Tuhaf yürüyormuşum.

Belki omurga veya kalça problemin vardır. Bence ortopedi doktoruna kontrol ol..

Skolyoz veya pelvik kaslarda problem vardır.
Bizim şirkette bir bayan da bacakları ayrık yürür. Tam erkek gibi yani. Kalça kemikleri ayrık mesela onun..

Bir de düzgün yürüyeceğim diye uğraşırken tuhaf görünebilir. Rahat olun bırakın ne derlerse desinler..

Bana eski sevgilim sen erkek gibi yürüyorsun diye laf söylerdi. Kızardı. Onun tabiriyle kıvırmaya çalışırdım yapamazdım üzülürdüm. Suanki sevgilime nasıl yürüdüğümü söylediğim de erkek gibimi yürüyorum dediğimde saçmalama prenses gibi yürüyorsun diyor. Yürüyüşümüde düzeltemedim sevgiliyi değiştirdim. Yani demem o ki bence yürüyüşünüzde bir sorun yok sıkıntı çevrenizde.

Bende mahallenin kabadayısı gibi yürüyormuşum, öyle diyor beyimiz :) ne kadar itici olduğumu düşünemiyorum bile :)

Bana da takılıyor eşim bazen "dövecek gibi geliyorsun aşkım" diye. :KK12:
Biraz da ciddi duruşum yüzünden tabi.. Yol ortasında cilveli mi yürüyeceğim yahu? Hiç gocunmuyorum.

Yanyana yürürken de çok hızlıymışım. Yetişemiyormuş.. Adam 1.80 ben 1.60.. :KK48:Adımlarım hızlı ben ne yapayım.. :p

Koca forumda düzgün yürüyen yok mu:KK70: ben de tuhaf yürüyenlerdenim. Omuzlarim epey geniş hizli yürüyorum kolları da yana mi açıyorum artık neyse eşim bana komando diyor:KK70:

konunun cevabına gelecek olursak. eğer duruş durumunuzda bir sorun yoksa yani bu durum size zarar vermiyosa nasıl isterseniz öyle yürüyün ama topuklu ayakkabı yürüyüşü düzeltiyor kesinlikle kısa topuktan yukarı doğru deneyin size uygun topuk yüksekliğini bulursunuz

Banada demisdi bi arkadasimcok alinmisdim :110: ipte yürüyormus gibi ayaklarini düz atmaya calis :dondurma:

Kızlar kızlar :KK9:şimdi çözdüm sorunu. Abime anlattım, bak ben erkek gibi mi yürüyorum, neresi tuhaf dedim. Meğer ben çok dik yürüyormuşum,ssanki efe gibi :olamaz:( dik yürüme olayını fazla abartmışım, onu da arkadaşlarım demişti, dik yürü diye :halay:)
Neyse biraz düzeltmeye çalıştı, böyle yürü böyle çok iyi dedi. Uygulamaya çalışıcam
bende kambur yürüyorum dik yürümeyi nasıl başardın anlatsana zahmet olmazsa :kahve:

Yavaş, sakin, ayaklarını çok açmadan birbirine yakın şekilde, tam önlerine gelecek şekilde değil ama yakın olacak şekilde yürü. Ayaklarını çok açma.

Ben de hamileyim, herkes penguen gibi yürüyon diyor :-)

Bana da takılıyor eşim bazen "dövecek gibi geliyorsun aşkım" diye. :KK12:
Biraz da ciddi duruşum yüzünden tabi.. Yol ortasında cilveli mi yürüyeceğim yahu? Hiç gocunmuyorum.

Yanyana yürürken de çok hızlıymışım. Yetişemiyormuş.. Adam 1.80 ben 1.60.. :KK48:Adımlarım hızlı ben ne yapayım.. :p
hahahhaha çok tatlı :)

Ben yuruyusun onemli oldugunu dusunuyorum :)

Gercekten guzel yuruyen insan dikkat ceker , kendine guvenini belli eder vs vs

Biraz youtubedan video izleyin bence , evde alistirma yapin

Ben de içe basarak yürüyorum.
Topuklarim içten yamulur bir zaman sonra.
Yürüyüşüm bugüne dek bazı arkadaşlarım tarafından uyarı aldı ama onlar alıştılar.
Hala alisamayansa annem :)

Başlarda cidden kötü mü duruyor diye bozuldum şimdi hiç umrumda değil.
Annem düz bas düz bas deyip durduğunda
olmuyor anne farketmek için geç kaldın bebekken farkedip Dr a götursen belki Ona uygun ayakkabı falan verir düzeltirdi.
Şimdi istesem de öyle yuruyemiyorum ayaklarım ağrıyor ve çabuk yoruluyor diyorum kapanıyor konu :)

Mutlu oldugunuz gibi yürüyün.

