Can'ım bende neler çektim beni de eşim aldattı resmen aylarca beni aldattığı kadınla yaşadı ben onu boşadıktan 6 ay sonra geldi ayaklarıma kapandı Allah o kadar büyük ki herkesin Hakkı'nda en hayırlısını veriyor demem o ki benim eski eşim şuan da bir melek her gün benden özür dileyip beni sevdiğini söylüyor ben şuan son bir şans verdim. Senin eşin de eğer insansa ve azıcık içinde Allah korkusu varsa elbet pişman olacak sana yaptıklarına attığı iftiralara ama eğer insan olamamışsa ve vicdansızın tekiyse Allah ona yaptıklarının cezasını illa ki ödetecek o yüzden içini ferah tut İlahi adalet diye birşey kesinlikle varAldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
Canım isyan etme , geçecek bu günler, o pisliğe ne kadar boşa değer vermişim de kendimi boşuna üzmüşüm diyeceksinUmarim hersey daha iyi olur. Ben feraha çıktığım gün bugunumde yanımda olmayanları yazdım. Tek tek sorucam hesabimi.
Aldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
Ailecek sorunlular bence yoksa bunları normal insanlar söylemez hatta olsa bile utanırlar ifşa etmeyeEltim de bosaniyor. Güya eltiminde amcasının oğluyla ilişkisi varmış
İyi bir avukata giy attığı iftira içinde tazminat davası aç, kişi iddiasını ispatla mükelleftir, senin elinde kanıtın var nasılsa o da yiyosa mahkemede de iddia etsin konuşmalarını da kaydet herşeyi bir bir sun mahkemeye bakalım ozaman napıccak. avukatın seni yönlendirir zaten. Umudunu tamamen kestiğin zaman açın da dinecek, bunu yapan adam için bir umut yok diye düşün. Allah yardımcın olsun.Aldatildim boşaniyorum. Aldatmakla suclaniyorum. Ailem destek değil köstek özet bu
bu yoruma katılıyorum. kahvecim maddi durumun nasıl bilmiyorum ama sana avukat şart. karşı taraf iyice çirkefe bağladı. sen iyi niyetle anlaşmalı boşanalım karşılıklı ayarlayalım istiyorsun ama boşanma süresinde adam sanki kazık atacak gibi hissediyorum. avukatla birlikte hareket etmek psikolojini de düzeltir hemBir avukata gidebilseniz kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz. Hayatınızda birisi, profesyonel de olsa, sizin iyiliğiniz için uğraşıyor, çabalıyor olacak, taktikler verecek, kocanıza karşı bir takım olmuş olacaksınız.
İyi bir avukat tutmak için maddi gücünüz yoksa kadın derneklerine başvurun. Olmadı ziynet eşyanız vs varsa satın. Olmadı sadece davayı kazandığımızda alacağım tazminattan ücret verebilirim diyin. Olmadı devlete ücretsiz avukat vermesi için başvurun. Hiç olmazsa iftira davası için yapın bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?