Tükendim artık..

canım sımdı senı daha ıyı anlıyoruz, pısman olmaktan cok hıssettıgın sey kırgınlık. ıcın parca parca. onun mucadele etmeyısı, senın en yakın en umutlu oldugun gun onun tek bır msjla bıtırmesı. gececek bu acılar. bak sana bırsey anlatayım vajınısmus ıle ılgılı bır topıc var. orda ıkı arkadas var ısımlerını ınan hatırlamıyorum ama cok etkılendım hıkayelerınden.bır tanesının esı cok anlayıssız cıkmıs ve haftalar sonra zorla beraber olmus kadınla. dusunebılıyormusun kadınlar korkular ıcındeyken beraber olamazken o zorla yapmıs bunu. ardından vajınısmusu tabıkı atlatamamıs kadın bır de bunu yasayayınca. adam bu yuzden her gun aldatmıs onu baskalarıyla. bırzaman sonra bosanmıs kadın. yenıden bırı ıle evlenmıs ama vajınısmus halen devam edıyormus yenı evlılıgınde de. ama bu sefer kı esı okadar anlayıslı bırı cıkmıs mı sevgısı ve sefkatı ıle ıkıncı haftada yenmısler. su an cocugu da var ve cok mutlu. dıger arkadasa gelınce yıne vajınısmus sorunu var ve aıleler bıle duyuyor en sonunda. annesı sen karılık yapamıyorsun demıs ve kadına tokat atmıs. bayanın kendı annesı dusun. yıne hem adamın aılesı hem kadının aılesı, damada dıyorlar mıs kı sen erkeksın, gerekıyorsa zorla yap demısler, carsafda kan gorunsun artık demısler. damat desen, bak bu boyle gıtmez, baskalarına gıtmeye baslayacam dıye kadını tehdıt etmıs. kadın neler yasamıs neler. sıfır destek ıle kalınca ıntıhar etmıs. sukur ölmemıs. ve bır muddet sonra vajınısmusu yenmıs ustune gıtmıs cesaretlenmıs. yanı demem o kı, mutsuz bır donemdeysek o herzaman oyle gıdecek dıye bırsey yok. evlenecegız dıye soz verıp, beraber oldugu gun kızı terkeden erkekler var. esının o yaptıgı sey canını acıtmıs gururunu ıncıtmıs aslında. senın affedemedıgın en buyuk sey o. senı kullandı gıbı dusunuyorsun. evlılık ıcın mucadele etmemıs evet buna uzgunsun ama asıl senı uzen sey bu. cok uzucu oldugunu ınan bılıyorum ama o gunu o anları unutmaya bak. kokusunu duymadan uyuyamadıgın kocan, senı oyle bır ıncıtır kı aynı evde nefesını bıle duymak ıstemezsın. nefret edersın. bır cogumuz yasıyoruz bunu. sen kullanılmadın, sen sevdın ve haketmedıgını gordun. sımdı sılkelenme vaktı. herzamankınden daha bakımlı daha guzel ol. ve senı hakedecek adam ıcın hazırla ruhunu,guzellıgını ve kalbını.

Canım allah kolaylık versin çok zor bir durum olsa gerek....
evet acını yaşayacaksın ağlayacaksın, hep aklında olacak belki onsuz nefes bile alamayacaksın zaten kimse sana acını yaşama demiyor ama bir yerde de dur demelisin örneğin; 7 aydır ayrısınız ya kendine bu süreç için atıyorum bi 3 ay daha ver, bir gün belirle takvimden üzerini çiz ve o gün geldiğinde senin miladın olsun onunla ilgili haberi dinleme,takip etmeyi bırak,(bu sana daha çok acı çektiren) gördüğünde yolunu çevir yeni bir hayat seç kendine...Zaman alacak evet ama mutlaka bir gün unutacaksın insanoğlu neleri unutmuyorki:2::2

Çevrenizde acısı geçmeyen tek bir insan gösteremezsiniz, bizde öyle. Çünkü yok.
En büyük acılar bile unutuluyor. Siz yeter ki bunu bilin ve az daha sabredin.
Bu süreçtede ileride keşke yapmasaydım, gururumu bu kadar incitmeseydim, değmezmiş sözlerini söylemeyecek şekilde hareket edin olur mu ?

