- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
ne yaptığını dinlemeyin başkasından..anlatsalarda susturun.. sizde internetten sayfasını takip etmeyin.. yoksa kendinizi toparlamanız daha da güçleşir..
çok canın acıyor belli ki, ama bencil olup sende artık kendini düşünmeli, kendin için birşeyler yapmalısın..
erkekler daha net oluyor.. onlarda bayanlardaki gibi hassasiyet yok, yas süreci diye birşey yok..
şanslı olduğun nokta bi yavrunuz olmamış olması.. hiçbir zaman onunla muhattap olmayacaksın çünkü..
Allahım yar ve yardımcın olsun..
Soyle dusunki eger esinle hayatin daha iyi olsaydi bosanmazdiniz hayati ogrenmek icin bazi seyleri yasamamiz gerekiyor sen yasadin ve gordun cahil bir insan degilsin bundan sonra adimlarini daha dikkatli atacaksin birak eski esi iz kiminle gezerse gezsin istedigi kadar mutlu olsun bunula ilgilenmeyin
Tabiki aci cekeceksiniz uzuleceksiniz bunlar insani seyler ama unutacaksiniz lutfen gecmisi dusunmeyi birakin ve onunuze bakin siz onsuzda mutlu olabilirsiniz
Allah herkesi merhamet sahibi iyi insanlarla karsilastirsin ins.
bahsettiğin herşeyi yaptım canım..Arkadaşlarla gezmeler,tatile çıkmalar,kurslar..
Ama onsuz bir yanım hep eksik gibi..Evliliğimi kurtarmak istediğim için o kadar küçüldüm ki gözünde gurursuz yüzsüz dedi bana ya
%90 maddiyatsızlığın getirdiği huzursuzluklardan tartışmalardan ve artık evliliğimi tek başıma yürütemeyecek olduğuma inandığımdan ayrıldık..O hiç çaba göstermedi bu evlilik için..Meraktan evlendiğini bile soyledi ayrılırken bu kadar yaraladı beni yaniAma ben onunla yaşadığım hayatımı özlüyorum.Şimdi belki zamanla düzelirdi diyorum..Evliliği seven biriyim kendi düzenim kendi hayatıma o kadar alışmışım ki bu değişim beni çok sarstı..
tam olarak neden bosandınız ? o mu ıstedı sız mı anlamadım. cunku o sızı cok aramıs ama gururumdan sevmıyorum demıssınız. sımdı de evlılıgımı kurtarmak ıcın ugrasınca, bana yuzsuz dedı dedınız. senı unutmak ıcın senden ıntıkam alır duygusu ıle ya da sırf cınsellık ıcın hayatına bırılerı gırmıs ya da su an cıddı gıbı gorunen bırı olabılır. eger kı umut goruyorsan gururu bırak ve son bırkez uzunca konus. pısmansın mutsuzsun, bosanınca bukadar mutsuz olan gormedım. ona ve kendıne son bır sans ver. ama olmazsa, face dahıl herseyı degıstırırek uzaklas ondan. evet ondan baskasını sevemeyecegını dusunmen normal, hemen sevemezsın de ama hayatında bırının olması da cabuk toparlanmama sebep olur. o kısının dostlugu ılgısı cok ıse yarar ve zamanla sevgın de baslar.
benim bir arkadaşımda yıllar önce severek ayrılmış adam onu istemedikce daha beter bunalıma girmişti yalvar yakar olmuş o üzerine gittikçe adam dahada zalim olup uzaklaşmıştı, karşı taraf acı çekmeyip reddettikçe insan birazda galiba hırslanıyor, ama sonra bu arkadaşım çok daha iyi kendine değer veren birisiyle evlendi 2 çocuğu oldu, o günlerin aklına bile geldiğini zannetmiyorum. seninde zamana ihtiyacın var, zamanla geçicek emin ol.
maddı sorunlar hepımızde var. haklı sebeplerın olmus olabılır ve bıtırmıssındır. kımse bıtırmene bırsey deme hakkına sahıp degıl. ama onunlayken de mutsuz onsuzken de mutsuzsan, onsuz olan mutsuzlugu sımdı cekıyor olman senın ıcın daha ıyı bırsey derım, cunku bırgun bu duygu tamamen bıtecek ve ıyı kı bıtırme kararı vermısım hayatımı degıstırmıssın dıyeceksın.
evım, duzenım dıyorsun cok haklısın. el emegımızle kurdugumuz kendımıze aıt bır dunya. bazen bosanmak aklımdan cok gectı ama aılemın yanına gıttıgınde, onların duzenı bana cok yabancı ve farklı geldı. ya da esım canımı acıttıgında, esyalarımıza evımıze bakardım, ne emekler ıle kuruldu bu ev derdım. oyuzden bu konuda senı cok ıyı anlıyoruz.
