Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende mahallenin kabadayısı gibi yürüyormuşum, öyle diyor beyimiz :) ne kadar itici olduğumu düşünemiyorum bile :)
hamileler büyüyen karınlarını dengelemek için omuzlarını geri atarlar sırtları yay gibi olur. hamileyken çok gülüyordum kendime yürürkenO nasıl oluyormuş ki![]()
bende kambur yürüyorum dik yürümeyi nasıl başardın anlatsana zahmet olmazsaKızlar kızlarşimdi çözdüm sorunu. Abime anlattım, bak ben erkek gibi mi yürüyorum, neresi tuhaf dedim. Meğer ben çok dik yürüyormuşum,ssanki efe gibi
( dik yürüme olayını fazla abartmışım, onu da arkadaşlarım demişti, dik yürü diye
)
Neyse biraz düzeltmeye çalıştı, böyle yürü böyle çok iyi dedi. Uygulamaya çalışıcam
hahahhaha çok tatlı :)Bana da takılıyor eşim bazen "dövecek gibi geliyorsun aşkım" diye.
Biraz da ciddi duruşum yüzünden tabi.. Yol ortasında cilveli mi yürüyeceğim yahu? Hiç gocunmuyorum.
Yanyana yürürken de çok hızlıymışım. Yetişemiyormuş.. Adam 1.80 ben 1.60..Adımlarım hızlı ben ne yapayım..
![]()
Ben de içe basarak yürüyorum.
Topuklarim içten yamulur bir zaman sonra.
Yürüyüşüm bugüne dek bazı arkadaşlarım tarafından uyarı aldı ama onlar alıştılar.
Hala alisamayansa annem :)
Başlarda cidden kötü mü duruyor diye bozuldum şimdi hiç umrumda değil.
Annem düz bas düz bas deyip durduğunda
olmuyor anne farketmek için geç kaldın bebekken farkedip Dr a götursen belki Ona uygun ayakkabı falan verir düzeltirdi.
Şimdi istesem de öyle yuruyemiyorum ayaklarım ağrıyor ve çabuk yoruluyor diyorum kapanıyor konu :)
Mutlu oldugunuz gibi yürüyün.
Ben de distan ice basiyorum, ve bebekken de cok gec yurumusum, doktora falan goturmusler ama sonuc bisi yok
Ama baya sikinti oluyor bende.
Ayakkabilarim alttan parcalanir mesela, yepisyeni ayakkabi bir bakmissin tabani ayrilmis ortadan.
Veya azicik ortapedik olmayab bir ayakkabi giyeyim agrim olur. Hatta su birkac gun parmak arasi terlikle yarim saat yurumek gafletinde bulundum, topuktan sanci giriyor, devam ederse tum bacagi ele geciriyor. Gecer diye suan su dev kosu ayakkabilarindan giyiyorum
Aslinda konu sahibinden daha dertliyim, bilgisi olan varsa yazsin lutfen. Ben yuruyus bozukluguna bagliyorum ama farkli bir sebebi de olabilir belki
Benim belki hafif bir sorundur.
Böyle ağrılarım yok.
Hatta hep Converse ya da babet giyerim.
En rahat ettiklerim bunlar.
Topuk hiç istemiyorum.
Sıfır topukla mutluyum.
Tek sıkıntım ayakkabılarım çabuk eskiyor evet.
Size çok geçmiş olsun.
Demir tabanliklar var denediniz mi?
Dr ablama vermişti kullanması çok zor ama![]()