tuhaf kayınvalide adayı

üzülebilirsiniz :)
öyle yaparsa ona göre mesafeli olursuunz
bu konuda da dişlilik zamanı gelmiş yalnız o yazdığımı nişanlınızın yanında yapın iyice dumur olsun
şu işler bitsin hallolsun hayırlısıyla da başka bişi istemiyorum kime ne yapıyosalar yapsınlar benden beklentileri olmasında

istemedğimi direk söylemedim ama bende az cok belli etmiştim mesela bohca işi için gönlünüz olsun nişanlımla bana yapılsın küçük birer tane sembolik dedim ama başka bişey istemem dedim. nişan olalı 8 ay oldu bizde hala adetler..

Bak sımdı sen o aıleye dahıl olacaksın sen hayırlı olsun demelısın ama aılen demesın , yanı kendını aılenle bır tutmamalısın
o zaman nişanlımda bnm aileme katılıcak onun da eniştemi arayıp hayırlı olsun demesi gerekmez mi ?
valla canım herkese uysa böyle sorunlar olmasa biz gelin ve damatlarda rahat etse keşke:)

o zaman nişanlımda bnm aileme katılıcak onun da eniştemi arayıp hayırlı olsun demesi gerekmez mi ?
valla canım herkese uysa böyle sorunlar olmasa biz gelin ve damatlarda rahat etse keşke:)
Evet gerekır onuda nısanlın akıl edemıyorsa sen soyleyeceksın sız ayrı bır yuva kuracaksınız .Aileleri araya katıp topluca bısey yapılmaz
Benımde gecmıs donemde babam amelıyat oldugunda kayınvalıdemler gelmedı gecmıs olsuna , esım tabıkı bızleydı. Daha sonra kp basıt bı opr gecırdı bende oradaydım ama aılem aramadı anlatabılıyormuyum

üzülebilirsiniz :)
öyle yaparsa ona göre mesafeli olursuunz
bu konuda da dişlilik zamanı gelmiş yalnız o yazdığımı nişanlınızın yanında yapın iyice dumur olsun

bu kv deler işlerini gelince bir adet çıkartıyolar karşı taraf diyince öyle bişey yok bizde diyolar safa yatıyolar geneli bu şekilde ama siz adetlere takılmayın tatlılıkla halledin işinizi kv ile de fazla muhatap olmayın

işte bizim de yapmak istediğimiz bu :) nişanlım ailesiyle konusmus gidin annesi babasıyla konusun bizi birbirimize düşürmeyin artık demiş bende aynı sekilde söyledim tm konusuruz ne var dendi ama kimsenin brbirine bişey dediği yok bi araya gelindiği zaman sacma sapan konulardan bahsedliyo

Öncelikle beklentilerinizi en aza indirin yoksa üzülen hep siz olursunuz
Sonrasında ise maalesef işlerine gelen nasılsa onu dile getirdikleri görünüyor...

Sizin evliligi kayinvalideyle annen ilerleticek herhalde iki arasinda geciyor hep muhabbetler. Kendi akliniz fikriniz yok mu ?
Adetlere gelince uydurma bunlar herkes tami tamina adetlere mi uyuyormusta adetler onemlidir demissin.
adetleri önemsiyo olsam bende cıkar karşılarına bunu bunu yapın derim
benim aklım fikrim var cok şükür ama onların beni dinlediklerini pek sanmıyorum bizim olay kv lerin çatışmasına döndü şakaydı :)
Anneniz dogru soyluyor. Hayirli olsuna gitmesi gerekiyor. Soyleyeceksiniz ailenizin kirildigini.
ben akıllandım artık kimseye bişey söylemiyorum

Bende gidip sikayet edin dercesine soylemiyorum. Henuz nisanlisiniz. Nisanlilik nedir. Birbirinizi tanima sureci. Ben nisanlimla evleneyimde gerisi naparsa yapsin diye dusunmeyin. O kayinvalide hep hayatinizda olacak.

Madem anneniz adetler diyor, Yatak ortusu kizin ceyizinde olur. Onu da soyleyin. Ne olacakti alsaydiniz bu kadar buyutulecek sey degil.

