Tuhaf yürüyormuşum.

Bu bölümü okudukça dert sahibi oluyorum yeminle. Daha önce nasıl yürüdüğümü düşünmemiştim.
Ben de aşırı hızlı yürürüm kesin bende de vardır bir şey.:KK14:

Kızlar kızlar :KK9:şimdi çözdüm sorunu. Abime anlattım, bak ben erkek gibi mi yürüyorum, neresi tuhaf dedim. Meğer ben çok dik yürüyormuşum,ssanki efe gibi :olamaz:( dik yürüme olayını fazla abartmışım, onu da arkadaşlarım demişti, dik yürü diye :halay:)
Neyse biraz düzeltmeye çalıştı, böyle yürü böyle çok iyi dedi. Uygulamaya çalışıcam

Kız bende bilmiyorum galiba benim gobek biraz önden gidiyor da ondan galiba :KK71:bosvericeksin takilmicaksin boyle seylere nasil mutluysan oyle yuru dik yuru yeterki:KK71:
Kıyamam :halay: bencede mutluydum ben be güzel, biraz uğraşıcam olmazsa banane, mutluyum ben:halay:

Bu bölümü okudukça dert sahibi oluyorum yeminle. Daha önce nasıl yürüdüğümü düşünmemiştim.
Ben de aşırı hızlı yürürüm kesin bende de vardır bir şey.:KK14:
Hahaha demiyorlarsa yoktur bişey :) dertsiz başa dert açıyor bdv

Kıyamam :halay: bencede mutluydum ben be güzel, biraz uğraşıcam olmazsa banane, mutluyum ben:halay:

Tabi yavrum be nasil mutluysan oyle davran bak cozmussun abinle olayi bi iki deneme ile asiri dik yurumeyi duzeltebilirsin :KK48: ah bende su yurumemi duzeltip dik yurusem bende deniyim bari gobek agirlik yapiyor sanirim bende :KK71::KK71:

Ben de bir tuhaf, ayaklarım dışa basa basa ve adeta koşar gibi yürürüm.
Erkeği kadını geçin, insan gibi kimseyi rahatsız etmeden ve alanını gasp etmeden yürüyorsunuz ya, hele bir de ‘yürüyebiliyorsunuz’ ya çok şükür.
Millete de halt yemek düşer...

Tabi yavrum be nasil mutluysan oyle davran bak cozmussun abinle olayi bi iki deneme ile asiri dik yurumeyi duzeltebilirsin :KK48: ah bende su yurumemi duzeltip dik yurusem bende deniyim bari gobek agirlik yapiyor sanirim bende :KK71::KK71:
Bende ilk denediğimde zor geliyordu, omuzlarım öne düşüyordu zorla, nasıl rahatsız oluyordum. Öğrendim ama abartmışım baksana :halay:
Sende hiç uğraşma boşver bir iki dene olursa olur zamanla :)

Hızlı yürümek başka, bozuk yürümek başka. İnsan hem hızlı hem düzgün de gayet yürüyebilir. Herkes aynı şeyi söylüyorsa cidden göze çarpan bir yürüyüş bozukluğunuz var demek ki. Erkek gibi diyerek, belirtememişler. Yoksa erkekler anormal yürüyor değil. Anlatamamışlar yürüyüşünüzün bozukluğunu, hepsi bu.

Mağaza önlerinden geçerken camlarından kendinize bakın. Uzun ayna varsa, ordan bakın, az yürüyüş çalışın. Yürüyüş bozukluğu çok sırıtan bir şey, hemen belli oluyor. İyi bir şey de değil.

