Tuhaf mi tuhaf müstakbel kaynana derdi

Ben bile özellikle yaptığınızı düşündüm kadın ne yapsın
Düşünsene kadının evine gitseniz salonda ne alaka Gelinimi nasıl çıldırttım diye bi kitap . Üstüne bide görümceniz ya görmemişse dergibi gözünüze sokup anne bu neyaa deyip gülse .siz ne düşünürdünüz.

Kuzenin hadsiz biri
Haddini bildir bende
Bilerek isteyerek kitabı kaynananın görmesini sağlamış

ne söylesen boş kadın inanacagına inanmıştır sen açıklama yap ama üzerinde durma şımarmasın

Kuzenin ne diye ortaliga cikariyoki.alip saklamasi lazimken.bilerek yapildigini dusunmustur zaten ben olsam ben de bole dusunurdum baska biseyede inanmazdim.

Kuzenin ne diye ortaliga cikariyoki.alip saklamasi lazimken.bilerek yapildigini dusunmustur zaten ben olsam ben de bole dusunurdum baska biseyede inanmazdim.
Kesinlikle benim orda unuttuğumu görünce saklamaliydı. Onada ayıp ettiğini düşündüğümü söyledim zaten.

Ayy ya empati yaptım cidden çok kötü :/ hemen sevgilimle de konuşup aciklamamı yapmam lazım olabilecek en hızlı sekilde

Ben ilk başta fena sinir olurdum, bilerek yapılmış gibi, ama ileride torun sahibi olunca gülerdim.
Kuzeniniz ayrı patavatsız. Ben de buz gibi davranırdım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…