- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Yine atlamamış ki zaten.Hic kutlamamış,umursamamış degil.Maddi durumunuz ne durumda bilmiyorum belki esinizi düşündüren durumlar vardır.Sadece cicek bu yüzden almıştır.Erkekler daha cok kafaya takar maddiyatı bu günlerde...
Arkadasların dedigi gibi aksam vercektir belki...
Yine atlamamış ki zaten.Hic kutlamamış,umursamamış degil.Maddi durumunuz ne durumda bilmiyorum belki esinizi düşündüren durumlar vardır.Sadece cicek bu yüzden almıştır.Erkekler daha cok kafaya takar maddiyatı bu günlerde...
Arkadasların dedigi gibi aksam vercektir belki...
keşke ama hiç bi yere gitmedi almış olduğunu sanmıyorum
mrb kızlar bu 14 şubat hayal kırıklığı eşim bana sadece çiçek almış hediyesi yok bozuldummmm.ilk sevgililer günümüzdü evliiyken
Hı noldu şimdi , daha mı az seviyor sizi ?
Daha mı az sevmeye başladınız eşinizi ?
Sevgililer gününü niye bu kadar önemsiyorsunuz ki ?
Çiçek almış düşünüp, daha ne ? Erkekler hediye konusunda beceriksizler zaten.
Siz hediye almıştınız ama karşı taraftan size hediye gelmedi ya bence siz de vermeyin hediyenizi mi diyelim ?
Valla ben de sizi garipsedim.
ben öleyim o zaman eşim bana bir iğne dahi almadı ne sevgililiğimizde ne nişanlılığımızda acaba evlenmese miydim:44::44:
Valla bir buket çiçek dünya para bugün. Onun yerine altın alsın kenarı koysun benim sevgilim.
Gidip bir çiçeğe o kadar para bayılan adamı beğenmiyor.
Ben de beğenmezdim kızardım, "oğlum gidip altın alaydın keşke birikimimiz olurdu" diye azarlardım valla
Sevgililer gününün bizim aramızda özel bir anlamı yokken çiçek alması bile gereksiz değil mi? Başkaları tarafından dayatılmış bir gün bizim için ne akdar özel olabilir ki? Doğum günü değil, yıl dönümü değil sonuçta..
Çiçek alsa benimki eğer saksılı değilse teşekkür eder çöpe atardım.
Zavallım bu huyumu öğrendiğinde rezil olmuştu biraz. Elinde çiçekle buluşmaya geldi. Aaaa yazık değil mi insanlar çiçeği koparsın diye para mı verdin saf mısın sen dedim. Çöpe attım sokak ortasında. Herkes bize bakakalmıştı. 19 yaşındaydık bir heves çiçekle gelmiş buluşmaya yavrum ya. Tavlamaya çalışıyodu o aralar. Ben de iyi cool davranmışım ama. Yavrum ya özledim
Bugün 14 kubat videosunu yolladım ona. Dubaide olduğundan haberi yokmuş kubattan çok güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?