Tuhaf mi olur?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar ben 2 aylik nikahliyim.Agustosun 22 sinde dugunum var.Yasayacagimiz yer nisanlimin evlerine 1saat uzaklikta.Esyalarimizi alacagiz onlarin memleketinde.10 gun sonra onlarin memlekete gidecegim.Mecburiyetten tek gidecegim.Babamin emlak dukkani var burasi yazlik bir yer oyuzden birakamaz.Annem de bakkalimiz var duruyor orada.Annemi de goturmek istemiyorum cok bos konusup ortaligi karistiriyor.Amcamlar senin tek gitmen yakisik olmaz diyorlar.3 gece kalacagim.Sizce de yanlis mi?

bi omur laf olup eteginden dolanacak...

abi hala yenge dayi dede... birini bul onunla git... munkunse erkek biriyle git... degilse de artık kim uygunsa onla git.

Sakin yanliz gitmeyin benim kardeşim de nikahı oldu geçen yıl bu ay düğünü var ev için alışveriş için çağırdılar o ara babam ameliyat oldu yanliz çağırdılar annem gondermem dedi ben geldim babama baktım onlar 3 günlüğüne gitti geldiler sonradan laf çıkarırlar hiç mi kimden yok teyze hala yenge birisiyle git mutlaka

Biz de düğünden 4 ay önce nikah yapmıştık. Nikahlı kocam ama insan yine de tedirgin oluyor işte. Bir kere kv lerde kalmak zorunda kalınca kendimi tuhaf hissetmiştim.
Yalnız şu var ki annen baban bir şey demiyorsa amcanlara veya başkasına laf düşmez.
Eğer eşinin ailesi cahil cühela takımıysa biriyle birlikte gitmen senin için daha iyi olur. Fırsat vermemiş olursun.

Aslında evlisiniz adam sizin kocanız resmi olarak, millet sevgilisinin evinde kalıyor ailesiyle, etik olmayacak bir şey yok ama işte laf söz çok canınızı sıkacaksa siz yine temkinli davranın. Böyle düşünüyorum ama işte toplum baskısı sebebiyle ben olsam ben de gerilirdim sanırım samimiyet pek yoksa özellikle..

Tuhaf olmaz bence nikahlı eşiniz sonuçta. Anne ve babanızın gelmemeside keyfi değil sonuçta. Ama karsı taraf laf söz eder derseniz kuzen, teyze, hala gibi biriyle birlikte gidin. Hem size yol arkadaşlığı yapmış olur.

Yalnız gitme ister istemez sana dayatmada bulunabilirler sahipsiz muamelesi yapabilirler kardeşin kuzenin falan yok mu

Tamam nikahlı kocan, uygunsuz bi durum yok ama şunu da düşün eşinin ailesi ilerde lafını yapar mı? Sen yine de tedbirli ol, kuzen arkadaş teyze filan kim müsaitse öyle git.

Nikahlisiniz sonucta kimsenin tek kelime etme hakki yok yalniz arkadaslarin dedigi gibi seni tek gorup dayatmaya calisabilirler bu yuzden esine tatli bir dille soyle benim ailem gelemiyor seninki de gelmesin basbasa bakalim esyalara diye hem kimse karismaz kendi istedigimizi aliriz falan da dersin. Bu ailelerin dugun alisverisi merakini anlamıyorum esyalari kullanacak olan gencler gider gonlune gore secer aileleri parayi oder. Ne gerek var ortaligi bulandirmaya.

nikahlanmışsınız nesi tuhaf olsun.
ayrıca bu işler 1 kere oluyo, annen yada baban dükkanı kapatsın senle gelsin.3 gün çalışmazlarssa açlıktan ölmezsiniz heralde, kızlarından daha önemli değildir iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…