Tuhaf geçen iş görüşmesi

Ay ben onlari okumadim, ilk msjlara gore cvp veriyorum ne munasebet cicek falan
İşte, sabır testi insanların kişisel alanlarına girilerek yapılmaz. Özel hayatına karışıp, şahsına hakaret vs. ederek test mest yapılmaz. Olsa olsa insan hakkı ihlali olur bunun adı. Gladyatör falan seçmiyorlar, avukat seçiyorlar neticede. Sana küfretsem ne yaparsın falan, oldukça yersiz sorular zaten.

Yani 9-10 kişilik bir ofis büyük sayılır ama çok da değil . Bilemedim test gibi bişey mi
Hakaret test, cabuk sinirleniyor gibisiniz muhabbeti zarf, dudak dolgusu sizi kizdirmak icin soylenmis ve kendinizi savunma seklinizi gormek icin ama cicek ozel gun falan olmaz. Onlari gormedim ilk sayfada, baslamayin ise

avukatlıkta önemli küfür vs ye karşı hangi tutum sergileneceği.ama zaten konu sahibi bunları öğrenmek için staj yapacak.baştan sormaları çok tuhaff

Bence çok gereksız bır gorusme olmuş .

Oyle deme benim bir muvekkilim boyox yaptirdim diye cok kizmisti bana, mimiklerim kaybolmus savunma yaparken mimik cok onemliymis diye Erkekler takiyor bu mevzuya garip bi sekilde
pu ha ha ha sahi mi?ee olabilir bu düşüncede.ben de şuna hayret ediyorum.mahkemeye jilet gibi takım elbiseyle gidince ceza indirimi alınmasına

avukatlıkta önemli küfür vs ye karşı hangi tutum sergileneceği.ama zaten konu sahibi bunları öğrenmek için staj yapacak.baştan sormaları çok tuhaff
Bilmiyorum ya, bana hiçbir mülakatta sana sövsem ne yaparsın demediler. Yani oldukça sakil geldi bana. Bana sorsalar, o mülakattan umudumu keserim ama avukat değilim tabi. Avukatlar varsa, aydınlatsın bizi bu konuda.

pu ha ha ha sahi mi?ee olabilir bu düşüncede.ben de şuna hayret ediyorum.mahkemeye jilet gibi takım elbiseyle gidince ceza indirimi alınmasına
Tabi ki iyi hal indirimi ama zaten cogunluk oyle geliyor durusmalara (su an corona yuzunden cezaevindekiler canli baglaniyor ama disardakiler oyle geliyor)

Kadın olduğum halde hala anlayamıyorum
Ben de erkek olduğu halde kozmetikten, kadın estetiğinden çoook anlayan erkeklere gıcık olurum. En tehlikeli erkek türü bunlardır, kuyunu da kazarlar, arkandan da konuşurlar, her türlü sinsilik beklenir bunlardan.
Aydinlatiyorum tatmin olmuyorsunuz
Pardon, ben sizin avukat olduğunuzu bilmiyordum.

Aydinlatiyorum tatmin olmuyorsunuz
benden avukat olmazdı sanırım.savunma yapmak lazımm her türlü insan için.seçersen aç kalırsın.ee seri katil sayılabilecek adamı sayın hakimm bu adamm aslında suçsuzdur melek gibidir ağır tahrik altında bu suçu işlemiştir diyememmm.atlayıveririm üstüne müvekkilimin tam tersi sinirden testler bunun için olmalı

Valla anliyorlar, cezaevindeki mahkum anladi yaaa hem de Bi de rica etti davasi bitene kadar bir daha yaptirmasam olur muymus ahahahha
Türkiye’de çok yaygınmış zaten , bizim burda okadar degil. Yaptıranda genelde dudaklarına dolgu yaptırıyor oda hemen anlaşılıyor zaten. Türkiye’de bir komşum var, kadın benden bir yaş küçük (37) konuşurken yüz kasları biraz tuhaf oluyordu sanki yanaklarının iç kısmı oyulmuş gibi ama yüz baya gergin. Bir ara dayanamadım sordum yüzünüz çok pürüzsüz herhangi özel bişey kullanıyormusunuz diye. Şey dedi suan aklıma gelmeyen ismi tuhaf olan bir operasyon hani su yanak içinden yağ falan alıyorlar, bide botox ve dolgu varmış. Ayrıca eşide çok bakımlıymış, hiç aksatmadan botoxunu yaparmış falan. Bizim burda bunlar çok pahalı olduğu için isimlerini bile henüz doğru düzgün bilmiyoruz

Kizlar soyle dusunun olayi, buronun ne konuda calistigi da onemli tabi. İcra ya da is hukuku yapiyorlarsa cogunlukla stajyer sinirlense de cok olay cikmaz ama buyuk firmalara danismanlik ya da ceza yapiyorlarsa stajyerin hali tavri cok onemli. Mesela dusunun sabancinin avukatisiniz, sirket yonetimiyle toplnti yapiliyor stajyer dellenmis

ceza da alıyorlar ama öyle Sabancı gibi müvekkilleri yok 9-10 kişilik bir büro Ankara da çok çok büyükleri var . Benden CV bile istemediler öyle diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…