Tükendim artık..

Evet canım acıyo..Hemde çok..Çok teşekkür ederim..

Soyle dusunki eger esinle hayatin daha iyi olsaydi bosanmazdiniz hayati ogrenmek icin bazi seyleri yasamamiz gerekiyor sen yasadin ve gordun cahil bir insan degilsin bundan sonra adimlarini daha dikkatli atacaksin birak eski esi iz kiminle gezerse gezsin istedigi kadar mutlu olsun bunula ilgilenmeyin
Tabiki aci cekeceksiniz uzuleceksiniz bunlar insani seyler ama unutacaksiniz lutfen gecmisi dusunmeyi birakin ve onunuze bakin siz onsuzda mutlu olabilirsiniz
Allah herkesi merhamet sahibi iyi insanlarla karsilastirsin ins.

aminn..çok tesekkur ederim tavsiyelerin için..

tam olarak neden bosandınız ? o mu ıstedı sız mı anlamadım. cunku o sızı cok aramıs ama gururumdan sevmıyorum demıssınız. sımdı de evlılıgımı kurtarmak ıcın ugrasınca, bana yuzsuz dedı dedınız. senı unutmak ıcın senden ıntıkam alır duygusu ıle ya da sırf cınsellık ıcın hayatına bırılerı gırmıs ya da su an cıddı gıbı gorunen bırı olabılır. eger kı umut goruyorsan gururu bırak ve son bırkez uzunca konus. pısmansın mutsuzsun, bosanınca bukadar mutsuz olan gormedım. ona ve kendıne son bır sans ver. ama olmazsa, face dahıl herseyı degıstırırek uzaklas ondan. evet ondan baskasını sevemeyecegını dusunmen normal, hemen sevemezsın de ama hayatında bırının olması da cabuk toparlanmama sebep olur. o kısının dostlugu ılgısı cok ıse yarar ve zamanla sevgın de baslar.

maddı sorunlar hepımızde var. haklı sebeplerın olmus olabılır ve bıtırmıssındır. kımse bıtırmene bırsey deme hakkına sahıp degıl. ama onunlayken de mutsuz onsuzken de mutsuzsan, onsuz olan mutsuzlugu sımdı cekıyor olman senın ıcın daha ıyı bırsey derım, cunku bırgun bu duygu tamamen bıtecek ve ıyı kı bıtırme kararı vermısım hayatımı degıstırmıssın dıyeceksın.

evım, duzenım dıyorsun cok haklısın. el emegımızle kurdugumuz kendımıze aıt bır dunya. bazen bosanmak aklımdan cok gectı ama aılemın yanına gıttıgınde, onların duzenı bana cok yabancı ve farklı geldı. ya da esım canımı acıttıgında, esyalarımıza evımıze bakardım, ne emekler ıle kuruldu bu ev derdım. oyuzden bu konuda senı cok ıyı anlıyoruz.

benim bir arkadaşımda yıllar önce severek ayrılmış adam onu istemedikce daha beter bunalıma girmişti yalvar yakar olmuş o üzerine gittikçe adam dahada zalim olup uzaklaşmıştı, karşı taraf acı çekmeyip reddettikçe insan birazda galiba hırslanıyor, ama sonra bu arkadaşım çok daha iyi kendine değer veren birisiyle evlendi 2 çocuğu oldu, o günlerin aklına bile geldiğini zannetmiyorum. seninde zamana ihtiyacın var, zamanla geçicek emin ol.

Hayır canım yanlış anlamışsın ben onu aradım o bana sevmiyorum istemiyorum dedi..
Bir akşam bir tartışma sonrası oturduk konuştuk böyle olmaz böyle yürümez falan diye ama ben haftasına pişman olup boşanmak istemediğimi söyledim.O bir kere bitmişse bitmiştir dedi hep 1 ay içinde evimizi boşalttı gitti 1+1 ev tuttu orda yaşıyo falan.İstediği buymuş demekki hiç sahip çıkmadı bana.Mahkeme günü beni güçlü görünce o sarsıldı ama hakimin karşısında nasıl duracağını şaşırdı

İşte bende tam olarak bunu yaşıyorum ve o günlerden büyük tecrübelerle doğru insanla yeni bir hayat kurmak ve çok mutlu olmak istiyorum artık çok üzüldüm çok yıprandım çünkü

İnşallah geçecek bu günler..Beni anladığınıza çok sevindim.Biz kadınlar sahiplenmeyi çok severiz.Ben kocamı da çok sahiplendim hayatımın merkezine koydum onu ama bu ona fazla geldi sanırım ve hep kaçtı..En sonunda da beni bırakıp kaçtı..Beynimin bir oyunu bu bana sanırım çünkü bu kadar üzen bir adam sevilmez ya

İşte bende tam olarak bunu yaşıyorum ve o günlerden büyük tecrübelerle doğru insanla yeni bir hayat kurmak ve çok mutlu olmak istiyorum artık çok üzüldüm çok yıprandım çünkü

inşallah bundan sonra mutlu olursun ama şuanda zamana ihtiyacın var, boşver gururunu falan dert etme o an öyle hissetmişsin yapmışsın, en azından evliliğimi kurtarmaya çalıştım de geç gitsin, kişisel gelişimle ilgilenmeye başla yardımı olur.kitaplar al oku, arkadaşlarınla zaman geçir, çalışmak unutmaya çok iyi gelir, kendine çok iyi bak bakımlı ol mutlu ol seninde ona iyi haberlerin gitsin onunda içi sızlasın, bırakma kendini düzelicek mutlaka

sevmemek lazım o kadar da sahiplenmeyi.