Ben de aynı fikirdeyim... Acı çekiosun, ağlıosun, geçemez sanıosun hatta dönem dönem belki kendinden bile vazgeçesein gelio ama zamanla anlıosun ki insanın en değerli varlığı varoluşuymuş.... Zamanla geçecek sadece kendini fazla yıpratmamaya çalış

Seninle aynı şeyleri ben de çok yaşadım..Bir erkek bitirmişse ne yapsan nafile..Kadınlar öyle değil..Çok can acıtıcı...Yaşamayan seni pek anlamaz,ama ben anlıyorum..Yapacak birşey yok,oldu bir kere..Onun istemiyorum ,sevmiyorum laflarını duymamak için arama daha fazla.Sen de artık aramıyormuşsun zaten..Ben de evliyken şu halimden daha mutluydum...Ama oldu birkere..Affedilmemek sıkça yaşadığımız bir durum..En küçük hatamızda insanlar doğduğumuza pşman ediyorlar..O yüzden insanlara açık vermemek lazım,güvendiğimiz bile olsa..Ben onu ailemden çok seviyordum,ne oldu.Zor ama erkeklere fazla güvenmemek lazım..zamanla acısı hafifleyecek..Geçecek ama delip de geçecek,izler bırakacak ama yapacak birşey yok..küçük hatalarımızla,kaybettiklerimizle kendimizi sevmesini bilmeliyiz..Çünkü ancak kendimiz kendimizin elinden tutar en çok...Düşünme daha fazla onu..Kendi hayatını iyileştirmeye bak...Günün birinde seni anlayan biriyle karşılarşırsın belki de..
Ben o acıları yaşadıktan 2 yıl sonra sonra biriyle tanıştım,sevdim ama yine terkedildim hem de busefer en ufak hata yapmadığımda.Beni yeterince sevmemiş ,kendisi ifade etti..O biraz adamına bağlı..Adamına göre hareket edeceksin aslında..Belki erkekleri tanımadığımızdan(en azından ben,ilk eşim hayatımdaki ilk erkekti,tecrübesizdim onun da hayatında ilk kişiydim,tecrübesizliğimizin,hayatımızdaki bazı sıkıntıların,onun çok mantıki olmasının,sevgiye önem vermemesinin cezasını çektik,tabi ben en ağırını çektim.Ben vazgeçmediğim halde vazgeçilmek çok koydu ozamanlar...şimdi 4 yıl oldu..Acının tazeleği geçti çok şükür ama şimdi eski ben değilim..Yorgunum..Gönül işlerindeki sıkıntılara eskisi gibi dayanıklı değilim..travma sonrası stres var hala..Psikologa bile içimi dökmeye üşenecek kadar(oyüzden 4 yıldır 2 defa gittim),antidepresanlarımı bile bittiğinde almaya üşenecek kadar,banka,sınav,toplum içine karışma vs işlerimi aksatacak kadar ihmalkarım..Yalnızlığı seviyorum,eskiden hiç sevmezdim...sanki mutlu olacak birşeyler olana kadar çile dolduruyorum,sanki böyle mutluyum..sanki yunus (a.s) gibi 40 gün balığın karnında çilemi doldurmalıyım...

işyerinden bir talibim var,beni sevdiğini söylüyor..mutlu olacakmışım gibi hissediyorum.Ufak sıkıntılar var..Alıngan,tripçi mesela.Bundan hoşanmadığımı defalarca söyledim,herşey iyi olacak,seni kaybetmek istemiyorum dedi..Bakalım ne olacak...Hayırlısı ve doğrusu için dua edin..Beni yıkanın iyeleştireceğini düşünüyorum yaralarımı..Yanlış belki..Evliliği ,erkek milletini tamamen aklımdan çıkarsam iyi belki ,ama yenilen cengaver savaşa doymazmış...
inşallah mutlu olursun bundan sonra...Allah sıkıntılarını alsın..Dualarım seninle..Bana da dua edin kızlar..

