Canim cok gecmis olsun, gercekten iyi seyler yasamamisin, hele annenin burnundan getirmis esin. Eminim sen kenidne guvenen, ayaklarini saglam basan, ve arkadaslarin arasinda sevilen birisin, esin bunu bildigi icin, psk olarak seni yikmaya calisiyor, sen bisey bilmessin , sen bana baglasin, sen yapamassin diye ozguvenini bitirmeye calisiyor.
simdi senin yapman gereken, hemen acil olarak, ehliyete basvurman, biliyorum burda ehliyetsiz esine baglisin ve hic bir yere yuruyerek gidemessin, ama ehliyet isini halledersen, kursunada kendin gidersin, arkadaslarinada gidersin, alisverise gidersin, ilk hedefin bu olsun, boylece esin seni ezemez, biseylerle ugrasitigi gorurse, seni kaybetme korkusu alir ve daha saygili davranir bece. ehliye isini mutlaka basvur neolur. ayrica ing kursunuda gitme konusunda kararli oldugunu soyle esine, o istedigi zaman degil , hergun seni okula goturmeye mecbur, buralara kadar getirmis, ailenden uzaksin, onun bunlari yapmasi farz gibi bisey.
onun ailesi gelince de, sende aynisini yap, bakalim nasil oluyormus anneyi uzmek, ozaman sana yalvarcak birazdaha iyi davran diye, Allah yardimcin olsun guzelim. Morelini bozma, aglamada , aglamayi pek erkekler hoslanmaz, onun yerine umursamiyormus gibi davran, ben oyle yapiyorum:)
neyse biraz uzun yazdim, rabbim kolaylik versin, esinede vicdan versin.