Bazı şeyler içlerinden geliniyorsa yapılmalıdır.
Bende nişanlıyım kv ile bayramda gezmedim, çünkü kendi ailemle bile bayram gezmesi yapan biri değilim.
Kvalidem çok sosyaldir köpek doğursa, dıdısının dısısı evlense gider, bazen eşlik ederim, bazen etmem.
Bayramlarda bana altın takar, baştan aşağı giydirir. Benim isteğim değil kendi içinden geldiği için.
Ben eli boş gitmem düğün bayram seyran olmasına gerek yok içimden gelir bir şeyler almak.
Madem beklentiniz var beklentiyi de karşılamanız laızım

sen o birsey derse muhattap alma annene yönlendir:)

Senin kv benim kv ile kardeslermi yoksa ....benim kv iki kız vermiş iki kız almış nedense bende hep ben bilmem adetleri deyip durdu küçük kızını nisanlayinca bunu erkek tarafı yapar yok bayramda erkek tarafı gelir arar deyip durdu ..... sen ve nisanlin iki tarafida dinlemeyin çalışıyorsanız eşyalarınızı birlikte alın kimseyi araya katmayin biz öyle yaptık aileleri uzak tuttuk çünkü kimseyi memnun edemiyorsun .... eşinin ailesinede mesafe koy

Kayınvalideler kendi kızlarına gelince gayet yol yordam bilirler
Takılmayın hepsi aynı
Bana da birsey alan olmadı
Gelirken bi hediye getiren olmadı
Hatta gelen olmadı:))
Pardon nişanlıyken kv bi kere gelmişti
Kolonya germişti

Madem anneniz adetler diyor, Yatak ortusu kizin ceyizinde olur. Onu da soyleyin. Ne olacakti alsaydiniz bu kadar buyutulecek sey degil.
mesele değil almak şu annem alalım diyo zaten ama bizm adetlerimizde erkek tarafı alırmış onların adetlerinide sordum onlarda da erkek trafı alırmış bornoz setiyle yatak örtüsünü ama ben bornoz setini aldm mesela ayıp olur ne alakaymış diye annemin düşüncesi hiç bişey yapılmıyo en azından bi kaç sey yapılsndı ama baktı olmuyo..
rabbiim bozmasın inşşallahh :)
beklentim yok hayır.ama dediğiniz gbi beklenti varsa karsıdakinin beklentiside karsılanmalı bu cümle onlar içinde geçerli değil mi? yani bn bişey görmüyorum sorunda etmiyorum ama sorun eden aileler
sizin kv niz ne kadar güzel elinden geldigince sizin gönlünüzü yapmış gönül almş yani bilmiyorum nasıl olur nasl yapılır ömür boyu da böyle gitmez umarım ..
sen o birsey derse muhattap alma annene yönlendir:)
artık kimse kimseye bişey demese ne iyi olur

aynen öyle kimseyi memnun edemiyoruz su an mesela önümüzde kandil var mübarek günler bile stresle geçiyo neydi nasıl yapılıyodu diye düşünürken..

yorumlarda yazdınız mı bilmiyorum ama
nişanlınız anneci falan mı?
nişanlınız ablanıza hayırlı olsuna hediyesiyle geldi mi?

siz nişanlınıza çocuk yaşına girecek siz önce bir gelin
herzamn bizde adet öyle yok diyen annende böyle adetleri işine geldiği gibi takip etmesi sence de tuhaf değil mi? dediniz mi?
birde onlarda adet yoksa yok
szi nişanlınıza yine de brşeyler aldırdınız mı?(onlarda adet yok diye kafalarına her istediklerini yapmalarına göz yummayın alçak gönüllük değil çünkü sonradan çok sinir olacağınız ve pişman olacağınız birşey)

ben iyiyim o zman 1 içlik 1 çember 1 lif getirdi
ya ben istemiyorum aslında hatta getirmemesi daha iyi çünkü yapmacıktan gülüp teşekkür edip sarılmak istemiyorum çünkü geçmişte yapılan seylerden dolayı kırgınım ve içim hiç istemiyo
keşke sadce çiftler evlense aileler değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…