mesleğin yüz karalarıBenim huyum böyle küsmemen gerekiyor sen işi bırakıp gidersin hemen sinirlenirsin dedi . Bende stajyere en kötü ne yaptınız dedim diğer ortak dövüyor dedi. Ama ciddi mi dedi anlayamadım
Bende o an üzerime bir sakinlik mi geldi şok mu yaşadım bilmiyorum çok tepki veremedim . Eve gelince kendimi çok kötü hissettim
Altı üstü baro yahu, ne öfke kontrolü woman.Ofke kontrol probleminiz olup olmadigini anlamaya calismislar. Sakin ol sampiyon kimse sana yurumedi, hakaret etmedi vs vs
Yani bunu anlamanın yolu bu mudur ? Her şeyi geçtim sana hakaret etsem ne yaparsın demesi bence çok ağırOfke kontrol probleminiz olup olmadigini anlamaya calismislar. Sakin ol sampiyon kimse sana yurumedi, hakaret etmedi vs vs
Bu biraz rahatsız edici. Ben bunu kesinlikle yanlış anlarım. Ben burada çalışmazdım valla, çağırsalar da gitmem.İlişki süremle alakası yok sonuçta o duygusal bir konu oluyor dediğim de tmm burda da duygusallık yaratırız sana özel günlerde çiçek alırım dedi
kız sadece stajer .milyon dolarlık davalara müebbet ceza alacak müvekkillere bakmayacak ki.işi pratikte öğrenecek evrak işi vs yapacak.bana çok saçma geldi o sorularOfke kontrol probleminiz olup olmadigini anlamaya calismislar. Sakin ol sampiyon kimse sana yurumedi, hakaret etmedi vs vs
Öfke kontrol problemi olup olmadığını anlamak için başka konulardan da yürüyebilirdi bence bu dümdüz asılmışOfke kontrol probleminiz olup olmadigini anlamaya calismislar. Sakin ol sampiyon kimse sana yurumedi, hakaret etmedi vs vs
Altı üstü baro yahu, ne öfke kontrolü woman.
Görülmüş duyulmuş şey değil, kaldı ki birçok kurumsal ik bile böyle şerefsizce bir şey yapmıyor.
Bunun sınırı, başka yöntemleri var.
Bundan 15 sene once stajimda gunlerce bos bir sandalyede oturtulup bekletildim, kimse hicbir sey konusmuyordu. Sonradan anladim ki sabir testi gibi bir seymis, enteresan sekilde gectimYani bunu anlamanın yolu bu mudur ? Her şeyi geçtim sana hakaret etsem ne yaparsın demesi bence çok ağır
Ya ama Woman, adam sana özel günlerde çiçek alırım, duygusal ortam yaratırız falan demiş. Bu pek sabır testi gibi gelmedi bana.Bundan 15 sene once stajimda gunlerce bos bir sandalyede oturtulup bekletildim, kimse hicbir sey konusmuyordu. Sonradan anladim ki sabir testi gibi bir seymis, enteresan sekilde gectim
filmdelisi oyle deme ya durusmada kontrolu kaybetse ya da toplantida muvekkile karsi, ne olacak o zaman?
H hazalee98 bir gun ederseniz hep birlikte cevabini ogrenmis oluruz deseydiniz
kurumsal buyuk bir ofiste partnerin sizi taciz edecegine inandiniz mi gercekten? Adam o riski goze alir mi sizce? Salak mi bu 2 ortak
Woman niyeyse benim çevrem hukukçudan geçilmiyor.Bundan 15 sene once stajimda gunlerce bos bir sandalyede oturtulup bekletildim, kimse hicbir sey konusmuyordu. Sonradan anladim ki sabir testi gibi bir seymis, enteresan sekilde gectim
filmdelisi oyle deme ya durusmada kontrolu kaybetse ya da toplantida muvekkile karsi, ne olacak o zaman?
kurumsal buyuk bir ofiste partnerin sizi taciz edecegine inandiniz mi gercekten? Adam o riski goze alir mi sizce? Salak mi bu 2 ortak
Yani 9-10 kişilik bir ofis büyük sayılır ama çok da değil . Bilemedim test gibi bişey miBundan 15 sene once stajimda gunlerce bos bir sandalyede oturtulup bekletildim, kimse hicbir sey konusmuyordu. Sonradan anladim ki sabir testi gibi bir seymis, enteresan sekilde gectim
Yaşadığınız kendimi David Lynch filmi izlemiş gibi hissettirdi. Absürdizmin dibi resmen. Ama siz o dipten niye çıkamadınız onu anlayamadım.Bundan 15 sene once stajimda gunlerce bos bir sandalyede oturtulup bekletildim, kimse hicbir sey konusmuyordu. Sonradan anladim ki sabir testi gibi bir seymis, enteresan sekilde gectim
Ay ben onlari okumadim, ilk msjlara gore cvp veriyorumYa ama Woman, adam sana özel günlerde çiçek alırım, duygusal ortam yaratırız falan demiş. Bu pek sabır testi gibi gelmedi bana.
Ben de mülakata çok girdim. Bir keresinde üç kişi ile bir mülakata girmiştim. Biri çok sevecendi, biri çok nötrdü, biri de çok negatifti. Negatif olan karşımda esnedi, öfleyip pöfledi, beni dinlemiyor gibi davrandı. Beni germeye uğraştı kısacası. Nötr olan poker surattı. Ne dediysem renk vermeden dinledi. Ne onayladı ne reddetti, bu da germeye yönelikti. Sevecen olan devamlı tebessüm ediyordu, sohbet eder gibiydi. Babalar gibi de mülakattı, buyrun sabır testi böyle yapılır. Lönk diye göze sokulmaz. Ben çıktıktan sonra ayıkmıştım.
TmmYaşadığınız kendimi David Lynch filmi izlemiş gibi hissettirdi. Absürdizmin dibi resmen. Ama siz o dipten niye çıkamadınız onu anlayamadım.
dolgudan botoxdan burun estetiğinden de anlıyor adam.Ay ben onlari okumadim, ilk msjlara gore cvp veriyorumne munasebet cicek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?