- 31 Ekim 2013
- 21.615
- 72.708
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
Günaydın :)Kıızzz Maşallah şimdiden özgüven patlaması yaşamaya başladın bile
Saçım yıpranacak korkum hiç olmadı bir ara saçlarımı her renge boyatmıştım
Hatta boyasan sıkılıp bu kafayı 3 numara makineye bile vurdurmuştum birdaha da saçlarımı boyatmadım zaten. Saçlarımı uzun yıllar kısacık kullandım hep kendim kestim ecüş bücüş asimetrik kesimler yaptımSon 5 yıldır saçımıda kesmiyorum boyada yok ama bellimi olur ben buyum her an herşeyi yapabilirim yani.
Sabah uyandığın da sabahı gösteren Allaha şükrederek uyan kızının sağlığı için hamdet başını sokacak bir yuvan karnını doyurduğun bir sofran olduğu için bir çok insana göre ne kadar şanslı olduğunu hatırla.
Mutlu olmak için bunca sebep varken sen gidip hala şikayet edersen Allah'ın gücüne gider değilmi
Bu arada seni tanımadan yüreği sevgi dolu olup bu sevgiyi sana sunan bir dolu kadın var burda.
Hala sevilmediğini düşünmüyorsun dimi?
Sayenizde içim aydınlandı resmen bu sabaha güzel uyandım ve yeni kararlar alarak uyudum öyle de uyandım ve şimdiden başladım uygulamaya
İlk olarak yeme düzenimi değiştireceğim sonra kendimi hem ruhen hem fiziken bakalım neler olacak :) asla sevilmediğini düşünmüyorum artık dün gece o kadar yardımcı oldunuz ki çok teşekkür ederim iyiki varsınız ben de sizler çok seviyorum çok :)