Kadın evlenince aman kocam dedi alttan al annemi kırmış olsun alttan al, aman evim yıkılmasın bi tek o olsun diye diye diye adamların gözünde yüzsüz oluyoruz. Bir kavga yaşanıyor mesela annenize küfür mü etti? Tamam özür diliyor siz affediyorsunuz ama arkasından düşünüyor. Ya annesine küfür ettim affetti devam ediyor diye. Halbuki onun annesine küfür etseniz nolur? Ben cevabı vermeyeyim bile Birde adam istemiyorum diyince bıraksaydınız keşke. Sizi istemeyen bir adama yuvam kurtulsun diye nasıl boşanmayacağım dediniz anlamadım. Onun gözünde daha da küçültmüşsünüz kendinizi. Ama artık önünüze bakın geçmişinizi unutun, bakın o öyle yapmış işte.

Son düzenleme:

Bunun tek nedeni, sizin çağrılarınıza rağmen size dönmemesi ve şuan hayatında başka biri olması.
Bu beyninizin size oyunu. Bu sıkıntılı günleriniz bitecek, bunu sizde biliyorsunuz.

Toparlanmak zorundasınız.. Hayatı onun arkasından izleyemezsiniz..
Mutsuz göründüğünüz sürece asla vicdan azabı duymaz eski eşiniz.

Ağlamayı bırakmalısınız artık.
Daha öncede yazmıştım, kendinize muhakkak bir hobi edinin.İnanın size çok iyi gelecek.

anladım canım yanlıs anlamısım demekkı. bak canım onun ıcını goremıyoruz bır ıhtımal o da pısman ve hala sevıyor olabılır ama ıster gururdan olsun ıster sana ceza vermek gıbı bır dusunceden olsun, o bıtırmıs hemen. her bosanalım kelımemızı dıkkate alsaydı eslerımız, ya hazırladıgımız valızlerı bosalttırmasaydı bızler de bosanmıs olabılırdık. sebebını bılemıyoruz ama esın sona hazır gıbı davranmıs bak zaten. sen mucadele etmıssın pısman olmussun ama o bunu gormemıs. ozaman dıyorum kı sıl onu kafandan. kolay olmayacak. eskı bır sevgılı bıle zor unutulurken, bır es zor unutulur. ama sevgını taze tutmak ıyı anıları canlandırmak yerıne, kotu anılarınızı taze tut. kırgınlık ve nefret sevgıyı törpuler unutmanı kolaylastırır. ve dedıgım gıbı herseyı karsındakıne hemen anlatırsın, sana zaman verır, yaraların sarılır ılgı durustluk ve sahıplenılme ıle. ve bır bakmıssın cok guzel bır ask ıste o an kapında.

canım evlıyken de anlıyız bosansak da aynıyız. aılemızı hayatımızın merkezı yaparız, sevgılımızı hayatımızın merkezı yaparız, esımızı hayatımızın merkezı yaparız, cocugumuzu hayatımızın merkezı yaparız. bu bızım dogamız. bosanmayı cogu kez dusunup, ama yapmam ıcın mantıklı sebepler oldugunu, denemem gerektıgını goren bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum kopmak, bıtırmek hıc kolay degıl ama unutulmayan ınsan yoktur. kımler unutuldu, dusun yanı. evlılıgınız ııcn ugrasmamıs bır adamı mı unutamayacaksın ! esın de olmus olsa unutacaksın zaman sadece. zor gececek. ama zamanla gececek

Canım bence sırf sana nispet diye yalan yanlıs haberleride ulastırabilir
Bak aynısı en yakın arkadasımın basına geldi düsün yani kız 2 aylık hamileydi cocugu da aldırdılar
adam da aynı senin eski esin gibi dagıttı kız ne yaptı ettiyse olmadı tek celsede bitti
sonra kız bir seneye yakın öldü bitti adam aynı terane bir de var ya neler neler duyuyoruz
tabi zamanla kız unutmaya basladı hatta biriyle de görüsmeye baslamıstı
durum böyleyken kız tabi artık bu adamı sallamamaya baslayınca adama dank etmis bir de kızı görüstügü cocukla görmüs
basladı köprüleri kurmaya yok telde sarkı dinletme takip etme falan
kız da tabi toparlanınca bir güzellesti kendiyle barıstı
gecen hafta görüstük hemen evlenelim falan demis o duyduklarını bilerek yaptım bırakmazsın sandım falan demis
tabi benm salak arkadasım yesil ısık yakmaya baslamıs cünkü deli gibi seviyordu

yani canım özetle onu her seye ragmen istiyorsan bence tamamıyla vazgec derim hem acın azalır hemde belki onu sana geri getirir(hos degmez ya)
karar senin Allah yardımcın olsun güzelim

Bu tür düşüncelere teslim olmamalısın.
Aklına böyle düşünceler geldiği zaman,hemen tv veya müzik aç veya başka şeyler düşünmeye çalış.
Tabii aşk filmi veya ayrılık şarkıları olmasın :)

Ayrılık acısından çok gurur kırıklığı canını acıtıyor sanırım.
Bence de eski eşinin face ini takip etmen çok yanlış.
Hatta haber taşıyanları bile dinlemeden konuyu kapatmanı tavsiye ederim.

