- 9 Şubat 2015
- 6
- 0
- 30
Arkadaşlar ben bu 3 aylarda bazı şeylerin cevabını öğrenmek istiyorum Lütfen kesin bilgisi olanlar cevap versin çünkü ona göre bende bazı şeyleri degistirecem ve içimde hiç şüphe kalmasını istemiyorum şimdiden teşekkürler :)
1:arkadaşlar br kızın günahı ne zamandan itibaren yazilir ?
2:her gunahin tovbesi var mıdır ?
3:gunahlarmizn hesabını verirken biz ve Allah tek miyiz ?
4:mesela 2 kisi ortak bir günahisledik hhesabı sorulurken ikimizin aynı anda yanyana mi hesap vericez yoksa herkes tek başına mi?
5:tövbe edilen gunahin hesabı sorulur mu ?
6: son sorum ise islediğim günahı ahirette ailem öğrenir mi ? Yani yoksa benimle Rabbim tek miyiz ?
Simdiden çok teşekkür ediyorum bu sorularin cevaplarını öğrenmek istiyorum çevremde bilecek insan yok bende burda yazmaya kararverdim anlayışınız için tesekkurler:)
1:arkadaşlar br kızın günahı ne zamandan itibaren yazilir ?
2:her gunahin tovbesi var mıdır ?
3:gunahlarmizn hesabını verirken biz ve Allah tek miyiz ?
4:mesela 2 kisi ortak bir günahisledik hhesabı sorulurken ikimizin aynı anda yanyana mi hesap vericez yoksa herkes tek başına mi?
5:tövbe edilen gunahin hesabı sorulur mu ?
6: son sorum ise islediğim günahı ahirette ailem öğrenir mi ? Yani yoksa benimle Rabbim tek miyiz ?
Simdiden çok teşekkür ediyorum bu sorularin cevaplarını öğrenmek istiyorum çevremde bilecek insan yok bende burda yazmaya kararverdim anlayışınız için tesekkurler:)