Evet benim için doğru bir zaman değildi gerçek manada daEskiden tanissaydiniz belki de sizin icin dogru zaman degildi. Belki de dogru zaman simdi ve kader yeniden karsiniza getirdi. Tanimadan bilemezsiniz bir sans verin derim.
Ben aslında piste çıkarız diyodumGençlerimizi alkışlarla çaya uğurluyoruz
Nasip kısmet bu işler uyumlu biriysen kapanabileceğini düşünüp açıklığını şuan için önemsemiyor olabilirler.Herkese merhaba
İçinde bulunduğum duruma benzer bir durum yaşayanların düşüncelerini özellikle merak ediyor ve konuya giriyorum..
Bundan bir kaç sene önce bir aile oğulları için bana talip oldu benim de o sıra ilişkim olduğu için reddettim.(ailesi beni bir davette görüp beğenmiş oğulları da fotoğrafımı görünce tanışmak istemişti)
Gel gelelim aradan o kadar zaman geçtikten sonra tekrar düşünmem için tanıdık vasıtasıyla haber gönderdiler.Ben olumlu olumsuz yine bir şey söylemedim (şuan ilişkim yok)sadece şaşırdım neden aradan o kadar zaman geçtiği halde yine ben? Diye.
Aracı olan kişi bir şans vermem gerektiğini söyledi ama ben hiç bu şekilde biriyle tanışmadım ve ısrarlarını anlayamadığım için kafam karışık.
Kendisi kimseyi beğenmemiş bu zamana kadar nasıl biri mükemmeliyetçi mi ne anlamda beğenmemiş bilemiyorum ben 29 yaşındayım sanırım benden 7 yaş büyük.
Sizce neden aradan 3_4 yıl geçtiği halde yinelenmistir bu istek ?
(Asıl şaşkınlığım da ailenin mutaassıp yapıda olup beni en dekolteli halimle görüp istiyor olmaları aslında)
Çok büyük ihtimalle ve beni tek düşündüren konu bu aileden de baskıyla büyüdüğüm için ama kimse kimsenin tarzına dış görünüşüne mudahale etmemeli o yüzden bu konudaki tavrım netNasip kısmet bu işler uyumlu biriysen kapanabileceğini düşünüp açıklığını şuan için önemsemiyor olabilirler.
Çok büyük ihtimalle ve beni tek düşündüren konu bu aileden de baskıyla büyüdüğüm için ama kimse kimsenin tarzına dış görünüşüne mudahale etmemeli o yüzden bu konudaki tavrım net
Dur hayatım o kısma daha gelmedik ona düğünde çıkcanBen aslında piste çıkarız diyodum
Ennn gıcık olduğum yorum kalıplarından biri. “Hobi bul”Yok kadinlar boyle konu acinca hobi bul deniliyor genelde :) Allahim sen aklimi koru :)
Kıt aklınla ilişkilerle oyalanma enerjini başka şeylere harca da bir işe yara demenin başka şekli sanırımEnnn gıcık olduğum yorum kalıplarından biri. “Hobi bul”
Bir şans ver bakalım.Herkese merhaba
İçinde bulunduğum duruma benzer bir durum yaşayanların düşüncelerini özellikle merak ediyor ve konuya giriyorum..
Bundan bir kaç sene önce bir aile oğulları için bana talip oldu benim de o sıra ilişkim olduğu için reddettim.(ailesi beni bir davette görüp beğenmiş oğulları da fotoğrafımı görünce tanışmak istemişti)
Gel gelelim aradan o kadar zaman geçtikten sonra tekrar düşünmem için tanıdık vasıtasıyla haber gönderdiler.Ben olumlu olumsuz yine bir şey söylemedim (şuan ilişkim yok)sadece şaşırdım neden aradan o kadar zaman geçtiği halde yine ben? Diye.
Aracı olan kişi bir şans vermem gerektiğini söyledi ama ben hiç bu şekilde biriyle tanışmadım ve ısrarlarını anlayamadığım için kafam karışık.
Kendisi kimseyi beğenmemiş bu zamana kadar nasıl biri mükemmeliyetçi mi ne anlamda beğenmemiş bilemiyorum ben 29 yaşındayım sanırım benden 7 yaş büyük.
(Asıl şaşkınlığım da ailenin mutaassıp yapıda olup beni en dekolteli halimle görüp istiyor olmaları aslında)
Bende aynı fikirdeyim hayırlısı olsun.Çok büyük ihtimalle ve beni tek düşündüren konu bu aileden de baskıyla büyüdüğüm için ama kimse kimsenin tarzına dış görünüşüne mudahale etmemeli o yüzden bu konudaki tavrım net
İnşallah sağolunBende aynı fikirdeyim hayırlısı olsun.
Babanzn söyledikten sonra vefat etmesinden çok etkilendim mutluluğunuzu sağlayıp son görevini yapmış gibi içim cız etti.amin inşallahEşimin fotoğrafını getirdiklerinde kesinlikle istemediğimi söylemiştim.
Sonra aradan 1 sene geçti tekrar dediler görüşmek istermisin diye bu sefer tamam dedim vardır bunda bir hikmet. Babam görüş kızım ne olcak sanki ne kaybedersin dedi bunu söyledikten 2 gün sonra babamı kaybettim.
Babamın ölümünden 2 aY sonra görüşmeye gittim olumlu oldu sonuç sizinde hakkınız da hayırlısı olsun inşaallah
Allah mutlulugunuzu bozmasınbir çaya çıkın yaa ne olacak :)
çıkınca muhakkak yazın çok merak ederim
not: eşiyle görücü usülü evlenmiş çok şükür mutlu kadın
Bence sizin psikolojik sorununuz olması muhtemel. Nerde erkek düşmanı saçma yorum var, orda siz. Adamın yaşında ne var anlamadım hem insanlar tercih olarak da bekar kalabilir. Sırf 35 yaşında diye bir kadına, neden bu yaşa kadar evlenmemiş demek ki sorunlu demek ki bir problem var demek kadar yanlış bu yaptığınız. Dikkat et demek başka, sorunlu olması muhtemel demek başka. Bilirkişisiniz sanırımmemur ve bu yaşına kadar bekar kalması çok şüpheli psikolojik sorunu olması muhtemel
Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?