23 yas ve uzerı erkekler boyle genellikle, 18 yasındakı kuzenlerinizin gonul yarası yoktur muhtemelen. Benim belirttigim konu 23 + yasCevrenize bagli bi durum demekki. Son 2-3 yildir cevremde coluk cocuk degim insanlar ve bunlari cogu erkek, evlenmeye heves ediyolar. 18 yaslarindaki kuzenlerim para biriktirip bir iki yil icinde evlenmeyu planliyolar ve bu dedikleriminde ciddi iliskileri var.
Uzun yıllar tanıdıgım iyi kalpli erkeklere bakıyorum tanıyamıyorum artık. Çoğu kankam olur ve benimle dertleşirler, kızların para düşkünlüğünden şikayetçiler, dizilerdeki hayatlara özeniyorlarmış . Bu v.b şikayetler hep , aşkı meşki boşver para lazım diyor çoğuEn sinir bozucu olani da gecmiste yasadigi acinin veya kalp kirikliginin intikamini hayatinda olan insandan aliyorlar. Hani diyorlar ya kadin zor unutur, oncrki iliskilerinin etkisinde olur diye. Asıl erkekler icin gecerli bu. Guya gecmisten ders aldigini zannedip o an ki hayatinda olan kisiden gecmisin intikamini aliyorlar haksiz yere. 32 yasinda biriyle gorusmustum. Cocuk kariyerli biriydi. Benden once bi kizla gorusmus kizin pesinden kosmus her daim ilk adimi bu atmıs. Neyse bu cocuk beni her aksam aramazdi. 3 gune bir arardi. Soyledim aramasi gerektigini. Gunleri boldu 2 gun ben 2 gun o arayacakmis. Siraya koydu anlayacaginiz. Biraz daha detaya girdi meger gecmiste bi kizi her gun arayip soruyormus kiz da şımarmış. Dusunun bana acik ve net soyledi bunu. Cok sert konusmustum bende.zaten şutladim o konusmadan sonra. Gunumuz erkekleri demisken ; hani diyorlar ya "kadinlar zengin erkek arar" diye. Halbuki kendileri maaşlı atanmis kiz ariyor. Ilk kriterleri bu. Karsima gecip daha ilk gorusmede maas karti muhabbetini yapan erkek sayisi cok. Ah ah yaramı deştin :))
Iste sadece kizlar degil, erkekler de paracı. Kac kez sahit oldum adam kizin bransini soruyo tanismadan once, atanabilen bolumse gorusecekmis. Daha neler nelerUzun yıllar tanıdıgım iyi kalpli erkeklere bakıyorum tanıyamıyorum artık. Çoğu kankam olur ve benimle dertleşirler, kızların para düşkünlüğünden şikayetçiler, dizilerdeki hayatlara özeniyorlarmış . Bu v.b şikayetler hep , aşkı meşki boşver para lazım diyor çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?