İşte bende tam olarak bunu yaşıyorum ve o günlerden büyük tecrübelerle doğru insanla yeni bir hayat kurmak ve çok mutlu olmak istiyorum artıkçok üzüldüm çok yıprandım çünkü
İnşallah geçecek bu günler..Beni anladığınıza çok sevindim.Biz kadınlar sahiplenmeyi çok severiz.Ben kocamı da çok sahiplendim hayatımın merkezine koydum onu ama bu ona fazla geldi sanırım ve hep kaçtı..En sonunda da beni bırakıp kaçtı..Beynimin bir oyunu bu bana sanırım çünkü bu kadar üzen bir adam sevilmez ya
Evet severek ayrılmak çok zormuşŞuan ondan başkasını sevemeyecekmişim gibi geliyor bana.Onu bir daha hiç göremeyecek olmak..Dokunamayacak olmak ve onun bir başkasıyla olduğunu bilmek bu kadar severken beni çok yaralıyo
Hayır canım yanlış anlamışsın ben onu aradım o bana sevmiyorum istemiyorum dedi..
Bir akşam bir tartışma sonrası oturduk konuştuk böyle olmaz böyle yürümez falan diye ama ben haftasına pişman olup boşanmak istemediğimi söyledim.O bir kere bitmişse bitmiştir dedi hep 1 ay içinde evimizi boşalttı gitti 1+1 ev tuttu orda yaşıyo falan.İstediği buymuş demekki hiç sahip çıkmadı bana.Mahkeme günü beni güçlü görünce o sarsıldı ama hakimin karşısında nasıl duracağını şaşırdı
İnşallah geçecek bu günler..Beni anladığınıza çok sevindim.Biz kadınlar sahiplenmeyi çok severiz.Ben kocamı da çok sahiplendim hayatımın merkezine koydum onu ama bu ona fazla geldi sanırım ve hep kaçtı..En sonunda da beni bırakıp kaçtı..Beynimin bir oyunu bu bana sanırım çünkü bu kadar üzen bir adam sevilmez ya
Evet severek ayrılmak çok zormuşŞuan ondan başkasını sevemeyecekmişim gibi geliyor bana.Onu bir daha hiç göremeyecek olmak..Dokunamayacak olmak ve onun bir başkasıyla olduğunu bilmek bu kadar severken beni çok yaralıyo
Canım bir sey soracagım bu adam senin ondan bir sekilde haber aldıgını biliyor mu
canım ben şuna inanıyorum bitirmek insanın kendi elinde
bende boşandım ve nisan ayında daha yeni gerçi 2 yıldır süre gelen sorunlar vardı 2,5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var 10 yıllık sevgililik döneminden sonra nişanlandık 1,5 yıl nişanlı kalıp evlendik aslında birbirimizi çok bekledik okulların bitmesi onun askerliği falan derken anca, ilk aşkımdı benim ilk sevgilim onsuz asla yapamam derdim aynen sende olduğu gibi hayatımın merkezine koydum onu ki bu çok büyük hataymış neyse sonunda boşandık. ben oğlumu alıp ailemin yanına geri döndüm çalışıyorum evi çok kısa sürede boşalttık 15 günde diyebilirim. sonra ne mi yaptım bi durdum baktım şöyle bir karşıdan eski eşim beni face de engellemiş o benim paylaşımlarımı görebiiyor ama ben onunkileri görmüyorum dedimki bu saatten sonra görsem ne olur hani derler ya öküz öldü ortaklık bitti diye face i kapattım yeni face açtım msn den sildim sonuçta ben onu takip etmiyorum takip etmekte istemiyorum neden kendime acı çektireyim ki e tabi takip edilmekte istemiyorum şimdi en azından kafam rahat düşünmüyorum. aklima kötü bir anı getirmediğm gibi iyi olanlarıda getirmiyorum sanki öyle biri hiç hayatımdan geçmedi oğlum sanki sadece benimdi şimdi hafta bir gün oğlunu almaya geldiğinde görüyorum yüzünü saniyelik o kadar yabancı ki bana oysa ben ona tapardım :))
ha bu iki yıllık süreçte bitmemesi için ağladım yalvardım ama daha itici oldum. bizim kesinleşmemiş bir boşanma davamız vardı o gece sarıldı uyuduk sabah işe giderken dudağımdan öpüp uğurladı ve öğlen telefon etti ben davayı kesinleştirdim diye 1 damla yaş akmadı gözümden ve dedim ki bunu o istedi o zaman istediğini yapmalı ayak bağı olmamalı:) ondan, ortak arkadaş gurubundan hepsinden uzaklaştım gidebileceği yerlere adım atmadı karşılaşmamaya özen gösterdim sonuçmu oğlumla hayatıma devam ediyorum eğer istedikten sonra aşılamayacak hiç bir şey yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?