Ben de bir tuhaf, ayaklarım dışa basa basa ve adeta koşar gibi yürürüm.
Erkeği kadını geçin, insan gibi kimseyi rahatsız etmeden ve alanını gasp etmeden yürüyorsunuz ya, hele bir de ‘yürüyebiliyorsunuz’ ya çok şükür.
Millete de halt yemek düşer...
Sonuna kadar haklısınız, çok şükür ki öyle. Ama ah bu toplum. Takmayağım yine de. Çok teşekkürler :KK200:

Ben de hem hızlı hem de seke seke yürüyorum. Böyle çocuk gibi.
Beni de uyaran arkadaşlarım vardı ama antonie antonie 'cim ne güzel demiş. Onlar bizim b.kumuzu yesinler.
Dünyada herkes tek tip, torna tezgahından çıkmış gibi olmak zorunda değil ki. Benim seke seke yürümem de özellikle hayatıma aldığım insanlara çok güzel gelir mesela, sevdiğim arkadaşlarım daha gelirken enerji verdiğimi söylerler.
Boşver sen elalemi. Yürürken de kendini kasacak değilsin ya

Bende sürekli gec kaldigimdan hizli yurumeye alıştım.
Millet yürürken ben kosuyorum resmen.

Dün yanimda arkadasim nefes nefese kaldi. Allah askina yavaşla dp
Spor yaptim sayende deyince yavasladim ama öyle de bihter yürüyüşü yapasim geldi sallana sallana.
Baktim bihter yürüyüşü de fena degil kadinin yürüyüşle cok dalga gectiler ama ben sevdim böyle yürümeyi.

Bende ilk denediğimde zor geliyordu, omuzlarım öne düşüyordu zorla, nasıl rahatsız oluyordum. Öğrendim ama abartmışım baksana :halay:
Sende hiç uğraşma boşver bir iki dene olursa olur zamanla :)

Benim bir tanidigim vardi ince belli cay bardagi var ya yururken bacaklari oyle oluyordu bence fazla takilmamak lazim:KK71: o bile takilmiyordu :KK71:

Bende mahallenin kabadayısı gibi yürüyormuşum, öyle diyor beyimiz :) ne kadar itici olduğumu düşünemiyorum bile :)

Bana da görüştüğüm bi adam oğlan çocuğu gibi yürüyorsun demisti :)

Hep arkadaşlarım söylerdi ( eskiden) dik yürümüyorsun, önüne eğik yürüyorsun diye) onu düzeltmiştim. Omuzlarım arkaya vücudum dik.
Ama şimdi de etrafımdakiler " bir tuhaf yürüyorsun" vs dediler. Ben çok hızlı yürürüm, acelem olmasa bile. Her zaman her yere geç kaldığım için sanırım hızlı yürümek alışkanlık olmuş. Yavaş yürümeyi deniyorum ama oturmuş artık o hız bende.
Bugün iş yerinde arkadaşlarım söyledi yine. Sen tuhaf yürüyorsun, erkek gibi yürüyorsun dediler. Çok rahatsız hissettim kendimi. Ne demek erkek gibi yürümek. Hiç yakıştıramadım kendime. Yahu nasıl yürüyeyim. Onlar öyle deyince düzeltmeye çalıştım yürüyüşümü ama aşırı zorlanıyorum. Nasıl yürüyücem ki ben. Tarif de etmiyorlar, kız gibi yürü diyorlar birde.. Anlamadım da yapamıyorum da. Ve cidden çok taktım, yürüyüş çok önemli değil mi?

Tuhaf yürüyenler kervanında bende yerimi alayım. Şöyle köşeye bi oturalim bakalım ö-höm.

Evet benimde tuhaf yürüdüğümu söylüyorlar ve bir türlü düzeltemedim yürüyüşümü.:kahve:

Çok şükür ayaklarım var bacaklarım var sağlıklıyım yürüyebiliyorum diye dusun ve o laf söyleyenleri de kafana takma.

yürürken topuklarımı sert basıyorum, bastığın yerden ses geliyor derler.
parmak ucu topuk yürüyenler bana çok zarif gelir. ısrarla deniyorum ama alışkanlıktan yine topuk parmak ucuna dönüyorum.

Bende asker gibi yürüyomusum:) ama hoşuma gidiyo bu durum.
Yürüyüş önemli kizlar, karakterin bariz bi kısmı yürüyüşten belli olur derler.

Ben de geçen bi bizim akademisyeni gördüm kadın çok güzel. Kıyafetleri vs. De öyle. Sonra kadın bir yürümeye başladı tövbe estağfirullah tatar ramazan. Hızlı hızlı yürüyo vücut öne doğru eğilmiş elleri de arkaya doğru atmış :D

Back
X