Kadın bozuldu ama sanki
İlerde anlatıp gülersiniz yahu ne olcak sanki kitabı sen yazmadın ya.
Kinaye yapmissiniz yada ozellikle yapmissinizdir diye dusunmus olabilirKadın bozuldu ama sanki
Bu ne kız diye gülen sevgilimin annesi değil kuzenimBu ne kız diyip kahkaha attıysa eğer,sanki espri anlayışı iyi bir teyze gibi geldi bana,ilk tanışmanız olduğu için garipsemiştir.
İleride beraber kahkaha atarak anlatırsınız ,sen sadece düzgünce sevgiline anlatmayı bil :)
Daha önceden de karşılaşmistik aslında ama ilk defa hayırlı işler için olduğu belli olan bi bulusmaydi bu kesin olarak. İlk karsilasmamizda kötü elektrik almamistim ama bu sefeekinde aklımda bu saçma olay olduğu için acaba sever miyim diye dusunmeye fırsatım olmadı sanki o da soğuk davrandi gibi geldi banaGarip olmuş gerçekten. .
Onun haricinde sevdin mi kaynananı ?
Kuzenim kitabı gosterip güldü sonra kadın soğuk davrandı gibime geldiahahhahaonun dışında nasıldı tavırları
Daha önceden de karşılaşmistik aslında ama ilk defa hayırlı işler için olduğu belli olan bi bulusmaydi bu kesin olarak. İlk karsilasmamizda kötü elektrik almamistim ama bu sefeekinde aklımda bu saçma olay olduğu için acaba sever miyim diye dusunmeye fırsatım olmadı sanki o da soğuk davrandi gibi geldi bana
Kadın bozuldu ama sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?