- 27 Nisan 2012
- 15.668
- 18.784
- 498
aminn sağolun :)Allah mutlulugunuzu bozmasınbakalım
Ben yorumu üzerine mesajlarına baktım ve erkeklerle ilgili zor şeyler yaşadığını anladım.Ben de aldatilgidimda sağa sola ultimatom veriyodum adeta bir aşkım kapışmak olmuştumBence sizin psikolojik sorununuz olması muhtemel. Nerde erkek düşmanı saçma yorum var, orda siz. Adamın yaşında ne var anlamadım hem insanlar tercih olarak da bekar kalabilir. Sırf 35 yaşında diye bir kadına, neden bu yaşa kadar evlenmemiş demek ki sorunlu demek ki bir problem var demek kadar yanlış bu yaptığınız. Dikkat et demek başka, sorunlu olması muhtemel demek başka. Bilirkişisiniz sanırım
Ben yorumu üzerine mesajlarına baktım ve erkeklerle ilgili zor şeyler yaşadığını anladım.Ben de aldatilgidimda sağa sola ultimatom veriyodum adeta bir aşkım kapışmak olmuştum
GelmedilerBirazdan aklin varsa evlenmeciler de gelir
YetiştimGelmedilersanırım şanslı günündeyim
filmdelisi bak 1 yıldan fazla aradan sonra BDV sahalarına geri döndüm.Gidişim sessiz olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacakYetiştim
Rahat mı batıyor, ne evlenmesi yahu bu devirde...
Bırakalım şu eski adetleri litfen ama.
İçimden geçenleri söylemişsiniz Bravo size geç evlenen insanlara kulp çok abes geliyor bana.Bence sizin psikolojik sorununuz olması muhtemel. Nerde erkek düşmanı saçma yorum var, orda siz. Adamın yaşında ne var anlamadım hem insanlar tercih olarak da bekar kalabilir. Sırf 35 yaşında diye bir kadına, neden bu yaşa kadar evlenmemiş demek ki sorunlu demek ki bir problem var demek kadar yanlış bu yaptığınız. Dikkat et demek başka, sorunlu olması muhtemel demek başka. Bilirkişisiniz sanırım
Biz de aileler birbirini tanımıyor ortak tanıdığımız kişi de bizi ovecek en son insan olabilirBenim için konuşan da çok olmuştu. Sebep şu,aile iyi biliyoruz. Annesi yetenekli becerikli, mutlaka kızı çekmiştir. O aileden kız alınır gibi bir şey. Evin içini görseler travma geçirirler , annem ile farklarımı bilselerdi varlığımı reddederlerdi k derece. Ben eşimle kendim tanışıp evlendim. Eşimi beğenmemiş bir aile , teyzeme demişler keşke gidip isteseydik bizim oğlan daha yakışıklıydı diyeSanki dişine bakıp deve alıyoruz
Evet yaş kriteri insanı bu konuda en çok hataya sokan konu olabilir.Kimi erken evliliğin madalya getireceğini zannediyor kimi bu saatten sonra ne olacak deyip kendine asla uygun olmayan insanla mecburmus gibi bir yola giriyor bir çeşit intihar gibi geliyo bana bu durum.Bana da bu tarz yasin geçiyo bundan iyisi Şam'da kayısı tarzı imalarda bulunuluyor.Artik akran evliliği zor vs diye bir kalıba sokmaya çalışıyor en modern kafadaki bile sözüm ona.Yani erken geç diye bir kavramın içinde boğulup gitmemek konusuna katılıyorum vakti budur şimdi olması gerekiyorsa şimdi olacakMerhabalar, evlilik kader kısmet işidir. Bazı arkadaşlarin neden 35 e kadar bekar kalmış demesi çok saçma geliyor bana, her erken yaşta evlenen insan karekterlimi oluyor tabiki hayır, siz 29 yaşındasınız sizden erken yaşta evlenen bayanlara göre daha mı çirkin ve karektersizsizin tabiki hayır, bu işler gerçekten nasip kısmet işi, olması için Allah'ın murad etmesi gerekiyor, evlilik vakti saati de vardır, bence bir tanıyın, olmazsa da sağlık olsun dersiniz, çevremde gördüğüm kadarıyla oluyor böyle durumlar gayet normal, sizin için hayırlısı olsun inşallah
izindeydim giremedim siteyeEvet yaş kriteri insanı bu konuda en çok hataya sokan konu olabilir.Kimi erken evliliğin madalya getireceğini zannediyor kimi bu saatten sonra ne olacak deyip kendine asla uygun olmayan insanla mecburmus gibi bir yola giriyor bir çeşit intihar gibi geliyo bana bu durum.Bana da bu tarz yasin geçiyo bundan iyisi Şam'da kayısı tarzı imalarda bulunuluyor.Artik akran evliliği zor vs diye bir kalıba sokmaya çalışıyor en modern kafadaki bile sözüm ona.Yani erken geç diye bir kavramın içinde boğulup gitmemek konusuna katılıyorum vakti budur şimdi olması gerekiyorsa şimdi olacakteşekkürler tavsiyeleriniz için inşallah ☺
Biz de aileler birbirini tanımıyor ortak tanıdığımız kişi de bizi ovecek en son insan olabiliriyi aile intibasi değil de daha çok fiziksel beğeni söz konusu.aslinda tarz olarak da pek uygun sayılmam o aileye ve beni dekolteli bir kıyafetle görüp beğenmis annesi şaşırmam o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?