Tükendim artık..

da oncede yazmistim sana
seni cok iyi anliyorum
ben ayrildiktan yedi ay sonra napiyodum diye dusundum
arkadaslarimlaydim e tabi uzuntu oluyodu ama artik gecmeye baslamisti
birsz kendine musade et kendini yorma dusun ki artik yok ayrildiniz bitti
butun hersey eskide kalmis bi dizi gibi uzak yasanmayacak bir daha
bende meger ne mutluymusum diye dusunuyordum
suan iyi hic bisey aklima gelmiyo unutmak istemelisin
kabullenmen gerek
koskoca insansin seni sevmeyeni sevmeyeceksin sevemezsin sevmemelisin
sevip sevilebilecegin bi hayat onunde elbette kismetlerindd seni beklerkdn senib gecmise saplanip kalman haksizlik
bu dunyaya aci cekmeye gelmedin
kucuk cocuk gibi elinden alinan sekerin pesine bakma
butun bunlarin bombos oldugunu bileceksin
foruma cok yaxiyorum hikayemddm boluk porcuk
biri ileride okudugunda iste buda olabilir desin
bi cok haksizliga ugradim cok emek harcamis duzluge cikmisken basima cok sey geldi
ama artik uzulmuyorum
baska seyler ogretti hayat
kendimi yormayi artik hic sevmiyorum
bi takim seylere mudahale edemem etmeyecegim
o adami geri bekleyip durma dua et Allah a sigin

onun yeni birini hayatına almasına hiç üzülme. sonucta siz boşandınız .. üzücü belki hala sevıyorsun belki özlüyorsun ama 7 ayda hayatına hemen birini almışsa hiç sevmemiştir seni.. yada artık sevmıyordur.. yıpratma kendini.. üzülsende unutamasanda gururundan ödün verme... onu hakkında bilgi falanda öğrenme .. ne gerek var ki ? 1-2 sene böyle gidecek en fazla .. daha sonra sen ne kadar iyi yürekli bir insanla evleneceksin belkıde.. oda geriye dönüp baktıgında neleri kaybettiğini görecek..
aşk acısı çok zor belki ama mutlu olmamak içinde hiçbir sebep yok ..
o mazide kaldı canım , ne aklında olsun nede umrunda...

Çok teşekkür ederim canım inşallah çok mutlu oluruz bundan sonra.Az çok aynı şeyleri yaşamışız.Sen atlatmışsın sanırım sıra bende..!!

ınsaallah senı dınlemek ısterız belkı yardımımız olur dıyelım kı olmadı enazından ıcını dokmus olursun. ben cok ıcıme kapanmıstım ama bır aydır ıyıyım burdakı arkadaslar sayesınde. hepımızın turlu turlu sıkıntıları var ve bızı seven ınsanlar olsa da genellıkle cevremızdekı ınsanlar bızı anlayamıyor. ama burda hepımız benzer seylerı yasamıs oluruz yasamamıs olsak da garıp bırsekılde bırbırımızı anlayabılıyoruz bu cok garıp ıste. yol gosterılmeye, uzulme gececek dıyen bırıne, bızı dınleyen bırıne, bızı anlayan bırıne ıhtıyacımız var hepımızın. yorgun, kırgın, kızgın, umutsusuz bır cok konuya daır. rıca ederım. ozelden de yazabılırsın burdan da yazabılırsın. calısıyorum sureklı gıremem ama sık sık kontrol ederım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…