tükendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir pipili yüzünden kendini harap etme. Konularını biliyorum. Gayet de güçlü bir kadınsin. Gelgitler yasayacaksin bu çok normal. Emin ol geçmeyen acı yok yerkürede. Burada yüzlerce kadın pipisi kopsun diye dilekte bulunuyor. Kopmasa bile hayrını goremez artik. Biraz sabır.

Tek yapmanız gereken çok iyi bir avukat tutmak. Boşanma davasından ayrı, iftira için dava açın. Dava sonucunu ona inanan insanların yüzüne atarsınız.

İnancın çok zayıflamış isyan ediyosun şuan yaşadıkların senn kaldırabilceğin kadar ağır bunu hiçbir zaman unutma.Dualara sığınmaktan başka napılabilir ki şu dünyada..

İnanılır gibi değil şu olanlar. Hem aldatıyor hem de size iftira atıyor. Bir insanın nasıl bu kadar gözü dönebiliyor da çocuğunun annesine iftira atıyor? Ağlaman, dibe vurman çok çok normal. Acın çok taze. Herkes demiş 'zaman, ilacın olacak.' diye. Yerinde olsam çocuğumun babası filan demem elimdeki kanıtları herkese yayardım. Utanmaz arlanmaz, Allah ve ahiret korkusu olmayan pislik herif.

Eski kocasinin evine mi ? Bird neden konulari kapattirsin ki hepsi ayri konular birbirinin devami degil. Tamam bosanma evresiyle ilgili ama ayrı konular
Evet eski evine gitmeli diye dusunuyorum, esinin tayini cikacakmis zaten, simdiden ayrilsin evden, kahve cocuguyla birlikte gitsin evine. Aldatan esi, iftira atan esi, bosanmak isteyen esi. Ama uzulen, destek gormeyen, evinden, duzeninden olan cocuguyla kahve.

Oglu kendi evinde olursa belki kendini guvende hisseder ve belki psikolojisi dahaiyi olur.

Ben hem ordan hem burdan takipte zorlaniyorum. Konusuna uzuldugum icinde takip etmek istiyorum. Konular birbirinin devami bana gore. Bosanmak ve bunun getirdigi zorluklar. Tek topikte tum konuya hakim olunur ve daha rahat anlasilir diye oyle yazdim.

Gecer zamanla gecer
Bazisina değer gecer, bazısını deler geçer.
İlla enkazlar kalır.
İlla izler kalır ama gecer
Sararsın yaralarını.
Sukûnetini korumalısın.
Ölümden ötesine care var.

Tek yapmanız gereken çok iyi bir avukat tutmak. Boşanma davasından ayrı, iftira için dava açın. Dava sonucunu ona inanan insanların yüzüne atarsınız.

aynen yaa. kahve lütfen bu iftira için de dava aç. senin elinde fotoğraflar var sen kanıtlayabilirsin peki ya o nasıl kanıtlayacak attığı iftirayı? ayrıca herkese de anlat, göster fotoğrafları da. öğrensinler en azından ne pislik olduğunu yahu o saatten sonra zaten kimseye kendini savunamaz ki. ''ben ona neler yapacağım beklesin'' diyordun hadi yap artık...

Ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa dik dur...
Her kışın baharı her gecenin sabahı vardır...
Birkaç zaman sonra bu kadar kendini yıprattığına üzüleceksin..
Bundan adın kadar emin ol....

@Kahve-Kokulu-Kadin

Aldatildim boşaniyorum. Aldatmakla suclaniyorum. Ailem destek değil köstek özet bu
Off çok kötü gerçekten en yakınlarından gelmesi darbelerin daha da kötü.
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.
Evden sen gitme eşini yolla mahkemeye kadar maddi olarak üzerine düşeni yapsın en azından.
Sende arkadaşların dediği gibi hakaret davası aç mutlaka...

