• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhafım

Belki de sizin bu konuda üzerinize çok geldiğinden kendinizi ekstra baskı altında hissediyorsunuz?
Bir de
Görmek istersiniz ama nasıl istersiniz?
Demek ki eliniz ayağınız dolaşıyor bir şey anlamıyorsunuz.
Valla stres altında yapılan bir şeyde hayır bulmuyorum ben de.
Hiç olmasın elime yüzüme bulaşacağına daha iyi yani, konu ne olursa olsun.
Ben de sizin gibiydim ama o mutlu sonla bitince değmiyor diyorsunuz. :)

Kız psikolog olacak hatunum he :p
Canım ben seni zaten psikolog sanıyodum valla süper analiz ettin keşke normalde de tanıdığım biri olsaydın yazdıkların çok iyi geliyor

Son zamanlarda kendini salmış olabilir misin yada kilo falan mı aldın?Sevgisizlikten değil de kendinle alakalı bi sıkıntın var bence.Sevgilisin yanına pür makyaj şıkır şıkır giden tiplerdensen o tarz bi bunalım yaşıyosundur alışverişe çık bi de kuaför gelir o zaman buluşasın :KK70:
Tam tersi çok bakımlıyım canım ama yine de takıyorum dış görünüşümü

Belki de sizin bu konuda üzerinize çok geldiğinden kendinizi ekstra baskı altında hissediyorsunuz?
Bir de
Görmek istersiniz ama nasıl istersiniz?
Demek ki eliniz ayağınız dolaşıyor bir şey anlamıyorsunuz.
Valla stres altında yapılan bir şeyde hayır bulmuyorum ben de.
Hiç olmasın elime yüzüme bulaşacağına daha iyi yani, konu ne olursa olsun.
Ben de sizin gibiydim ama o mutlu sonla bitince değmiyor diyorsunuz. :)

Kız psikolog olacak hatunum he :p
Harfi harfine doğru yaşıyorum hepsini

Canım ben seni zaten psikolog sanıyodum valla süper analiz ettin keşke normalde de tanıdığım biri olsaydın yazdıkların çok iyi geliyor

Harfi harfine doğru yaşıyorum hepsini
Çok şekersin çok teşekkür ederim, ben de mutlu oluyorum insanlarla paylaşımda bulundukça :KK200:
Biri çok güzel bir fikir vermiş bak kendini en güzel nasıl hissediyorsan o şekilde ol onun seni görmesini isteyersin belki, bir günlük ayarlayıverirsin 2-3 saat görüşseniz bile kafii.
Sonuçta baban peşine adam taktırmaz diye düşünüyorum. :)
Yani ortada sevmekle/özlemekle ilgili bir problem olmadığına göre biraz emek vermek gerek ;)

Bence de kendini saldın ve nereden başlayıp da çeki düzen vereceğim diye üşeniyorsun. Erkek değiliz ki her günkü gibi buluşmaya gidelim. Biraz da rahatlamaya ihtiyacınız var ki.

Kızlar 1 buçuk yıllık ilişkim var. Ama nedense bi aydır falan çok özlediğim halde buluşmayı erteliyorum aramızda üç saatlik mesafe var şuan izinde gerçi izinde olmasa da fırsat yaratıyor ama benim içimden görüşmek gelmiyor özlüyorum da ama neden bilmiyorum içim sıkılıyor görüşme aklıma gelince. Buldun da bunuyorsun diyin saçmalıyorsun diyin ama neden çözemiyorum çok seviyor çok değer veriyor ben nankör müyüm kızlar kendimi çözemiyorum genel anlamda da bi umutsuzluk huzursuzluk var üstümde :KK43:

Buluşunca sıkılıyor musunuz? Ya da nasıl vakit geçireceğiniz hakkında kaygılarınız mı var? Onun da etkisi olabilir

Çok şekersin çok teşekkür ederim, ben de mutlu oluyorum insanlarla paylaşımda bulundukça :KK200:
Biri çok güzel bir fikir vermiş bak kendini en güzel nasıl hissediyorsan o şekilde ol onun seni görmesini isteyersin belki, bir günlük ayarlayıverirsin 2-3 saat görüşseniz bile kafii.
Sonuçta baban peşine adam taktırmaz diye düşünüyorum. :)
Yani ortada sevmekle/özlemekle ilgili bir problem olmadığına göre biraz emek vermek gerek :KK66:
Haklısın

Bence de kendini saldın ve nereden başlayıp da çeki düzen vereceğim diye üşeniyorsun. Erkek değiliz ki her günkü gibi buluşmaya gidelim. Biraz da rahatlamaya ihtiyacınız var ki.
Üşeniyorum da canım evet şimdi ne giycem vs diye takıyorum

bulusmaya hazır hıssetmıyor olabılırsın
bu aralar kendını guzel bulmuyor olabılırsın
askın bıtmıs olabılır

Kızlar bu saat oldu uyuyamadım düşünmekten kafayı yicem sanırım babama söyleyemedim erkek arkadaşımı diye sıkıntı yapıyorum adamın arkasından iş çeviriyomuş gibi hissediyorum. Söylesem de hemen nişan vs olacak ona da hemen hazır değilim. Karmakarışığım şuan kafam allak pullak. Bi yandan da erkek arkadaşım soğuk davranıyosun diyo beni bırakıcaksın gibi hissediyorum diyo yok dedim sadece kendimle ilgili dedim sakın bırakma ölürüm dayanamam diyo. Sadece herşeyi kafaya takıyorum falan düzelirim dedim o da üzülüyor onu da üzdüm kendimden nefret ediyorum

bulusmaya hazır hıssetmıyor olabılırsın
bu aralar kendını guzel bulmuyor olabılırsın
askın bıtmıs olabılır
Sanırım hazır değilim ama tatil bitiyor eylülde iş var vicdan da yapıyorum özliycem özliycek diye

Back
X