Tükendim artık... :(

Kıızzz Maşallah şimdiden özgüven patlaması yaşamaya başladın bile :KK66:
Saçım yıpranacak korkum hiç olmadı bir ara saçlarımı her renge boyatmıştım :KK70:
Hatta boyasan sıkılıp bu kafayı 3 numara makineye bile vurdurmuştum birdaha da saçlarımı boyatmadım zaten. Saçlarımı uzun yıllar kısacık kullandım hep kendim kestim ecüş bücüş asimetrik kesimler yaptım :KK70: Son 5 yıldır saçımıda kesmiyorum boyada yok ama bellimi olur ben buyum her an herşeyi yapabilirim yani.
Sabah uyandığın da sabahı gösteren Allaha şükrederek uyan kızının sağlığı için hamdet başını sokacak bir yuvan karnını doyurduğun bir sofran olduğu için bir çok insana göre ne kadar şanslı olduğunu hatırla.
Mutlu olmak için bunca sebep varken sen gidip hala şikayet edersen Allah'ın gücüne gider değilmi :KK66:
Bu arada seni tanımadan yüreği sevgi dolu olup bu sevgiyi sana sunan bir dolu kadın var burda.
Hala sevilmediğini düşünmüyorsun dimi?
Günaydın :)
Sayenizde içim aydınlandı resmen bu sabaha güzel uyandım ve yeni kararlar alarak uyudum öyle de uyandım ve şimdiden başladım uygulamaya
İlk olarak yeme düzenimi değiştireceğim sonra kendimi hem ruhen hem fiziken bakalım neler olacak :) asla sevilmediğini düşünmüyorum artık dün gece o kadar yardımcı oldunuz ki çok teşekkür ederim iyiki varsınız ben de sizler çok seviyorum çok :)

Herkes sizi eleştiriyor çünkü buna izin veren sizsiniz aslında. Eşinizden dolayı mutsuzsunuz, bu mutsuzluğunuz da iş hayatınızı hatta tüm insan ilişkilerinizi etkilemiş maalesef, öz güveniniz tamamen çökmüş.
Eşinizden gördüğünüz muamele çok yıkıcı; öz saygınızı, öz güveninizi olduğu gibi yıkıp geçmiş adam, siz de her şeyi sindirmişsiniz.

Eşiniz size karşı hep mi böyleydi? Yoksa sonradan mı böyle oldu?
Bu arada her gün yıkanmanızı neden pisliğe bağladı? Ne alaka? Ne güzel işte her gün yıkanıp temizliğinize dikkat ediyormuşsunuz.
Aslında hep eleştirirdi ama bu kadar saygısızca konuşmazdı son bikaç aydır böyle
Bilsem ne alaka yani duş almayla pis olma ama :(

Yaniliyorsun, kimse begenmedigi, sevmedigi bir kadinla mutlu olmaz. Eninde sonunda birine aşık olup, o dönüp dolasip geldigi evi terkedecek.
3 ay ayni evdr yasayip bir kez arzulamadigi kadinla nasil mutlu olabilir ki normal bir erkek? Adam zaten kafada bitirmis, uzatmalari oynuyor ama siz farkinda degilsiniz.
Bilmem eğer öyleyse de umarım fazla uzatmaz kendini de beni de daha fazla mutsuz etmez

