Tükendim artık

mamun

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
497
0
621
A.B.D.
Kizlar merhaba ben suan o kadar kotuyum ki!!Ne yapacagimi bilemiyorum...Ben yurtdisindayim 2 yilda burda kalicaz esimden dolayi...
Sorunum esimin bana bir kopek gibi davranmasi bencil olmasi ne ortamda olursa olsun lafini sakinmamasi
Annem geldi beni ziyarete o kadar masraf etti kadin 1 ay kalmak icin...Ama 15 gun oldu annemin burnundan geldi tabi benimde...Esim olacak insan annemin yaninda ters ters konusmalar..Ben bisey desem sen ne anlarsin sen beceremezsin demeeler..Her hareketim resmen batio ve annemin yaninda kavga etmekten cekinmio..Kadin gelmis gel suraya goturelim mi dedigim de binbir turlu naz etmeler...
Annem bile oglum sen artik kizimi sevmiyomusun diye sordu dusunun!!!
Dun annemi yine gezdirmek icin cikardik o kadar istemedigi belli oluyoki anlatamam..Tamam onun surati benim umrumda degil...ama laf soylemesin kapiyi kapatiyorum yok hizli kapatip hirsini kapidan mi aliyosun demeler..
Fotoraf makinasindaki fotolara bakiyorum cok ses cikario sesini kis demeler...Yani her hareketim batio resmen...
Bende dun dayanamadim kizlar arabanin icinde aglamaya basladim yeter ustume gelme diye:1no2:
Bende insanin senden ne sevgi goruyorum ne saygi dedim..Annemde yanimizda o da ben aglayinca agladi...Ama kizlar cok SIKTIM kendimi ama tutamadim annemi uzmek istemezdim...Ben ne kadar kavga dovusu onlara yansitmak istemesem esim yansitor
Annemde cekti beni kenara istiyosan beraber donelim ben icim hic rahat gitmicem dedi...Bilmiyorum off cok kotuyum yaaa..Sogudum da hissediyorrum
Annem esime dedi ki siz cok yuzgoz olmussunuz daha 1.5 yillik evlisiniz sizin cicim zamanlariniz dedi...Esimde hersey karsilikli kizinizda bana cok edio falan dedi..Annemde ben hata sadece sende demedim dedi..Ama duzeltmekte tek tarafli olmaz dedi
Offf kizlar belki simdilik bu kadar yazabiliyorum devam edersem aglicam:1no2:

canım yaa:teselli:
eşinle aranızda iletişim sorunu var anladığım kadarıyla,
hiç karşılıklı oturup konuşmayı neden bu şekilde davrandığını öğrenmeye çalıştınız mı?
bi deneyin size saygı duyuyorsa ve evliliğinize değer veriyorsa o da düzeltmek için çabalayacaktır...

Allah Allahh bence de eşini böyle yapmasının bir nedeni olmalı, annenle falan dönme, daha yeni evlisiniz, zaman herşeyin ilacıdır, bekle bakalım, konuş belki senin de hatalarından bıktığı için yapıyordur amaa annenize yansıtmanız çok ayıp olmuş, kadın rahat edemez artık

çok üzüldüm canım.

işi inada bindirmiş hırs yapmış gibi kötü davranmasının sebebi ne?

ne zaman başladı bu davranışlar?

düzeltmek istiyormu?

her anne üzülür telefonda sesimiz kötü bile gitse üzülürler. hele de gözü önünde böyle davranılması kimbilir neler düşündürdü. bir de yurtdışında olmanız.
Allah kolaylık versin çıkış yol göstersin canım.

eşin tam sopalık ! senle bi derdi olsa bile annenin yanında yapmaması gerekir. üstelik dip dibe yaşamıyosunuz. farklı şehr bile değil farklı ülkelerde yaşıyosunuz. eşinin kendine bile saygısı kalmamış ! yaptığından utan mıyo mu? valla gaz vermek gibi olmasın ama ağlayacağına annemle gidiyorum de. böyle insanlık dışı muamele göreceğine gururunla çeker gidersin.. yok eşimi zamanla yontarım yaptığından utanır sonra anneminde benimde gönlümü alır diyosan annen gidene kadar annene iyi davranması konusunda ikna et. yazık o kadın dönücek evine aklında hep kızını ezen bi adam. yazık günah vallahi yaa !

aranızda ne yaşanırsa yasansın eşinizin bunu annenize yansıtması hiç hoş degil çok ayıp terbiyesizce sizin adınıza çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun üzmeyin kendinizi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun iyi düşünün mantıklı karar vermeye çalısın cocugunuz yoksa ve size davranısları hep böyle aşşagılar nitelikteyse hiç ardınıza bakmayın gidin annenizle böyle bi adam için ailenizden uzakta yaşamaya degmez bence....

annenle beraber dön.
daha fazla o mağarada kalıp ömrünü harcama.

annemle babam tartışsa ben üzüntüden kahrolurum ki o senin annen nasıl üzülmüştür
ve sanki eşin bile bile belki anneni üzmek için belki intikam için yapıyor gibi hissettim
düğün zmanı falan bir husumet mi oldu yoksa? hep öyle başlar da bu işler
annenle dön ya da dönme diyemem
peki annen yoken nasılsınız?
benim bir arkadaşın eşi de sürekli kızın ailesini küçümser durur ama aileler yokken kendi aralarında iyiler o yüzden devam ediyor evlilikleri

gerçekten çok üzüldüm.. annene ve senin durumuna.. ben yerinde olsam annemle dönerdim.. bu insanın sana ilerde daha neler neler yaşatacağı şimdiden belli.. bence sonu yok bu ilişkinin bebeğin olunca hiç ayrılamazsın bu eziyet ızdırap yaşlanana kadar sürer.. sana değer verecek seni el üstnde tutacak bir eşle yaşlanmak varken bu kadar üzüntüyle yaşlamana ne gerek var.. yinede herşey senin elinde.. ALLAH hakkında hayırlısını versin..

