Aile bir akrabamızn akrabası ( aracı olan o akrabamız da siteyi takip ediyor daha açık yazamıyorum)Aileyi tam olarak tanıyıp tanımadığınızı anlayamadım ama belki açık fikirli insanlardır. Anne tesettürlü olmasına rağmen kızları istedikleri gibi giyinen birçok aile biliyorum. Tanışınca anlarsınız zaten baskı kuracak insanlar mı.
Kusura bakmayin bunu soyleyecegim ickn ama 36 yasinda bir adama annesi es arıyorsa o adamdan bir cacik olmaz
Kendi kendine bulamamış mi birini eşek kadar adam? Ben olsam değerlendirmem bile.
Hiç tanımıyorumAman sakın evlenince değişir deme.adam ne ise evlenincede o olacak.mesela şiddet eğilimi varsa,senle evlendiğinde sevgi pııtırcığı olmaz.cimri ise eli açık olmaz.kaba ise kibar olmaz.vs
Beni en dekolteli halimle gördüler beğendiler yazmışsın.kapanmanı isteyebilirler.olmayadabilir tabiHiç tanımıyorum
Sadece ailesi muhafazakar onu biliyorum
Kendi düşüncesini bilmiyorum
Aile bir akrabamızn akrabası ( aracı olan o akrabamız da siteyi takip ediyor daha açık yazamıyorum)
Beni o akrabamızn düğününde görmüş annesi en açık halimle
Baba ilahiyatçı bana "tuhaf"gelen bu
O açıdan düşündürücü evet zaten görüşürsem ilk soracağım şey bu olurBeni en dekolteli halimle gördüler beğendiler yazmışsın.kapanmanı isteyebilirler.olmayadabilir tabi
Baskı yapıp kapatacak , egosunu sende tatmin edecek , bunda şaşıracak birşey yokHerkese merhaba
İçinde bulunduğum duruma benzer bir durum yaşayanların düşüncelerini özellikle merak ediyor ve konuya giriyorum..
Bundan bir kaç sene önce bir aile oğulları için bana talip oldu benim de o sıra ilişkim olduğu için reddettim.(ailesi beni bir davette görüp beğenmiş oğulları da fotoğrafımı görünce tanışmak istemişti)
Gel gelelim aradan o kadar zaman geçtikten sonra tekrar düşünmem için tanıdık vasıtasıyla haber gönderdiler.Ben olumlu olumsuz yine bir şey söylemedim (şuan ilişkim yok)sadece şaşırdım neden aradan o kadar zaman geçtiği halde yine ben? Diye.
Aracı olan kişi bir şans vermem gerektiğini söyledi ama ben hiç bu şekilde biriyle tanışmadım ve ısrarlarını anlayamadığım için kafam karışık.
Kendisi kimseyi beğenmemiş bu zamana kadar nasıl biri mükemmeliyetçi mi ne anlamda beğenmemiş bilemiyorum ben 29 yaşındayım sanırım benden 7 yaş büyük.
Sizce neden aradan 3_4 yıl geçtiği halde yinelenmistir bu istek ?
(Asıl şaşkınlığım da ailenin mutaassıp yapıda olup beni en dekolteli halimle görüp istiyor olmaları aslında)
Hatta konuyu açma sebebimBeni en dekolteli halimle gördüler beğendiler yazmışsın.kapanmanı isteyebilirler.olmayadabilir tabi
Hayat sizin.siz bilirsiniz tabi.ama sizi öyle görüp beğendilerse bence öyle kabul etmelilerHatta konuyu açma sebebim
Bunu anlarsam evet dememBaskı yapıp kapatacak , egosunu sende tatmin edecek , bunda şaşıracak birşey yok
Ona verilmiş bir görev olarak görüyordur
Sen evet deyince göreve başlar
Bu tipler psikolojiden çok iyi anlıyorlarBunu anlarsam evet demem
Baskıyı hiç bir sekilde kabul etmem
Hayatımı istediğim doğrultuda yaşamak isterim
Herkes gibi...
Ben henüz konuşmadım narsist midir değil midir bilmiyorumBu tipler psikolojiden çok iyi anlıyorlar
Manipülasyonu çok iyi yapıp onun her istediğini yapma konumuna getiriliyorsun
Herhalde sırf merak ettiğin için onaylayacaksın gibi, aman ateşle oynama yanarsınBen henüz konuşmadım narsist midir değil midir bilmiyorum
Bu kadar net konuştuğunuza göre tecrübe sahibisiniz sanırım .Herhalde sırf merak ettiğin için onaylayacaksın gibi, aman ateşle oynama yanarsın
Ben genel olarak gözlemlerimBu kadar net konuştuğunuza göre tecrübe sahibisiniz sanırım .
Dinlemek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?