Sürekli aynı tehdit dağ başında mı yaşıyor bu adamlar. Nereye alıyorsun kızını. Bi yemeğini yedirmezler altını değiştirmezler tüm ihtiyaçlarını anne karşılar ama lafa gelince kızımı alır giderim.
Çok afedersiniz sen gidersin defol git de kızı nah alırsın demek istiyorum. Benim de bir kızım var, korkmanızı anlarım ama belli etmeseniz adam kendine bu kadar güvenemez.
Bir de genelde burada konu açan herkes bu tehdite inanıyor kocalarınız haydut mu arkadaşlar düzenli devam etmeleri gereken Bi işleri yok mu evleri yok mu iş ev adresleri belli değil mi? Hepsi mi manyak? Bilemedim insan gene de korkar evet evlat hassas nokta Çünkü ama o kadar da kolay değil diye düşünüyorum.
Kanunsuz iş yapmaya, kaçıp saklanmaya cesaret etmek öyle atıp tutmak kadar basit değil
Haklısın bazen ben de düşünüyorum daha kıza bi lokma yemek yediremeyen altına değiştiremeyen insan Nasıl alıp gidecek nereye gidecek ama o ihtimal bile korkutuyor işte ya yaparsa diye :(

Her gün yıkanan insanın pis olması da resmen bir komedi. Adam paradoks haline getirmiş. Pis olunca mı yıkanılır yıkanınca mı pis olunur:işsiz: Her gün duş alanı bulmuş da bunuyor.
Siz yetersiz değilsiniz beceriksiz çirkin vs değilsiniz Adam özgüveninizi emmiş. Sizi tüketmiş. Sevginiz bunu görmeye engel olmuş.
Psikolog yardımı alsanız? Özgüven kısmını toparlamanıza çok yardımcı olur bence. Yazık size hayatınızı daha fazla zehir etmeyin kendinize.
Psikolog yardımı alacağım hatta burdan bi arkadaşım tavsiyesiyle bi bahaneyle eşimi de götüreceğim umuyorum ki işe yarar

Zamaninda fazla pohpohlandiniz

sanirm simdide ilgiyi kaybedince

depresyon...kendinize cekidüzen verin

kendinize gelin yenilenin zayiflayin

bakimli olun esinize ilgi gösterin

ilişkinizi canlandirin aldatma yoksa

boşanacak ciddi bi sebep göremedim ben mutsuzlugunuz kendinizi ve

esinizi boşvermisliginizden evliliginizi

iyiye götürmekte sizin elinizde kötüye

götürmekte...hayat devam ediyo sizde nefes aliyosunuz kiymetini bilin..
Evet aslında durum tam da bu ilgiye çok alışkınım eşimden bunu göremeyince bunalıma girdim ve ilce bıraktım kendimi
Ama bugün yeni bir gün benim için herşeye yeni baştan başlıyorum
Yemeğime dikkat ederek. Başladım bile hatta şimdi se kızımla dışarıdayız o parkta oynuyor ben de peşinde dolanıyorum nefes aldım sabah sabah iyi geldi :)

Sanirim depresyondasiniz ama bi probleminizde herseyi esinize baglamaniz psikolojik destek alin yazmislar esim alsa demissiniz kendinize bakin demisler esim farketmez demissiniz 3 aydir cinsel hayatiniz yok bunun baslangicinda siz hic adim attiniz mi esinize yaklastiniz mi ben istiyorum seninle birlikte olmayi ozledim dediniz mi aslinda sizin ben demeyi ogrenmeniz lazim allaha sukur mutlu bi evliligim var gecen sene esim hic sevmedigi halde saclarimi kirmiziya boyattim cunku ole istedim kararli bi sekilde karsina ciktigim icin guzel olmus dedi hamileyim iliski olmuyo ama fantazi geceliklerimden camasirlarimdan iyice sisene kdar vazgecmedim cunku onlari esim begensin die giymiyorum kendimi iyi hissettigim icin giyiyorum ki onu cekende onlar ustumdeyken ki ozguvenim oluyo evlenince kilo aldim verdim esim yeter zayiflama dediginde bu benm vucudm dedim cok kilo aldin dediginde yemek istiyorum dedim 70 kiloyken bile gidip gece bana pasta alirdi ole bunlari ben cok iyi biri oldugum icin yazmadim ben onemliyim ve herkese yansitiyorum bence sende dene mecburi bi saygi doguyo herkeste
Evet ben uzun zamandır kendi isteklerimden vazgeçtim eşim böyle istiyor böyle olsun dedim hep bu da Mutsuz etti tabii ki
Yapmam gerekenlerin arasına sizin söylediklerinizi de koyuyorum ve uygulayacağım kesinlikle
Ben Mutlu olursam herşey düzelecek bunu anladım