Yeni kişilerle tanışmak,yeni uğraşlar bulmak,kendinde değişiklikler yapmak faydalı olacaktır.

Kimse vazgeçilmez değil.Senin için doğru kişi olsaydı,şimdi yanında olurdu.
O gitmiş,sen de salıver onu ...Bırak tamamen çıksın gitsin hayatından,aklından.

Düşünceleri pekiştirmekle,zorla aklında tutuyorsun.Sal gitsin :)

canım ben şuna inanıyorum bitirmek insanın kendi elinde
bende boşandım ve nisan ayında daha yeni gerçi 2 yıldır süre gelen sorunlar vardı 2,5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var 10 yıllık sevgililik döneminden sonra nişanlandık 1,5 yıl nişanlı kalıp evlendik aslında birbirimizi çok bekledik okulların bitmesi onun askerliği falan derken anca, ilk aşkımdı benim ilk sevgilim onsuz asla yapamam derdim aynen sende olduğu gibi hayatımın merkezine koydum onu ki bu çok büyük hataymış neyse sonunda boşandık. ben oğlumu alıp ailemin yanına geri döndüm çalışıyorum evi çok kısa sürede boşalttık 15 günde diyebilirim. sonra ne mi yaptım bi durdum baktım şöyle bir karşıdan eski eşim beni face de engellemiş o benim paylaşımlarımı görebiiyor ama ben onunkileri görmüyorum dedimki bu saatten sonra görsem ne olur hani derler ya öküz öldü ortaklık bitti diye face i kapattım yeni face açtım msn den sildim sonuçta ben onu takip etmiyorum takip etmekte istemiyorum neden kendime acı çektireyim ki e tabi takip edilmekte istemiyorum şimdi en azından kafam rahat düşünmüyorum. aklima kötü bir anı getirmediğm gibi iyi olanlarıda getirmiyorum sanki öyle biri hiç hayatımdan geçmedi oğlum sanki sadece benimdi şimdi hafta bir gün oğlunu almaya geldiğinde görüyorum yüzünü saniyelik o kadar yabancı ki bana oysa ben ona tapardım :))
ha bu iki yıllık süreçte bitmemesi için ağladım yalvardım ama daha itici oldum. bizim kesinleşmemiş bir boşanma davamız vardı o gece sarıldı uyuduk sabah işe giderken dudağımdan öpüp uğurladı ve öğlen telefon etti ben davayı kesinleştirdim diye 1 damla yaş akmadı gözümden ve dedim ki bunu o istedi o zaman istediğini yapmalı ayak bağı olmamalı:) ondan, ortak arkadaş gurubundan hepsinden uzaklaştım gidebileceği yerlere adım atmadı karşılaşmamaya özen gösterdim sonuçmu oğlumla hayatıma devam ediyorum eğer istedikten sonra aşılamayacak hiç bir şey yok canım

Canım bir sey soracagım bu adam senin ondan bir sekilde haber aldıgını biliyor mu

Bilmiyorum benim face imde ekli değil hatta beni engellemiş terbiyesiz..Ben bi ortak arkadaşımız vasıtasıyla bakıyorum ama artık bakmıycam O haber alıyor mu bilmiyorum ortak arkadaşlarımız var çünkü.

canım benim inan aynı şeyleri yaşamışız..Bende mahkeme kesinleşmeden buluştum onunla beni yeni evine götürdü eşyalarımı o evde görünce içim nasıl parçalandı bilemezsin..Sanki hiç ayrılmamışız gibiydik özel şeyler geçti aramızda..Yatağımı kokusunu o kadar özlemişim ki..Sonra eve bıraktı beni ben ona bi mesaj çektim dedim ki elele verelim çalışalım borçlarımızı toparlayalım kendimizi toparlayalım..o ev bize hayli hayli yeter yeterki mutlu olalaım falan.onun yazdığı cevap "Bugün bir kere daha anladım ki sen benim için gerçekten bitmişsin...!!! Bir süre hiç bu konuları açmayalım zamanı geldiğinde sende bende aynı yerde olursak o zaman oturup konuşuruz..!! " bendeki yıkımı tahmin edebiliyor musun..Beni çantada keklik yapmaya çalıştı ben hayatımı bi yaşıyım geliyim dedi resmen..!! bende sende bugun benim için öldün yazdım ve o günden beri ne aradım ne sordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…