arkadaşlar lütfen biraz yapıcı olalım annene git diyenleri anlamıyorum daha bir buçuk yıldır evliler,evliliğin ilk yılları bu tarz şeyler olabilir ben hiç evlenmedim ama okuduğum kitaplardan ve çevremden edindiğim izlenimlerden biliyorum
çok önemli bir etken de ailelerinden uzak oluşları her iki taraf da henüz biz artık yeni bir aileyiz bilincinde değil ki bu normal ve zamanla düzelebilecek birşey...
konu sahibi arkadaşım biraz sabırlı davran sakın fevri davranma eşini karşına al konuş, evliliğimize zarar gelsin istemiyorum ama bana neden böyle davrandığını da bilmek istiyorum de,bu senin hakkın güzel bir üslupla konuşursan eşin cevap verecektir inan bana...
bir yuvadan bahsediyoruz yaa hemen dön annene demek mantıklı mı sizce?

yok yok kesın annenle don derım ben bu adama mustehak sensız kalması lazım hem sende bır daha aılesıyle gorusme sonucta hersey karsılıklı o mecbur degılse sende mecbur degılsın herkes kendı aılesıyle gorussun zaten sende tavız vermezsen oda anlıycaktır ve bır daha yapmıycaktır ama burnunun surtmesı lazım hep sen ve aılen uzulcek dgeılya bırazda o ve aılesı uzulsun demı canım

pes yanı
esınızın nesı oluyosunuz sız?..anlıyamadım..
ama karsılıklı demıs sızın tavrınız nasıl esınıze karsı:?..
bence cok fazla yuzgoz olmussunuz esınızde olsa bı karış mesafe olması şart bana gore arada..
sızde esınızıne tepkınızı gosterın sıze karsı ne olursa olsun saygılı olsun..
saygı olmadımmı bu evlılık cok yurumez..

bana kalırsa bi evlilik bu derece kolay bitirilmemeli...hatta bu akıldan bile geçmemeli...ha yanlış anlaşılmasın kötü niyet için demiyorum ancak...eşinle oturup ciddi manada konuşmalısın kırılganlıklarını ve seni inciten şeyleri ona anlatmalısın....
karşılıklı iletişim ile hallolalabileceğini sanıyorum...
bunun dışında annenin istersen dönelim demesi annelik içgüdüsü ile söylenen bişey...eğer suanda düşünmeden böyle bi karar verirsen eğer bu sefer ortaya söyle bi sonuç çıkıcak geldi anası kızını aldı götürdü ve onun ağzına prim vermiş olucaksın...bence sakince düşün otur eşinle ciddi manada konuş ve ondan sonra bi süre daha dene....
hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun...ama 3 kere düşün bi kere söyle...

Bir süre ayrı kalsanız düşünmek için en azından sorunlarınızı daha rahat çözebilirsiniz .
Konuşursunuz daha sonra inşallah biter sıkıntılarınız allah yardımcınız olsun

canım eşinin sorunu resmen anneni istememesi.annen sizde diye böyle davranıyor.zaten sanırım normalde zaten aranız çok iyi değil,birde annen olunca iyice huysuzlaştı belliki.bence şimdilik annen gidene kadar sabret.annnen gittikten sonra onunla kesinlikle konuşma.hiç değer vermediğini göster.kavga falan etme,sadece onu hiç umursama.ağlama. ağladığını falan gösterme,güçlü ol.tavırlarını asla değiştirme.annen varken öyle davrandığı için onu mutlaka pişman et.belki bu işe yarar.böyle bir insanla ne konuşmak ne kavga etmek işe yarar bence.onu önemseme de kendini birşey sanmasın

ah canim benim ya... tabiki sana ve annene yaptigi cok buyuk terbiyesizlik..anneler hassas olur annen artik gozuyle iyi oldgunuzu gormeden turkiyeye donerse uyku uyuyamaz. daha 1.5 yillik evlisin ben donmen taraftari degilim ama burnundan fitil fitil getir esinin yanina birakma anneni aglatmasini. hakkinda hayirlisi olmasini temenni ederim. ama ben olsam dise dis goze goz politikasi yaparim...daha oncede yazmissin internet olayini.. o senn ailenle konusmuyorsa sen de onunkilerle konusma... burnu surtsun o terbisyesiz adamin.. hangi konuda taviz verirsen ver ama ailen konusunda asla taviz verme....c

allah sabir versin cnm ne diyim cok üzüldüm:(
peki gidicek misin annenle??

ah cnm ya kıyamam sana git bence annenle o adamı çekme böyle biri için yapıcı konuşamıycam kızlar kusura bakmayın..

Canım,öncelikle durumuna çok üzüldüm.Hele ki annenle beraber ağladığınızı okuyunca boğazım düğümlendi.Benim fikrim; bu tür saygısızlıklarını,sevgisizliklerini çekemeyeceğini söyleyerek,madem ki herşey ona batıyor ,ne diye sürdürdüğünü kendisine sorarak annenle dönmek istediğini söyle...Kendin için en doğru kararı almak için uzaklaşmak istediğini de söyle ki;ona paspas olmadığını anlasın.Kendini ağırdan sat...Sanırım eşin gurbet ellerde kendini senden üstün görmüş,seni ona bağımlı yaşamak zorunda olan aciz bir kadın olarak gördüğünden değer vermiyor.Ya da kafasında adice başka planları var,bilemem...
Bence böyle çek git ki;senin onun hayatındaki yerini,boşluğunu anlayabilsin...Allah yardımcın olsun.Herşeyde bir hayır vardır...

Back
X