Eltim de bosaniyor. Güya eltiminde amcasının oğluyla ilişkisi varmış

Eltiniz de boşanıyormuş siz de. Ne hikmetse aldatan(!) bu gelinler de aynı dönemlerde boşanıyorlar. Kim inanır ki böyle bir şeye? Hadi biri aldatıyordu, diğeri de mi? Kendilerinin pisliklerini örtbas etmek için gelinlere iftirayı atmışlar ama inanın hiç kimse inanmaz böyle bir şeye, canınızı boşuna sıkmayın.

İsyan edersen hem bu dünyada hem diğer dunyada mutsuz olursun. Ama sabredenlerden olursan Allah mukafatini mutlaka verir.Orası garanti.
Üstelik sana iftira atan adam karşısında mazlum durumdasin ve mazlumun bedduasi çok güçlüdür. Beddua et demiyorum ama,Allah nezdinde duan kıymetli olacakken isyan edip o yerinide kaybetme.

Canım sakin ol. Gün gelecek devran dönecek emin ol. Dua oku bol bol. Sinirlendiğinde salavat çek. Allaha sığın. Böylesi zamanlarda dua ya ihtiyacımız var inan. Senin imtihanın da buymuş. Herkesin bir imtihanı var canım benim. Bu hayatta tek sorun yaşayan sen değilsin. Hatta inan senin bu dertlerini şükür sayacak insanlar var. Lütfen kendinde ol. Hayata dön. Hayatı yaşamana bak. İnan kötü insanlar cezasını çekecek.

Kahve yapma böyle sen güçlü kadınsın bunu herkes biliyor etrafındakiler de biliyor sindirmeye ezmeye çalışıyorlar o güçlü kadını ekmeklerine yağ sürme onların kendini yıpratmak için harcadığın çabayı o ş...zi rezil kefaze etmek için harca hem durup durup isyan etmekten iyidir için yanıyor isyan ediyorsun onun yerine al intikamını içini soğut bir nebze

Bir arkadas yukarida belirtmiş kesinlikle bende katili yorum boşanma davasinin yanina irtifadan dolayi tazminat davasida acin ona da ona inananlara da kapak olsun varsa bir delili hadi bakalim hodri meydan...şunu da bilki eğer çalışan kendi ayaklarinin üzerinde duran bir kadinsan eğer birak kimsenin desteğine ihtiyacım yok köstek olmasinlar yeter sana,bu arada takildigim bir durum var aldatan o evinden giden sen kapinin önüne valizini aticaktin kilidi de degistiricektin defolup giden o olacaktı...yanlos yapmissin bazen insanin ayakta duracak mecali yokken hayatta duracak nedenleri olur seninde en büyük nedenin evladin...su an zaten zor bir durum onun için babasi yaninda değil sende kendini salarsan yaninda bile olsan annesiz kalir birde,kendini toparla başka Carmen yok çünkü...intikam alma duygusuyla da yasama ahim tutsun surunsun mutlu olayim diye düşünme onu mutlu görünce sen mutsuz olursun Birak ne yaparsa yapsın ister mutlu olsun ister surunsun,kendine bir sans ver ve silkelen farkinda misin bilmem ama kendine zarar veriyosun yapma....

Kahve konunu okudum. İçindeki zehiri akıtman lazım ama bu boşanma ve çocuk konusunda çok akıllı davranman lazım. Telefonda ya da mesajda hakaret falan etme aleyhine olur diye biliyorum. Mantığının önüne hiçbir şey geçmesin. Ex çok çok kötü niyetli bir adam her şey beklenir o yüzden ne derse desin altında başka bir şey ara. İftira atmış sana ama elinde kanıt yok. Nasıl savunacak kendini bilmiyorum. Ex in iki amacı olabilir bence ya seni barışmaya zorlayacak ya da nafakadan yırtacak. Bu adamın eline koz verme aman diyeyim.
Oğlun daha çok küçükmüş şu dava işini hallet pedagogla görüşmen iyi olacak gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…