Ben de içe basarak yürüyorum.
Topuklarim içten yamulur bir zaman sonra.
Yürüyüşüm bugüne dek bazı arkadaşlarım tarafından uyarı aldı ama onlar alıştılar.
Hala alisamayansa annem :)

Başlarda cidden kötü mü duruyor diye bozuldum şimdi hiç umrumda değil.
Annem düz bas düz bas deyip durduğunda
olmuyor anne farketmek için geç kaldın bebekken farkedip Dr a götursen belki Ona uygun ayakkabı falan verir düzeltirdi.
Şimdi istesem de öyle yuruyemiyorum ayaklarım ağrıyor ve çabuk yoruluyor diyorum kapanıyor konu :)

Mutlu oldugunuz gibi yürüyün.

Ben de distan ice basiyorum, ve bebekken de cok gec yurumusum, doktora falan goturmusler ama sonuc bisi yok

Ama baya sikinti oluyor bende.
Ayakkabilarim alttan parcalanir mesela, yepisyeni ayakkabi bir bakmissin tabani ayrilmis ortadan.
Veya azicik ortapedik olmayab bir ayakkabi giyeyim agrim olur. Hatta su birkac gun parmak arasi terlikle yarim saat yurumek gafletinde bulundum, topuktan sanci giriyor, devam ederse tum bacagi ele geciriyor. Gecer diye suan su dev kosu ayakkabilarindan giyiyorum :(

Aslinda konu sahibinden daha dertliyim, bilgisi olan varsa yazsin lutfen. Ben yuruyus bozukluguna bagliyorum ama farkli bir sebebi de olabilir belki

Ben de distan ice basiyorum, ve bebekken de cok gec yurumusum, doktora falan goturmusler ama sonuc bisi yok

Ama baya sikinti oluyor bende.
Ayakkabilarim alttan parcalanir mesela, yepisyeni ayakkabi bir bakmissin tabani ayrilmis ortadan.
Veya azicik ortapedik olmayab bir ayakkabi giyeyim agrim olur. Hatta su birkac gun parmak arasi terlikle yarim saat yurumek gafletinde bulundum, topuktan sanci giriyor, devam ederse tum bacagi ele geciriyor. Gecer diye suan su dev kosu ayakkabilarindan giyiyorum :KK43:

Aslinda konu sahibinden daha dertliyim, bilgisi olan varsa yazsin lutfen. Ben yuruyus bozukluguna bagliyorum ama farkli bir sebebi de olabilir belki

Benim belki hafif bir sorundur.
Böyle ağrılarım yok.
Hatta hep Converse ya da babet giyerim.
En rahat ettiklerim bunlar.

Topuk hiç istemiyorum.
Sıfır topukla mutluyum.
Tek sıkıntım ayakkabılarım çabuk eskiyor evet.

Size çok geçmiş olsun.

Demir tabanliklar var denediniz mi?
Dr ablama vermişti kullanması çok zor ama :(

Benim de baya yüksek topuklu bir ayakkabim var,dogumdan sonra onu bir giymeye niyetlenmiştim. Avmde yürürken arkadasim arkadan yaklasip dedi ki,bir daha bu ayakkabiyi giyme vendetta yeni dogmus zürafa gibi yürüyorsun :KK53:
Epey gülmüştüm, magaza camlarindan kendimi kontrol ettim gün boyu :KK70:

Benim belki hafif bir sorundur.
Böyle ağrılarım yok.
Hatta hep Converse ya da babet giyerim.
En rahat ettiklerim bunlar.

Topuk hiç istemiyorum.
Sıfır topukla mutluyum.
Tek sıkıntım ayakkabılarım çabuk eskiyor evet.

Size çok geçmiş olsun.

Demir tabanliklar var denediniz mi?
Dr ablama vermişti kullanması çok zor ama :KK43:

Acikcasi hic bu kadar kotulesmemisti. Hic de doktora gitmedim ama doktor yollari gorundu sanki.

Başınızın üstüne kitap koyup
" ben dünyanın en gözel garısıyam"
diyerek yürüyün
:confused::confused:

Şaka şaka
Boşverin milleti,takacak birşey bulamadılar besbelli, yürüyüşe takılmışlar.
Valla boşverin amann:KK72:

Banada öyle derler bende biraz elimi kolumu cok sallıyorum ve bacaklarımı cok açıyorum yürürken eşim hep dalga geçer:) bende gülüp geciyorum napiyim yürüme kursuna gitcek halim yok ya aman:))

Back
X