Evlilik yıl dönümü neyse de, sevgililer gününe gerek duymuyorum ben
Doğum günü filan da var tabi
Hepsin de çiçek + hediye oooo bi de dışarda yemek yersen epey para
Ben onları istemem ama dışarda yemeğe sıcak bakabilirim
Ama bu biraz karakter meselesi, konu sahibi duygusal biri sanırım ondan kaynaklanıyo
Senin yine nromal kitty
Ben daha 2 yıllık evliyim, gerek duymuyorum böyle şeylere
Biraz odunumsu olabilirim
bende 2 yıllık ewliyim.eşim sabah aradı beni face ye gir sana gözyaşartıcı bi hediye aldım onu göstercem dedi.hemen açtım facemi bi baktım yüzük kutusunun içinde yarım soğan ve üzerinede en gözyaşartıcı hediye yazmış gülmüşen azından seninki sana çiçek almış ben soğanla idare etcem
bende 2 yıllık ewliyim.eşim sabah aradı beni face ye gir sana gözyaşartıcı bi hediye aldım onu göstercem dedi.hemen açtım facemi bi baktım yüzük kutusunun içinde yarım soğan ve üzerinede en gözyaşartıcı hediye yazmış gülmüşen azından seninki sana çiçek almış ben soğanla idare etcem
aynen öyle çok duygusalım akşam almış mıdır
Bence fazla heveslenme hayal kırıklığına uğrayabilirsin
Bırak almışsa da sürpriz olsun
Sende ona sadece kol düğmesi almışsın, ayrıca kek buketi yollamadın mesela ?
O da sana tek çiçek yollamış, hediye yok
İdare edin artık
evet şimdi de açtım yine bişeyleri düzeltmeye çalışırıyorz artık
Bir miktar olabilir
Kocaman Bir cips yeter sana
Hediye alması bu kadar önemli mi???Konuyu buraya kadar tasıdıgınıza göre cok üzüldünüz...
Üzülmenizi yada tuhaf diye nitelendirmenizi gerektiren bir durum yok bence.
Çiçek almış adam daha ne yapsın?Pırlanta,araba ne bileyim ne almalıydı?
Bana göre sevgililer günü adı üstünde sevgililer günü...Ögrenci haliyle aylar önceden para biriktirir hediye alırdık.O günün anlamı vardı.Sevgiliye sevgi göstermek için!!!Evlenince bence sevmek,sevgi 1 güne sıgdırılmamalı.Beklenti içine girdigin anda mutsuzluk baslar.Tabi bu benim fikrim.Sevgililer günü benim için hicbirsey ifade etmiyor.1 gün göstercekse yada alcaksa hiçç gerek yok.
Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Dur bakalım gece var daha, belki hediye de sonraki suprizdir. Sen verdin mi ki hediyeni? Tepkisi ne oldu?
Bana da doğum günü, sevgililer günü falan saçma gelir. Hani ben beklerim diye değil de, içinde geldiği için, alakasız bir zamanda hediye alınsa bana daha makbul :13:
Öyle dedim ciddenbana cips yeter dedim çiçek böcek çok tutuyo böyle günlerde
Akşam dışarı çıkarız dedi ( bu olabilir iş çıkışı yemek derdiyle uğraşmadan trafik hafifleyince gideriz eve)
yok önemsememiş olabilirsinizbende mi var bir anormallik bilmiyorum.Alsa ne olur,almasa ne olur.Hediye önemli değil bence
atlamazdı bu yüzden tuhaf karşıladım
Heehehe nerdhn bidim acaba , senin nicin doritos olamalıydı.
Mahfettin adamı bu romantikliğinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?