Son düzenleme:

canım oncelıkle gecmıs olsun dıyorum ınsaallah bundan sonra mutlu olursun bunu bır kadın olarak senın ıcın yurekten dılıyorum. severek ayrılık olmasa bıle ayrılık zor kesınlıkle. o ınsan ıle o ev ıle o yıllar ıle bır bagın var. ve kolay kopmuyor bu bag. kopuyor evet ama dedıgın gıbı aynı sen olamıyorsun. evlıyken bıle bır tartısmadan sonra barıssak bıle aynı bız olabılıyor muyduk ! bırkez yara alıyorsun ve yara gecıyor ama ızlerı kalıyor.

sen ust uste talıhsızlık gıbı bırsey yasamıssın. ne dıyım bılmıyorum kı canım. ınsaallah bundan sonra aynı seylerı yasamazsın dıye dusunuyorum ve dlıyorum. yenı kısıyı cok ıyı tanı canım. benzer olmanız cok onemlı yoksa mutluluk olmuyor, sevgı bıle azalıyor. alınganlık, trıp konusunda ıse belkı ılıskı konusunda senden tecrubesızdır bılemıyorum ya da senın kadar yaralı degıldır ve senden sureklı cıvıl cıvıl ılgı beklıyordur ama senın yasadıklarından dolayı bunu yapacak ıstegın yoktur. bunları da dusun. belkı o kısınınkı abartılıdır bılmıyorum ama şöyle dusun sana deger verıyor kı bırsey oldugunda alınıyor. yanı aslında tek ıstedıgı sey senın ılgın ve sevgındır. yeterlı gelmıyordur belkı su an ona ve alınganlık yapıyordur. alınganlık ve trıp yaptıgı konuları daha ıyı bılırsek sana umut ya da umutsuzluk konusunda daha net seyler soylebılırız.

Allah yardımcsın olsun. ınsaallah bu kez mutlu olacaksın dıyorum dualarımız senınle

Zor olacak ama gececek..
Hatta öylesine bitecek ki eski eşin sende, sen bile inanamayacasın..
bir zaman sonra acının tazeliği gececek ve gerceklerin farkına varacaksın..
ve içinde olan tek duygu, haketmeyen biri için akıttıgın gözyasların olacak..
inan buna.

bu günler zordur acıdır kabul ediyorum ama seni istemeyeni bu derece gururunu kıranı sende isteme canım kimleymiş nerdeymiş ne yapıyormuş takip etme umursama düşünme.herkese acısı büyük gelirmiş sen hiç geçmeyecek sanıyorsun ama zamanla hepsi geçer biter unutursun hatta iyi ki ayrılmışım bile dersin.yeter ki biraz daha güçlü ol gururlu ol geleceğe umutla bak canım

Allahım sıkıntılarını hafifletsin inşallah.Karşına çook daha iyisini çıkarsın ,kalpten diliyorum,inşallah Allahım dualarımızı bu mübarek günlerin hatırına kabul eder.

mutlu olsaydınız boşanmazdınız.karşı taraf birini bulduğu için kıymete bindi beyninizde.beynin bu oyununa kanmayın.bir de şu an boşluktasınız.hayatınıza biri girince düşünceleriniz değişicektir.bence facebookta onun adresini engelleyin.takip etmek bağımlılığı arttırır.öyle biri hayatınızda hiç olmadı gibi düşünün.ayrca bu dönemde doktorunuzun tavsiye ettiği bir antidepresan kullanmak unutmayı kolaylaştırır.

Bak ne diyecegim: Okadar süper bir es olsaydi, sen onu asla birakmazdin! Anladinmi? Okadar harika, düsünceli, seni seven, seni sayan biri olsaydi, sizin iliskiniz gercekten okadar cok iyi olsaydi, sen onu A S L A birakmazdin! Onun su anda senin esinin olmamasi, bosanmis olmanizin bir SEBEBI var! Kimse durduk yere kendini mutsuz etmek istemez. Bence sen daha cok büyük bir kayip yasadagin icin üzgünsün. Sonucta hayallerin vardi evlenirken, gelecegini baska planlamistin, iyi günlerinizde olmustu, bunlarida kaybettin, buna agliyorsun.
Eger imkanin varsa bir psikologa gitmeni tavsiye ederim veya bosanmis insanlar icin kitaplar var, hatta o kitaplarda adim adim nasil hissedecegini yaziyordu, yani önce büyük bir öfke, sonra cok büyük duygusallik vs vs bunlar bizim hormonlarimizin bize yaptigi oyunlarmis zaten, insan psikolojisi, bir tek sende öyle degil.