Son düzenleme:
çok mutsuzum hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor artık herşey kötü ve ben hep mutsuzum ama hep :KK43:
Genç kızken böyle miydi
Herkes severdi beni Nasıl olursam olayım
Nasıl olursa olur hep başarılı olurdum
Erkek arkadaşlarım hep el üstünde tutardı
Ailemin prensesiydim
Herkes bana özenirdi
Ama şimdi?
Kimse sevmiyor beni hiç kimse hatta eşim bile :KK43:
Ne yaparsam yapayım başarısızım beceremiyorum işte bi yerde bi şeyler yanlış oluyor
Ne bi arkadaşım var beni seven ne eşimden değer görüyorum
Dayanamıyorum artık son raddeye geldim sanırım
Uzun zamandır sorunlar yaşıyorum uzun zamandır mutsuzum ancak buraya konu açmadım bu konuda çünkü ben kendim çözerim dedim kimseye anlatmayacağım dedim ama bu gece dayanamadım artık
Eşimden başlarsam en doğrusu çünkü sanıyorum ki en büyük mutsuzluk kaynağım
Çok aşık oldum keşke olmasaydım
Ama o beni hiç bi Zaman yeterince sevmedi biliyorum
Ama son Zaman'larda iyice üzüyor artık beni abuk subuk tavırlar içinde
Geçen bi konu oldu banyo yapmaktan açıldı konu sen pissin de sürekli duş alıyorsun sesi gayet ciddi
Bugün de akşam yürüyüş yapalım dedik eşofmanlarım olmadı küçük geldi olmuyor di mi dedi kilo aldın tabi dedi ben de evet aldım ama ben böyle mutluyum ne yapayım dedi bi senin mutluluğun önemli di mi dedi peki ben mutsuzsam dedi :KK43:
Ada'm beni beğenmiyor yanında üstümü çıkardığımda bile kafasını çeviriyor
Bu arada nerdeyse 3 ay olacak birlikte olmadık
Boşan diyeceksiniz biliyorum ama olmaz yapamam çünkü bi kere bana boşanırsan kızımı da alır giderim dedi ki yapar salak saçma bi siniri vardır kızdı mı dünyayı yakar ve ben kızımı bırakamam asla asla
Ama böyle mutsuzum şöyle de bişe var ben de onu istemiyorum artık içimi çok acıttı sevgim bile azalıyor hatta ne yazık ki ama mutsuzluğuma engel değil işte
Boşan demezsek eee ne istiyorsun bizden diyeceksiniz biliyorum ama ne istediğimi ben de bilmiyorum kimsem kalmadı işte konuşacak dertleşecek ailem var iyiki varlar ama onlar zaten bildikleri şeylerle bile kahroluyorlar bi de bunları duysalar :KK43:
İş deseniz o ayrı rezalet ne kadar özenli çalışırsam çalışayım hep bi yerde hatam çıkıyor hiç bişeyim doğru olmuyor kendime güvenim yerle bir oldu artık dolayısıyla kimse de bana güvenmiyor işten Atılmam an mesele ki bi de işimden olursam heralde gerçekten sıyırırım
Ve kimse sevmiyor beni herkes beni eleştiriyor sen şöylesin sen böylesin kimseden de ne güzel iş becermişsin vs gibi şeyler duymaz oldum
Ne olacak böyle daha ne kadar böyle devam edebilirim bilmiyorum kIzım olmasa kendimden bile vazgeçerdim ama yok beni hayatta tutan sadece o işte
Neden takdir görmek gibi bi derdiniz var diye düşünücektim ki gençlik yıllarınızda sürekli övülmüşsünüz.
Ama o yıllar geride kaldı.Şimdi bugüne odaklanın ve kendinizde beğenmediğiniz yönleri bir kağıda yazın.Nasıl düzeltebileceğinizi de yazın ve vakit kaybetmeden uygulamaya başlayın.
Mesela; kilo aldım o zaman hemen spora ve düzgün beslenmeye başlıyorum veya iş yerinde verimsiz biriyim hemen eksik yönlerimi çeşitli kurslar,seminerler,eğitimlerle geliştireyim e o zaman internetten kurs araştırayım gibi.
Hayattan vazgeçmeyin,ne güzel bi de kızınız varmış :KK200:

Yazınızı okudum ve çok üzüldüm. Biraz kendimi gördüm zaten başlığada o yüzden baktım. Sizin anlattıklarınız çok zor şeyler ama dışardan nasıl göründüğü psikolojik olarak çökmüş birinin gördüğünden çok farklı olabiliyor. Ben psikiyatr değilim burdan tavsiyeler verecek ama dediğim gibi kendimi gördüğüm ve belki yardımcı olurum diye düşündüm.
1. Şuan kesinlikle radikal bir karar almayın. Boşanmak gibi eşinizin hoşunuza gitmeyen tavırlarını aileye paylaşmak gibi.
2.aldatıldığınızı düşünen ve tüm sorunun eşinizin olduğunu yazan arkadaşlar olmuş. Evet belki haklıdırlar. Ama benim aklıma ilk gelen eşiniz sevmeseydi boşanırdı zaten. Kim ne derse desin psikolojisi normal olmayan bir insanla yaşamak çok zor. Çünkü kendimizi görmüyoruz.
Sizin sadece eşinizle değil biçok alanda başarısızlıklarınız var iş gücü kaybı motivasyon ve intihar eğilimide var bütün bunlar iyiolmadığınızı işaret ediyor. Benim gibi. Ben psikiyatıra gidiyorum uzun bizamandan beri. Saplantılarımtakıntılarım bunalımlarım herkese kusur buluşum sevgilimin beni anlamadığını düşünmem gibi biçok olumsuzluklar. Emdr diye bi yöntem varmış ve en iyi uygulanan ve sihirli değnek diyebilecwğimiz bir yöntem. Bu terapiyi bekliyorum umarım işe yarar çünkü kendimle yaşamktan sıkıldım artık. Çok renkli sevilen biriyken herkes kaçar oldu şimdi. Umarım herşey düzelir.
Alla yardımcınız olsun, umuyorum ki sizin için de herşey bir an önce düzelir ve Mutlu olursunuz
Benim de kendim için ilk planım Mutlu olmak
Beni Mutlu eden şeylere odaklanacağım ve yapacağım kim ne derse desin ilk önce ben diyeceğim artık
Ve yardım ben de alacağım en kısa zamanda eminim ki bu da işe yarayacaktır
Emdr yöntemini de araştıracağım merak ettim neymiş

İyi bi kuaförün ve sağlam bi alışverişin halledemeyeceği bi sorunun yok inan, hadi görelim seni bizim kız
:)
Evet ilk önce yeme düzenimi değiştirerek başladım ve kahvaltıdan önce kızımı alıp dışarı çıktım ohhhh çok güzel geldi şimdi gidip güzle ve sağlıklı bi kahvaltı yapacağım sonra da ilk iş netten beğendiğim saç modellerini araştıracağım kuaförüm açıksa da hemen gideceğim :)

Kendinizi degistirin hep ayni olmak hem sizi hem karsiyi sikar once kendinizi degistirin bir imaj verin kendinzie kilolarinizdan kurtulun ozenle giyinen bakimli olun bu sizi hem daha iyi hissettirir hrm de esinziin ilgisini ceker
Bu dediklerinizi harfiyen uygulayacağım :)

