İşte, sabır testi insanların kişisel alanlarına girilerek yapılmaz. Özel hayatına karışıp, şahsına hakaret vs. ederek test mest yapılmaz. Olsa olsa insan hakkı ihlali olur bunun adı. Gladyatör falan seçmiyorlar, avukat seçiyorlar neticede. Sana küfretsem ne yaparsın falan, oldukça yersiz sorular zaten.Ay ben onlari okumadim, ilk msjlara gore cvp veriyorumne munasebet cicek falan
Hakaret test, cabuk sinirleniyor gibisiniz muhabbeti zarf, dudak dolgusu sizi kizdirmak icin soylenmis ve kendinizi savunma seklinizi gormek icin ama cicek ozel gun falan olmaz. Onlari gormedim ilk sayfada, baslamayin iseYani 9-10 kişilik bir ofis büyük sayılır ama çok da değil . Bilemedim test gibi bişey mi
avukatlıkta önemli küfür vs ye karşı hangi tutum sergileneceği.ama zaten konu sahibi bunları öğrenmek için staj yapacak.baştan sormaları çok tuhaffİşte, sabır testi insanların kişisel alanlarına girilerek yapılmaz. Özel hayatına karışıp, şahsına hakaret vs. ederek test mest yapılmaz. Olsa olsa insan hakkı ihlali olur bunun adı. Gladyatör falan seçmiyorlar, avukat seçiyorlar neticede. Sana küfretsem ne yaparsın falan, oldukça yersiz sorular zaten.
Oyle deme benim bir muvekkilim botox yaptirdim diye cok kizmisti bana, mimiklerim kaybolmus savunma yaparken mimik cok onemliymis diyedolgudan botoxdan burun estetiğinden de anlıyor adam.
Kadın olduğum halde hala anlayamıyorumdolgudan botoxdan burun estetiğinden de anlıyor adam.
Bence işini bırakıp bir an önce güzellik uzmanı veya plastik cerrah olmalı. Daha iyi yapar, orası kesin...dolgudan botoxdan burun estetiğinden de anlıyor adam.
Bence çok gereksız bır gorusme olmuş .Merhaba herkese iyi geceler , okulum yeni bitti tanıdığımız bir ofiste staj yapıyorum ancak iş yoğunluğu daha fazla olan büyük bir ofise geçmek istiyorum bu yüzden baronun sayfasındaki ilanlara başvuruyorum .
Salı günü bir görüşme yaptım ve benim açımdan çok olumlu geçti . Kurucu 2 avukat var salı günü sadece biri ile görüşebildim , “ benim için okeysin ama ortağım ile de bir görüşme yap “ dedi . Bugün için tekrar çağrıldım
Bugün diğer ortak ile yaptığım görüşme çok tuhaf geçti . Odasına girdim konuşmaya başladık . 2-3 dk olmadan “ çok kırılgan bir yapınız var en ufak zorlukta kaçacak gibisiniz , hemen sinirlenir misiniz sizi nasıl kızdırırım “ dedi . Önceki staj deneyimlerimden bahsettim “ onlar önemli değil “ dedi . Stajyerden beklentiniz nedir diye sorduğumda ise “yok” dedi.
En saçması ise “ yüzünüze yaptırdığınız dudak dolgusu ve burun estetiği ifadenizi etkilemiş galiba çok soğuk duruyorsunuz zaten dudak dolgusu anatomiyi değiştiriyor “ dedi .” En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü zorluklara ne kadar dayanıklısınız “ bu tarzda sorular da sordu
ilk staj görüşmemdi çalışma hevesim kaçtı resmen büyük bir büro , her görüşmem böyle mi geçecek en iyisi tanıdık büro da devam etmek mi ? Deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim
Valla anliyorlar, cezaevindeki mahkum anladi yaaa hem deKadın olduğum halde hala anlayamıyorum
KesinlikleeeLinkedinde ifşa yapın, 2 numara hasta manyak 1 numara da durdu dinledi yazın.