Bu bunalimli dönemden baska bir erkekle tanismadan gecebilirsen süper olur, cünki genelde bu zamanda mantikli bir karar alamassin zaten ve dul halinle basina yeni bir bela alirsin sadece. Kendine zaman tani ve kendini toparlamak icin zaman tani, birak oda kimi halasina gösteriyorsa göstersin, senin yakandan düsdüya, sen ona sükret!
O adamdan sana hayir gelseydi zaten, evliyken gelirdi inan!

ahhh be güzelimmmmnedesem boş biliyorum.sadece biraz daha zaman.zamanın kapatamadığı yara,silemediği acı yok inan bana.

bunlarda geçicek,sende seni seven ,değer veren birini seveceksin.ama az daha sabırr.

severek ayrılmanın ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim.ama bildiğim bir diğer şey ise zorda olsa,uzun zamanda alsa o acının bittiği,yeniden sevebileceğini biliyorum.nolur bana inan.

aşktan,sevgiden kimse ölmüyoo,hatta ölücem sandığın bu zamanlardan sonra 2 kat fazla mutlu olabiliyorsun.unutma öldürmeyen acı güçlendirir...

kesinlikle takip etme onu.bırak artık gözünden de uzak olsun.sabırlı ol tatlım sadece sabır..

geçicek unutmaa....

Seni senin onusevdiginden daha cok sevecek birini bul sozunuhatirlatirim

Zor haklisin en zoruda aliskanliklRi bitirmek

Ama gececek sabret bir sabah uyNacaksin hatirlamayacaksin sen bile kendine sasiracaksin

Allah yardimcin olsun canim! Acin taze ve senin icin cok zor. Ama inan bana diger konularindanda esinin sana soylediklerini yaptiklarini okuyunca inan cok sinirlendim. Bu adamin neyini kaybettinde uzuluyorsun. Seviyorsun ama seni Seveni sev. Inan seni senden daha cok sevecek biri mutlaka karsina cikacak, seni uzmek istemem ama esin seni coktan gozden cikarmis, bitmesi icin o zaten seni bu noktaya getirmis, yemis bitirmis. Ve sen evden ayrilinca bir daha dønmemen icin kacmis sana soylenmeyecek sozler soylemis. Acida olsa artik bunu gormeli ve anlamalisin. Hemen bir piskologdan bence yardim al cunku zor bir surecten geciyorsun ve kendini ona bagli hissediyorsun. Erkeklerin yaptigi bu iste. Senin kendine olan ozguvenini esin bitrmis sende, toparlanman lazim. Yasadiklarin seni umutsuzluga itmis ama umutsuz olma, bu kadar üzulme. Allah yardimcin olsun be guzelim.

canim ya durumunu cok iyi anliyorum. bende cok severken ayrilmak zorunda kaldim ve cok uzun bir zaman atlatamadim. sana su anda inandirici gelmesede zaman herseyin ilaci insallah atlatirsin en kisa zamanda

pomogranate uygun bir vakitte anlatırım,belki başlık açarım..Çok teşekür ederim ilgilendiğin için..Buradaki desteği inanın arkadaşlarımda bulamıyorum..Oysa insan böyle zamanlarda pek sağlıklı düşünemiyor,hiç düşünemiyor hatta.Bir dostun yol göstermesine,fikrine htiyaç duyuyor..Çok teşekür ederim...

onu takip etmeyi bırak aklına geldimi hemen başka şeylerle uğraş bende boşanıdm 8 ay oldu bu zor bir süreç hele severek ayrıldımı daha zor ama diyorumki.ZAMAN SADECE BİRAZ ZAMAN.hepimiz için hayat neler göstercek kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…