Neden takdir görmek gibi bi derdiniz var diye düşünücektim ki gençlik yıllarınızda sürekli övülmüşsünüz.
Ama o yıllar geride kaldı.Şimdi bugüne odaklanın ve kendinizde beğenmediğiniz yönleri bir kağıda yazın.Nasıl düzeltebileceğinizi de yazın ve vakit kaybetmeden uygulamaya başlayın.
Mesela; kilo aldım o zaman hemen spora ve düzgün beslenmeye başlıyorum veya iş yerinde verimsiz biriyim hemen eksik yönlerimi çeşitli kurslar,seminerler,eğitimlerle geliştireyim e o zaman internetten kurs araştırayım gibi.
Hayattan vazgeçmeyin,ne güzel bi de kızınız varmış :KK200:
Evet Şükürler olsun dünya tatlısı bi kızım var :) o benim herşeyim şimdi de yNımda yaramazlık peşinde :)
Evet ilgiye alışkınım hep el üstündeydim hep övüldüm şimdi sert bi düşüş yaşadım sanırım
Ama ayağa kalkacağım belki uzun sürer bilmem ama toparlanacağım

Evet Şükürler olsun dünya tatlısı bi kızım var :) o benim herşeyim şimdi de yNımda yaramazlık peşinde :)
Evet ilgiye alışkınım hep el üstündeydim hep övüldüm şimdi sert bi düşüş yaşadım sanırım
Ama ayağa kalkacağım belki uzun sürer bilmem ama toparlanacağım
Bu kadar övgü alıp takdir edildiyseniz güçlü bir iradeye sahipsiniz demektir.
Sizin hayatın gerçek yüzünü öğrenmeniz evlilik yıllarınıza denk gelmiş diyelim ve hayata kaldığınız yerden devam edin.
Hiç kimse yoksa yanınızda kızınız var.Hiç kimse için hatta kendiniz için bile değişmek istemiyosanız kızınız için mükemmel bir örnek olmak isteyeceğinize eminim.İnşallah başarırsınız.

Evet ben uzun zamandır kendi isteklerimden vazgeçtim eşim böyle istiyor böyle olsun dedim hep bu da Mutsuz etti tabii ki
Yapmam gerekenlerin arasına sizin söylediklerinizi de koyuyorum ve uygulayacağım kesinlikle
Ben Mutlu olursam herşey düzelecek bunu anladım
Aynen ole once kendinizi dusunun bi kere esiniz sizi mutlu etmiyosa sizde onu etmek zorunda degilsiniz ama kendiniz icin mutlu olmak zorundasiniz

Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur
Bugün yeni bi gün benim için herşeye yeniden başlıyorum
Hatta şimdi kızımla parktayız eşim evde uyuyor :)
Bugünden itibaren kendimi değiştireceğim eski ben olacağım yine

Günaydın cnm teşekkür ederim.
Heh şöyle kendine vakit ayır kocanı bi kenara bırak bir süreliğine.
Hep erkekleri düşünerek geçmiyor hayat.

Sayenizde içim aydınlandı resmen bu sabaha güzel uyandım ve yeni kararlar alarak uyudum öyle de uyandım ve şimdiden başladım uygulamaya
İlk olarak yeme düzenimi değiştireceğim sonra kendimi hem ruhen hem fiziken bakalım neler olacak :) asla sevilmediğini düşünmüyorum artık dün gece o kadar yardımcı oldunuz ki çok teşekkür ederim iyiki varsınız ben de sizler çok seviyorum çok :)
:KK200::KK19::KK60:
Hadi bakalım hayırlısı inşaAllah ;)

Eğer bir erkek aylarca eşine dokunmuyorsa önemli bir sorun var demektir. Bir çok arkadaşın da yazdığı gibi önceliğiniz kendiniz olsun, önce kendinize bakın ve kendinizi şımartın mümkünse eşinizi görmezden gelin bunu cidden yapmaya çalışın ve en önemlisi eşinizi belli etmeden takibe alın

Back
X