pu ha ha ha sahi mi?ee olabilir bu düşüncede.ben de şuna hayret ediyorum.mahkemeye jilet gibi takım elbiseyle gidince ceza indirimi alınmasınaOyle deme benim bir muvekkilim boyox yaptirdim diye cok kizmisti bana, mimiklerim kaybolmus savunma yaparken mimik cok onemliymis diyeErkekler takiyor bu mevzuya garip bi sekilde
Bilmiyorum ya, bana hiçbir mülakatta sana sövsem ne yaparsın demediler. Yani oldukça sakil geldi bana. Bana sorsalar, o mülakattan umudumu keserim ama avukat değilim tabi. Avukatlar varsa, aydınlatsın bizi bu konuda.avukatlıkta önemli küfür vs ye karşı hangi tutum sergileneceği.ama zaten konu sahibi bunları öğrenmek için staj yapacak.baştan sormaları çok tuhaff
Tabi ki iyi hal indirimi ama zaten cogunluk oyle geliyor durusmalara (su an corona yuzunden cezaevindekiler canli baglaniyor ama disardakiler oyle geliyor)pu ha ha ha sahi mi?ee olabilir bu düşüncede.ben de şuna hayret ediyorum.mahkemeye jilet gibi takım elbiseyle gidince ceza indirimi alınmasına
Aydinlatiyorum tatmin olmuyorsunuzBilmiyorum ya, bana hiçbir mülakatta sana sövsem ne yaparsın demediler. Yani oldukça sakil geldi bana. Bana sorsalar, o mülakattan umudumu keserim ama avukat değilim tabi. Avukatlar varsa, aydınlatsın bizi bu konuda.
Sürekli burçlar hakkında da konuştularBence işini bırakıp bir an önce güzellik uzmanı veya plastik cerrah olmalı. Daha iyi yapar, orası kesin...
Ben de erkek olduğu halde kozmetikten, kadın estetiğinden çoook anlayan erkeklere gıcık olurum. En tehlikeli erkek türü bunlardır, kuyunu da kazarlar, arkandan da konuşurlar, her türlü sinsilik beklenir bunlardan.Kadın olduğum halde hala anlayamıyorum
Pardon, ben sizin avukat olduğunuzu bilmiyordum.Aydinlatiyorum tatmin olmuyorsunuz
benden avukat olmazdı sanırım.savunma yapmak lazımm her türlü insan için.seçersen aç kalırsın.ee seri katil sayılabilecek adamı sayın hakimm bu adamm aslında suçsuzdur melek gibidir ağır tahrik altında bu suçu işlemiştir diyememmm.atlayıveririm üstüne müvekkilimin tam tersi sinirdenAydinlatiyorum tatmin olmuyorsunuz
Türkiye’de çok yaygınmış zaten , bizim burda okadar degil. Yaptıranda genelde dudaklarına dolgu yaptırıyor oda hemen anlaşılıyor zaten. Türkiye’de bir komşum var, kadın benden bir yaş küçük (37) konuşurken yüz kasları biraz tuhaf oluyordu sanki yanaklarının iç kısmı oyulmuş gibi ama yüz baya gergin. Bir ara dayanamadım sordum yüzünüz çok pürüzsüz herhangi özel bişey kullanıyormusunuz diye. Şey dedi suan aklıma gelmeyen ismi tuhaf olan bir operasyon hani su yanak içinden yağ falan alıyorlar, bide botox ve dolgu varmış. Ayrıca eşide çok bakımlıymış, hiç aksatmadan botoxunu yaparmış falan. Bizim burda bunlar çok pahalı olduğu için isimlerini bile henüz doğru düzgün bilmiyoruzValla anliyorlar, cezaevindeki mahkum anladi yaaa hem deBi de rica etti davasi bitene kadar bir daha yaptirmasam olur muymus ahahahha
Kizlar soyle dusunun olayi, buronun ne konuda calistigi da onemli tabi. İcra ya da is hukuku yapiyorlarsa cogunlukla stajyer sinirlense de cok olay cikmaz ama buyuk firmalara danismanlik ya da ceza yapiyorlarsa stajyerin hali tavri cok onemli. Mesela dusunun sabancinin avukatisiniz, sirket yonetimiyle toplnti yapiliyor stajyer dellenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?