Tuhaflaşan günümüz erkekleri

Ben de bu durumu fark ediyorum. Erkekler bazen çok farkli bir döneme giriyor. Efendi dediğim insana bakiyorum kufür ediyor içki içiyor serseri gibi davraniyor. eski sevgilileri veya yenileri hakkinda çirkin konusabiliyorlar. Anlamıyorum. Sanki hepsi fabrikadan çıkmış gibi.
Erkeklere güvenim kalmadı. Boyle düşünen tek ben miyim diyordum değilmiş

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkeklerden-tiksinmeye-basladim.1047269/

Daha geçen gün bende bu konuda içimi döktüm :) orda da yazmıştım yasitlarimiz piç taklidi yapıyor piç erkek olmaya çalışıyorlar. Efendi adam secilmez diyorlar ki haklilarda nerde barzo bi tip var hemcinslerimiz peslerinde. Ayrıca mgtow ve red pill akımı sağolsun.
Erkeklerin gözünde servet avcısı aşağılık etten baska hiç birsey olmayan canlilariz. Çoğu kişi genelleme yapmayin ay etrafımda oyleleri yok desede keşke siz sosyal medyada ne yazdıklarını görseniz oylelerinin. Velhasıl kadını erkeği birbirimize dusmaniz sonumuz hayrolsun

Bu da büyük sorun, serseri barzo keko erkeklerin bu tür akımlara ragbet etmeyecegini düşünüyorum , red pill gibi akımları genelde efendi işi gücü olan eğitimli kitle ragbet ediyor Türkiyede. İyi olan kitle de böyle kayboluyor

Aynen öyle. Bunlarda genelde kalbi kırık olanlar benim hatam nerdeydi diyenlr oluyor. Özelliklede boşanmış kesim işe yariyorda adamlar cennetlerini yaşıyorlar yemin olsun belli yastan sonra. Kadına kolay ulastikca kadının zerre değeri kalmıyor gözlerinde hak vermiyor degilim. Mustahak bize. Çok gıcığım bu aralar bu konuda. Arz talep meselesi. Sen barzo adamı secersen erkekte seçilmek için o tiplerden olur. Son zamanlarda ciddi bi evlilik karşıtlığı var. Ozellikle parasını kadiyerini eline almış erkeğin evlenmesi net gerizekalilik görülüyor. Toplumda kadın erkek çok ayristi. Işin ilginci en cok ta okumuş modern kesimde. Muhafazakar kesim bu ayrismaya direniyor

Her konuda genellemeye karşıyım..Nasıl ki kadınlar için söylenmesi hoş değilse..erkekler için de hoş değil genelleme..
.
Bu zamanda tuhaf erkek de kadın da çok..Kıyamet alameti valla bu insanlığın ipe sapa gelmez halleri..Allah sonumuzu hayretsin

Konuyu yanlış yorumladığınızı düşünmekle beraber 23 yaş tespiti şahane olmuş. Tam 12den vurmuşsunuz.

Niye 23 biliyo musunuz? Çünkü 23 yaş ortalama bi insanın 4 yıllık bi fakülteden mezun olup hayata atıldığı yaş. Yani çocuk bahçesinden balta girmemiş ormanlara atıldığınız yaş.

Bu değişim beraberinde katı gerçekçilik getirir. Bu da dengeyi kurana kadar duygularınızı göz ardı etmenize neden olur.

Aşırı sorumluluk getirir ki yüklenmek yerine kaçmak istersiniz.

Merak beraberinde korkuyu getirir, korku herkesi bi miktar sefilleştirir.

Maddi olarak hayatınızı kazanmaya başladığınız yaştır, kendi paranıza sahip olmak için bilgisizlik ve tecrübesizlik içinde eşek gibi çalışmak sizi daha materyalist bi insan yapar.

Ayrıca cinsel gelişim yeni bi boyut kazanır, bi o boyut her zaman doğru ve sağlıklı bi boyut değildir.

Ergenliğin çıkışı gibidir yani 23 yaş, kadın erkek fark etmez sarsıntılı geçer normaldir. O sarsıntı da sizi daha iyi bi insan yapmaz her zaman. Dengenizi bulana kadar ikili ilişkilerde de yalpalarsınız. Olağandır.

Cok yerinde tespitler

Şaşırmıyorum çünkü yeni nesil bomba gibi geliyor.. zamaninda bize derlerdi " biz bizim zamanimizda" ile baslayan turlu cumleler bizi begenmemeler falan. Ama goruyorum ki yeni nesil kizlari , erkeklerden daha beter olacak. ( istisnalar hariç )

Yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum.
Bkz: sevgilim
Evlenelim evlenelim diye başımın etini yiyen insan yaş 23 olunca kaçarak uzaklaşmaya başladı evlilikten
Güya askerliği mezun olur olmaz yapıp gelecekti sözlenicektik askerliği de erteledi beyimiz .
Ne oluyor bunlara anlamıyorum

23 mu.23 bir erkeğin karekterinin oturması için çok erken bir yaş.bun 33 yaşında olanları da var.Aynı sorun yaş farklı.Kısacası bunun yaş değil karekterle ilgisi var.ayrıca 23 yas gezip tozmak için ideal yaşlar,evlenmek için erken.Bu kalp kırıklığı yalanını tanıştığın çoğu kişiden duyucaksın.Şahsen böyle oldu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…