Tuhaf mi olur?

Alışveriş cok eğlenceli ve keyifli bişey. Herkes bu vesileyle bu eglenceden nasibini koparma peşinde zaten

Gidilir tabiki de eşiniz o sizin. Ama gel gör ki şu bizim insanımız en ufak bi pürüzde laf torbasina şöyle bi bakar laf edecek yer arar o yüzden varsa kardesiniz iyi olur ama gidilmez de değil yani aileniz ne diyo ki bu duruma acaba

Sonucta nikahli kocaniz yNi bence tuhaf olmaz ama öbür tarafindan bakinca esinin ailrsi nasil insanlar bunlari ayiplarlarmi felan bilemem. Ama yerinde olsam bende birini alirdim yalniz kalmamak icin. Tek gidersen belki sorun yasatirlar esya konusunda karisirlar felan

İşini riske atma biriyle git arkadaşim nisanlisi yla eşya bakmak için kayinvalidesinin memleketine gitti. Kiz ben öğretmen evinde yer ayirttim orada kalacam demesine rağmen yok sen bizim misafirimizsin diye evlerinde agirlamislar arkasından ne kadar laf duyduk biz sen düşün.

Amann nikahli kocan ne diyecekler.Nikahli koca Dügünlü kocadan ne zaman değerli oldu yaa Haa sen ailesini falan hiç taniyorsan,yalniz kalcagini duşunuyorsan götür birini.

Bizim milletinde aklı hep şeyinde yani.ne lafı olucak yattılar kalktılar mi dicekler 3 günde. Zaten evliler. E kalabalık bir aileye misafirliğe gidiyor sonuçta.hemen o arada dur bi sevişek mi diyeceklerde millet te aaa görüyor musun geldi o işi yaptı gitti diyecek.hep bizde var böyle düşünceler nedense.2 ay sonra o eve gelince gidecek. 3 günlük misafirlik biraz kaynaşma alışveriş okadar.abartmayın ya.farklı şehir sonuçta ve mecburiyet var.bende kaldım. Kimse de laf etmedi bunca yıl. Abartmadan düşünmek lazım. İş görüp dönülecek. Gezmeye gitmiyorsunuz ki...

Erkek tarafında nikahlı koca ile düğünlü koca arasında illaki fark olur. şimdi hoşgörü ile karşılasalarda ilerde n,olcağı belli olmaz, şimdiyi değil ileriyi düşünün. tedbirli olup yalnız gitmeyin bence de.

Bizim millete göre devlet eliyle resmi evraklarla nikahlanarak değil, alalade bir salonda davul zurna eşliğinde oynanarak evlenilir.

Hatta nikah önemli değil yea, düğün önemli diyen bile gördüm...

Bu mantığı hiç anlayamadım...

Ben böyle düşünsem de karşı tarafın ne düşündüğünü bilemediğimizden dolayı, yanında birini götürmen daha doğru olur.

Aslında nikahlısın bir şey olmaz kimsede laf edemez ama erkek tarafının ailesi yılan gibi açık arar hep. Ne kadar iyi olursa olsunlar tek gitme sakın

Bakkala bakacak birini bulsaniz annen de emlakci dukkanina baksa babanla gitsen.annei goturmek istemiyo gibisin de.karsi taraf tek basina gitmeni sorun edee dillerine dolar mi.bu onemli.akraba olmaz pek ama mecbur kalirsan guvenilir bir yakinini gotursen

Bende ist.dan dbakıra gelin gittim düğünden bi hafta önce annem kardeşlerimle gittik düğüne 2 gün kala babamla büyük kardeşim geldiler
Sakın tek gitme orda kimseside yokmuş annesi bile gelmemiş kızını tek yollamış vs dedirtme hem doğrusu yalnız gitmemek,mutlaka ailenden birileri olsun yanında

Sanki dügünle evleniliyor.
Dugun yapmayanlar hicbi zaman birlikte yasamasin o zaman.

O zaman akrabaları nikaha çağırırdı. Önemli olan evliliğin duyurulmuş olması. Çevrede evli oldukları bilinmiyorsa herkes bir sürü laf eder malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…