Tuhaflaşan günümüz erkekleri

dertbin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
137
49
13
33
Özellikle 23 yaş döneminden sonra erkekler günümüzde tuhaflaşıyor, arkadaş çevreme bakıyorum önceleri efendi kendi halinde olan erkekler zamanla değişiyor. Evliliğe karşı oluyorlar , kadını meta yerine koyuyorlar, para kazanma hırsları yükseliyor.Kadına kötü davranılınca onlara bağlanacağını düşünüyorlar.Daha derine indiğimiz zaman çoğunun hayatında bir kalp kırıklığı var . Kadınlara karşı inançlarını kaybetmişler.Hemen hemen hepsi de zamanında bir kızı çok sevdim ama böyle oldu , ben de değiştim kafasındalar.

Bu durumu yaşayan var mı aranızda ?

Bu erkeklere has bir şey değil yalnız.

Az genelleyeceğim ama idare edin:
Aşka inanç kaybından ziyade, samimiyetsizlik, sorumluluktan kaçma ve bencillik harmanı şeyler bunlar. Eh biraz da gerçekçiler. Hemen hemen her şey yapma, yapay, çoğu insan poz peşinde, hayatları imaj kaygısı, haz merkezli... Kim, kime, nasıl güvenecek?
Ah bu sosyal medyalar ah...
(Neneme bağlamadan gidiyorum )

Neyse; herkes bir değil, doğru düzgün insanlar da var, denk gelir illa biri.

benim çevremdeki erkeklerin çoğu böyle şu an.

ama ben de öyleyim ben de erkeklere iyi olunmaz kafasındayım tencere kapak olduk yani toplumcanak.

Kadın kendini ezdiriyorsa bu kadının sorunu.
Bakıyorum nerde soytarı kabadayı bir erkek varsa kızlar onun peşinde. Biraz arz talep meselesi oluyor.
Mesela benim çevremde hiç o saydığınız tiplerden erkekler yok.

Siz de erkekleri genelleyerek onların yaptığının bir benzerini yapıyorsunuz yalnız.

Cevrenize bagli bi durum demekki. Son 2-3 yildir cevremde coluk cocuk degim insanlar ve bunlari cogu erkek, evlenmeye heves ediyolar. 18 yaslarindaki kuzenlerim para biriktirip bir iki yil icinde evlenmeyu planliyolar ve bu dedikleriminde ciddi iliskileri var.

Genelde de şöyle oluyor.
Bir kızı seviyorlar.
Sonra o kızı değiştirmeye çalışıyorlar.
Okuduğu okuldan, giydiği kıyafete, görüştüğü insanlardan, diyeceği söze kadar..
Kızı kendine bağlıyorlar.
Genelde de kızlar gözünü açınca sonu kötü bitiyor.
Adı 'Kızlara değmez aga, çok sevdik olmadı'' ya çıkıyor.
Ben de çok kalp kırdım bu şekilde. Travma yaşattım.
Hakettiler pişman değilim :)

23 yas ve uzerı erkekler boyle genellikle, 18 yasındakı kuzenlerinizin gonul yarası yoktur muhtemelen. Benim belirttigim konu 23 + yas

Genelleme yapmakla olmaz boyle karakterde insanlar olabilir .
Kadin kendini ezdirmezse karsi taraf hic bir sey yapamaz, eziklik farkettimi her seyi bekler.

Ay hiç denk gelmedim. Eşimde bi kalp kırıklığı yaşamamış olacak ki o yaşta evlendik.

Ben ne kalpler kirdim... ahh ahhh...

Yoo hepside normal evli barkli adamlar şimdi. 23 yaşında evlenmeyi düşünmesinler zaten... daha sakali türememiş bebeler

Kankamın yıllar önce aşkından sarhoş olduğu bir adam vardı.Adam evlilik bana göre değil kafasındaydı.Korkuyormuş :) Bunlar ayrıldıktan 3 ay sonra nişanlandı 5. ayda da evlendi :)
Evliliği düşünmüyorum diyen adam aslında "seninle evlenmeyeceğim" diyen adamdır bence

Daha genel bir pencereden baksak? Dünya oluştuğu, medeniyet de kurulduğu ilk andan itibaren her şey kötüye gidiyor. Bu makul bir genelleme. 23 yaş sonrası erkeklerin tuhaflaşması çok dar bir perspektif. Hiçbir grubu yaftalamamak lazım. Erkekler de en az kadınlar kadar kötü. Ama dünyada kötüler olduğu kadar iyiler de var.

Seninki gibi bir genelleme hayatı sadece zorlaştırır.

En sinir bozucu olani da gecmiste yasadigi acinin veya kalp kirikliginin intikamini hayatinda olan insandan aliyorlar. Hani diyorlar ya kadin zor unutur, oncrki iliskilerinin etkisinde olur diye. Asıl erkekler icin gecerli bu. Guya gecmisten ders aldigini zannedip o an ki hayatinda olan kisiden gecmisin intikamini aliyorlar haksiz yere. 32 yasinda biriyle gorusmustum. Cocuk kariyerli biriydi. Benden once bi kizla gorusmus kizin pesinden kosmus her daim ilk adimi bu atmıs. Neyse bu cocuk beni her aksam aramazdi. 3 gune bir arardi. Soyledim aramasi gerektigini. Gunleri boldu 2 gun ben 2 gun o arayacakmis. Siraya koydu anlayacaginiz. Biraz daha detaya girdi meger gecmiste bi kizi her gun arayip soruyormus kiz da şımarmış. Dusunun bana acik ve net soyledi bunu. Cok sert konusmustum bende.zaten şutladim o konusmadan sonra. Gunumuz erkekleri demisken ; hani diyorlar ya "kadinlar zengin erkek arar" diye. Halbuki kendileri maaşlı atanmis kiz ariyor. Ilk kriterleri bu. Karsima gecip daha ilk gorusmede maas karti muhabbetini yapan erkek sayisi cok. Ah ah yaramı deştin :))

Uzun yıllar tanıdıgım iyi kalpli erkeklere bakıyorum tanıyamıyorum artık. Çoğu kankam olur ve benimle dertleşirler, kızların para düşkünlüğünden şikayetçiler, dizilerdeki hayatlara özeniyorlarmış . Bu v.b şikayetler hep , aşkı meşki boşver para lazım diyor çoğu

Iste sadece kizlar degil, erkekler de paracı. Kac kez sahit oldum adam kizin bransini soruyo tanismadan once, atanabilen bolumse gorusecekmis. Daha neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…