Ahahaha aman lütfen ileriki yıllarda hakkaten kudurmasinYarası olan gocunur.
Seni tanıdıkca önyargısı kaybolur zaten, takılma.
Ahahaha aman lütfen ileriki yıllarda hakkaten kudurmasin
bahtsız bedeviliğin bu kadarıHayirli aksamlar hanimlar. Benim basima gelen okadar tuhaf bisi ki dusundukce ben bile gulsem mi aglasam mi karar veremiyorum. Sevgilim hayirli isler bian önce olsun diye tutturdu bu aralar. dedi bi gün annem, annenle sana çaya gelsin evinize. Banada geçenlerde kitap düşkünü bi arkadaşım Türk klasiklerinden "Kaynanam nasil kudurdu" diye bi roman verdi. Bende vazoların dibine koydum onu salona. Biz de kaldırmadik o kitabı ortadan misafir gelecekken ah salak kafamız aklımıza gelmedi günlerdir orada duruyordu kitap. Annemde misafir gelecek diye heyrcanla bisüru hazırlığa girişmis ben disaridayim ev hanimi olan kuzenimi çağırmış yardım etsin diye. Birlikte mutfağa kapanmışlar hiç salona gecmemisler galiba. Neyse uzatmyayom ben geldim eve sonra müstakbel kaynana geldi, kuzenim salona girdi kitabi gördü "bu ne kız!"diye gülmeye başladı densiz. Benimde sinirim bozuldu gülme geldi zor tuttum kendimi. Kadın sessizce cik cik cik yaptı sonrada soğuk davrandi sanki. Moralim bozuldu napicam ya
hahaha çok güldüm 1/0 yenik başlamışsın..elektrik,su, doğal gaz vs gibi geri dönüşleri olacaktır muhtemelenHayirli aksamlar hanimlar. Benim basima gelen okadar tuhaf bisi ki dusundukce ben bile gulsem mi aglasam mi karar veremiyorum. Sevgilim hayirli isler bian önce olsun diye tutturdu bu aralar. dedi bi gün annem, annenle sana çaya gelsin evinize. Banada geçenlerde kitap düşkünü bi arkadaşım Türk klasiklerinden "Kaynanam nasil kudurdu" diye bi roman verdi. Bende vazoların dibine koydum onu salona. Biz de kaldırmadik o kitabı ortadan misafir gelecekken ah salak kafamız aklımıza gelmedi günlerdir orada duruyordu kitap. Annemde misafir gelecek diye heyrcanla bisüru hazırlığa girişmis ben disaridayim ev hanimi olan kuzenimi çağırmış yardım etsin diye. Birlikte mutfağa kapanmışlar hiç salona gecmemisler galiba. Neyse uzatmyayom ben geldim eve sonra müstakbel kaynana geldi, kuzenim salona girdi kitabi gördü "bu ne kız!"diye gülmeye başladı densiz. Benimde sinirim bozuldu gülme geldi zor tuttum kendimi. Kadın sessizce cik cik cik yaptı sonrada soğuk davrandi sanki. Moralim bozuldu napicam ya
Henüz buluşmadik telefonla görüştük onda da bisi demedi iyi güzel bi gün geçirdiniz sanırım dedi ben de evet dedim gecistirildi gitti yuzyüze konuşuruz büyük ihtimalle derinlemesineOğluna anlatmış mı kitap olayını, sevgilinden ses seda çıktı mı hiç?
bence uygun bir zamanda ve yerde durumu anlatarak özür dile. çünkü şu an istenmeyen müstakbel gelin adayısın.
Kuzenime sinirlendim cidden. Kuzenim güldü benimde sinirlerim bozuldu gulmem geldi gülmemi durdurmaya ciddi durmaya çalıştım bisi demedim keske deseydim annem de demedi. Sonra bişi olmamış gibi havadan sudan konuştukkitabın orda olması sorun degilde kuzeninin patavatsız oluşu düşünmeden o tepkiye vermesi daha büyük sorun bana göre.
sen ne yorum yaptın bu gülüşmelerin ardından.
hemen bi açıklamayla durumu toplasaydın sonuçta ilkkez geliyo evine
Ay olmasınhahaha çok güldüm 1/0 yenik başlamışsın..elektrik,su, doğal gaz vs gibi geri dönüşleri olacaktır muhtemelen
ben olsam bende bozulurdum. kuzenin bile bile yapmış resmenHayirli aksamlar hanimlar. Benim basima gelen okadar tuhaf bisi ki dusundukce ben bile gulsem mi aglasam mi karar veremiyorum. Sevgilim hayirli isler bian önce olsun diye tutturdu bu aralar. dedi bi gün annem, annenle sana çaya gelsin evinize. Banada geçenlerde kitap düşkünü bi arkadaşım Türk klasiklerinden "Kaynanam nasil kudurdu" diye bi roman verdi. Bende vazoların dibine koydum onu salona. Biz de kaldırmadik o kitabı ortadan misafir gelecekken ah salak kafamız aklımıza gelmedi günlerdir orada duruyordu kitap. Annemde misafir gelecek diye heyrcanla bisüru hazırlığa girişmis ben disaridayim ev hanimi olan kuzenimi çağırmış yardım etsin diye. Birlikte mutfağa kapanmışlar hiç salona gecmemisler galiba. Neyse uzatmyayom ben geldim eve sonra müstakbel kaynana geldi, kuzenim salona girdi kitabi gördü "bu ne kız!"diye gülmeye başladı densiz. Benimde sinirim bozuldu gülme geldi zor tuttum kendimi. Kadın sessizce cik cik cik yaptı sonrada soğuk davrandi sanki. Moralim bozuldu napicam ya
Kuzenin kötü niyetli biri.Hayirli aksamlar hanimlar. Benim basima gelen okadar tuhaf bisi ki dusundukce ben bile gulsem mi aglasam mi karar veremiyorum. Sevgilim hayirli isler bian önce olsun diye tutturdu bu aralar. dedi bi gün annem, annenle sana çaya gelsin evinize. Banada geçenlerde kitap düşkünü bi arkadaşım Türk klasiklerinden "Kaynanam nasil kudurdu" diye bi roman verdi. Bende vazoların dibine koydum onu salona. Biz de kaldırmadik o kitabı ortadan misafir gelecekken ah salak kafamız aklımıza gelmedi günlerdir orada duruyordu kitap. Annemde misafir gelecek diye heyrcanla bisüru hazırlığa girişmis ben disaridayim ev hanimi olan kuzenimi çağırmış yardım etsin diye. Birlikte mutfağa kapanmışlar hiç salona gecmemisler galiba. Neyse uzatmyayom ben geldim eve sonra müstakbel kaynana geldi, kuzenim salona girdi kitabi gördü "bu ne kız!"diye gülmeye başladı densiz. Benimde sinirim bozuldu gülme geldi zor tuttum kendimi. Kadın sessizce cik cik cik yaptı sonrada soğuk davrandi sanki. Moralim bozuldu napicam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?