Tuhaf mi tuhaf müstakbel kaynana derdi

bahtsız bedeviliğin bu kadarıaçıklaması nasıl olur ki acep

Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın neredeyse bütün kitaplarını okumuş hatta bazılarını hem okumuş hem sahnede izlemiş, dönem ödevini bilhassa Hüseyin Rahmi Gürpınar seçmiş ve hayatını az çok bilen, geceleri baş ucunda en az üç Hüseyin Rahmi kitabıyla uyuyan biri olarak hemen olaya el atıyorum

Size rahatlıkla tavsiye edebilirim. Kaynanam nasıl kudurdu da güzel kitaptır, hele ki kadın "bey şimdi bayılacağım" dediğinde kocasının "ister şimdi bayıl, sonra bayıl seksen kere bayıl gerçek değişmeyecek" gibi bir cevabı vardı hatırladıkca gülerim

Gulyabani ile Şıpsevdi'yi de mutlaka tavsiye ederim en sevdiklerimdendir. bence müstakbel kaynananız da okumalı, bu arada size bu kitabı veren kişiye de hemen kanım kaynamadi desem yalan olur

kitabın orda olması sorun degilde kuzeninin patavatsız oluşu düşünmeden o tepkiye vermesi daha büyük sorun bana göre.
sen ne yorum yaptın bu gülüşmelerin ardından.
hemen bi açıklamayla durumu toplasaydın sonuçta ilkkez geliyo evine

hahaha çok güldüm 1/0 yenik başlamışsın..elektrik,su, doğal gaz vs gibi geri dönüşleri olacaktır muhtemelen

Oğluna anlatmış mı kitap olayını, sevgilinden ses seda çıktı mı hiç?
Henüz buluşmadik telefonla görüştük onda da bisi demedi iyi güzel bi gün geçirdiniz sanırım dedi ben de evet dedim gecistirildi gitti yuzyüze konuşuruz büyük ihtimalle derinlemesine

Kuzenime sinirlendim cidden. Kuzenim güldü benimde sinirlerim bozuldu gulmem geldi gülmemi durdurmaya ciddi durmaya çalıştım bisi demedim keske deseydim annem de demedi. Sonra bişi olmamış gibi havadan sudan konuştuk

hahaha çok güldüm 1/0 yenik başlamışsın..elektrik,su, doğal gaz vs gibi geri dönüşleri olacaktır muhtemelen
Ay olmasın amaaan laf sokmalar başlarsa dayanamam. Benim niyetim de o değildi zaten sanssizligin dibi yani şaka gibi olay

ben olsam bende bozulurdum. kuzenin bile bile yapmış resmen

Kuzenin kötü niyetli biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…