Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KıyamamKız bende bilmiyorum galiba benim gobek biraz önden gidiyor da ondan galibabosvericeksin takilmicaksin boyle seylere nasil mutluysan oyle yuru dik yuru yeterki
![]()
Hahaha demiyorlarsa yoktur bişey :) dertsiz başa dert açıyor bdvBu bölümü okudukça dert sahibi oluyorum yeminle. Daha önce nasıl yürüdüğümü düşünmemiştim.
Ben de aşırı hızlı yürürüm kesin bende de vardır bir şey.![]()
Kıyamambencede mutluydum ben be güzel, biraz uğraşıcam olmazsa banane, mutluyum ben
![]()
Bende ilk denediğimde zor geliyordu, omuzlarım öne düşüyordu zorla, nasıl rahatsız oluyordum. Öğrendim ama abartmışım baksanaTabi yavrum be nasil mutluysan oyle davran bak cozmussun abinle olayi bi iki deneme ile asiri dik yurumeyi duzeltebilirsinah bende su yurumemi duzeltip dik yurusem bende deniyim bari gobek agirlik yapiyor sanirim bende
![]()
Sonuna kadar haklısınız, çok şükür ki öyle. Ama ah bu toplum. Takmayağım yine de. Çok teşekkürlerBen de bir tuhaf, ayaklarım dışa basa basa ve adeta koşar gibi yürürüm.
Erkeği kadını geçin, insan gibi kimseyi rahatsız etmeden ve alanını gasp etmeden yürüyorsunuz ya, hele bir de ‘yürüyebiliyorsunuz’ ya çok şükür.
Millete de halt yemek düşer...
Bende ilk denediğimde zor geliyordu, omuzlarım öne düşüyordu zorla, nasıl rahatsız oluyordum. Öğrendim ama abartmışım baksana
Sende hiç uğraşma boşver bir iki dene olursa olur zamanla :)
Guldum gece gece.Banada hamile gibi yurudugumu soylediler buna ne demeli![]()
Hep arkadaşlarım söylerdi ( eskiden) dik yürümüyorsun, önüne eğik yürüyorsun diye) onu düzeltmiştim. Omuzlarım arkaya vücudum dik.
Ama şimdi de etrafımdakiler " bir tuhaf yürüyorsun" vs dediler. Ben çok hızlı yürürüm, acelem olmasa bile. Her zaman her yere geç kaldığım için sanırım hızlı yürümek alışkanlık olmuş. Yavaş yürümeyi deniyorum ama oturmuş artık o hız bende.
Bugün iş yerinde arkadaşlarım söyledi yine. Sen tuhaf yürüyorsun, erkek gibi yürüyorsun dediler. Çok rahatsız hissettim kendimi. Ne demek erkek gibi yürümek. Hiç yakıştıramadım kendime. Yahu nasıl yürüyeyim. Onlar öyle deyince düzeltmeye çalıştım yürüyüşümü ama aşırı zorlanıyorum. Nasıl yürüyücem ki ben. Tarif de etmiyorlar, kız gibi yürü diyorlar birde.. Anlamadım da yapamıyorum da. Ve cidden çok taktım, yürüyüş çok önemli değil mi?