tuhaf...

böyle günler fazla fazla geliyor artık bana açıkçası
evlilik yıldönümü d. günü
hadi birde anneler günü babalar günü tamam da
hem adam çiçek almış düşünmüş yine daha ne olsun

evet haklsınız bunu nasıl hissettirebilirm

Şimdi hemen söylemeyin, zaten geldi geçti bu gün, ama sonrasında mesela birine hediye alırken ya da birinden hediye geldiğinde filan çaktırmadan alttan alta mesaj verin. Ben hediyeleri çok seviyorum, büyük olup olmaması önemli değil, küçük de olsa bir hediye alınca acayip mutlu oluyorum filan deyin. Eşiniz size başka bir özel günde hediye aldığında çok mutlu olduğunuzu belli edin ya da mesela eve bir şey alacaksınız, kendinize yani, atıyorum kek kalıbı eşiniz de yanınızda hediye paketi yaptırın yani hediyeleri sevdiğinizi belli edin, hediye konusunda hassas olduğunuzu zamanla anlar bence.

kızlar hepiniz çok güzel söylüyosunuz da ne biliyim şaşırdım eşim hiç atlamazdı bu defa bi çiçekle geçiştirdi gibi geldi.yoksa tabi düşünmesi ç,içek alamsıda güzel

bence en guzel hediyeyi almıs bunu dusunmesi bile cok guzel.. keske benimde bir sevgilim bir esim olsaydı da bana cicek alsaydı :)

evlenince sevgılıler gunu kalmıyooooo..

ilk sene cıcek alırsın..

sonrasında hep karavana..

çiçeği bıle özlersın..

Hediye ile değer ölçenlerdensiniz heralde.
Çok garip...

eşim zaten bunu biliyor neden böyle yaptı anlamadım

bilmiyorum belki de ben fazla önemsemiyorum böyle şeyleri
hatta eşime açıkça dedim, bu tarz günlerde bana çiçek alma zaten ev borcuna girdik boşuna bi çiçeğe o kadar para ödeme
bende dedim ama
adam sabahtan nergiz yollamış
yazık günah zaten fiyatı 2 kat oluyo bugün

İlk seneler bende beklerdim ,yeni heves işte.
15 sene olmuş ilk sevgililer gününü kutlamamız.
Şimdi , akşam kapım çalsın, oğlumla bağrış çağrış playstayşın oynasınlar beni de hakem yapsınlar,
Yada mısır patlatıp kavga dövüş monopoly oynayalım,
oğlanı yatırıp mutfakta çaktırmadan kahve içelim yeter.
Yaşlanıyorum mu ne

kızlar hepiniz çok güzel söylüyosunuz da ne biliyim şaşırdım eşim hiç atlamazdı bu defa bi çiçekle geçiştirdi gibi geldi.yoksa tabi düşünmesi ç,içek alamsıda güzel

Ama arkadaşım senin eşinle bir sürü problemin var zaten. Sürekli onunla ilgili konular açıyorsun.

Uzme kendini yilbasinda almis uzerinden cok gecmeyince ne alacagini bilememistir belki. Ben de tembihledim bisey alma diye bisuru masraf yaptik zaten.
Yalniz sevgililer gunu ciddi ciddi kutlaniyormus yav carsiya gittim herkesin elinde cicek koklasan ciftler siparis goturen cicekciler nereye baksam boyle valla bekar olup da imrenen icin ne zordur evliyim ben bile baktim

Son düzenleme:

evet belkide ama cok tuhafıma gitti

bende dedim ama
adam sabahtan nergiz yollamış
yazık günah zaten fiyatı 2 kat oluyo bugün

Evlilik yıl dönümü neyse de, sevgililer gününe gerek duymuyorum ben
Doğum günü filan da var tabi
Hepsin de çiçek + hediye oooo bi de dışarda yemek yersen epey para
Ben onları istemem ama dışarda yemeğe sıcak bakabilirim

Ama bu biraz karakter meselesi, konu sahibi duygusal biri sanırım ondan kaynaklanıyo

Senin yine nromal kitty
Ben daha 2 yıllık evliyim, gerek duymuyorum böyle şeylere
Biraz odunumsu olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…